Inlägg av lonian

Inlägg som lonian har skrivit i forumet

Om det är något som förhindrar mig att spela på Steam deck så är det ett fett No.

Annars är det mer bara irriterande. Att behöva logga in på Ubisoft när man skall spela ett Quest 3 spel exempelvis. Dryga runt med lösenord hit och dit och kontrollera mailen. Nej det stör.

Skrivet av Nexiso:

Tycker du borde delta på rätt discord och göra ett soundtrack till något indie projekt. Tänker på Brotato när jag hör

Aldrig hört ordet Brotato, men kollade upp på youtube och låter fint i mina öron. Älskar sådan musik =). Kallar det för "Space music" men det är väl SyntWave eller något sådant.

Skrivet av a10388:

Jag har grejat med lite allt möjligt genom åren. Främst edm/house/ uttjatat fjortisdunk. Men blev lite taggad för någon månad sedan igen när jag hittade ett riktigt schysst gratispaket med orchestral-element. Så nedan kommer en salig blandning:

movieintro turned edm
https://soundcloud.com/alexandersson9212/movie-intro-ny-hard/...

elektroniskt fjortisdunk
https://soundcloud.com/alexandersson9212/master-borta-daft-fu...

Gamla kanalen: https://soundcloud.com/alx-16

Sitter i fl studio

Fint tryck på kickarna.

Skrivet av ichnusa:

Kul att folk delar med sig av det de gör!

Själv är jag rätt dålig på att lägga upp saker jag gör. Känner mig aldrig riktigt klar med någonting. Men ibland behöver man bara släppa taget! Blir mest när man har tid och kreativiteten behöver få lite utlopp.

Detta var det senaste jag lyckades få ihop: https://soundcloud.com/garneback/stab

Misstänker att det finns ett par till som gör musik här på FZ. Kom igen, visa vad ni gör!

Diggar soundet. Känns som något man kunnat ha i bakgrunden medan man gör annat.

Skrivet av pazu:

Så otroligt bra! Älskar att spelstudion stänger ner en efter en. Det finns tillräckligt med bra spel för en hel livstid och de enda nya spelen som är välkommna är från eldsjälar som har en unik idé. Alla andra gör bäst i att jobba med något mer givande för mänskligheten som att bygga ut elnätet. Love this!!!

Det hade ju varit trevligt om det är som du säger. Om de nya spelen alla var unika och nytänkande.

Känns dock som att det blir mer fokus på feta trippel A spel där alla pengar läggs i samma hög och lång tid mellan spelsläppen.

Själv vill jag ha ett stort utbud av varierande spel så att det finns något att hämta för alla typer av spelare och så länge spelen är roliga behöver de inte satsa på 8k grafik i 30fps med utvecklingstid över 5 år. Grafik är inte allt. Man blir även glad om spelen är väl speltestade innan release.

Om de satsat på en release innan jul skulle nog många barn fått en glad julafton. Men finns väl någon större tanke bakom det hela. Man får vara glad över revealen.

Skrivet av Walter S.A. Iego:

Det är ett märkligt spel, och bara så du vet, det går att ställa in så att hon inte dör i menyerna. En slags inbyggd "trainer".

Själva konceptet är fascinerande med "The Oldest House", och det är intressant hur Sam Lake har blandat in alla de olika världarna han har skapat.

Jag tycker inte Remedy behöver Kina i sina spel, men vem vet, det kanske ger dom en större marknad.

Svårighetsgraden är inte något problem ännu. Det blev dock klurigt att förstå sig på när man teleporterades in i något minne för att komma på hur man ska ta sig genom någon dörr och tända någon lampa pussel. Kändes väldigt ologiskt.

Hade kanske varit bättre om Microsoft inte köpt upp alla företag så att de fick skapa sina spel så som dom vill.

Jag försöker ta mig genom Control men förstår inte riktigt storheten med det spelet.

Undrar hur många aktiva quest 1 spelare det finns.

Skrivet av itsnotme:

Men betygssystemet reflekterar inte hur bra ett spel är, vad är vitsen med att ha kvar det? I detta fall med Helldiver så var spelet oförändrat, men ändå så sjönk betyget för spelet. Under samma helg så har The Last of us Part 1, Horizon Forbidden West och original Helldivers också fått lägre betyg med avseende till "fans" av Helldivers 2.

Hur skall folk annars visa sitt missnöje då?

Jag gjorde en ny låt. Eftersom jag inte kan sjunga eller att min röst passar till min egen musik så prövade jag med vocoder. Hehe, ja om det blev bra vet jag inte men var kul att testa i alla fall.

Om Metroid Prime 4 kommer på både Switch och Switch 2. Vilken konsol kommer du köpa det till?

Nu får dom börja fasa ut Nintendo Switch 1. Sänk pris osv. Krama ut varje korvöring som går att få.

Röstade på GLaDOS

Undrar om det blir first person view eller 3e persons vy. Tror jag avvaktar ett tag efter släpp om de moddar ett vr läge.

Skrivet av Dex:

Stämmer det verkligen att Ninja Theory sa så? Det är inte taget ur sitt sammanhang eller något sådant?
Låter ju som en otrligt löjlig anledning att låsa det på 30 FPS för att det ska vara mer filmiskt, men sen låta PC ha olåst FPS.
Varför måste Xbox ha en filmisk upplevelse, men inte PC? Varför inte bara säga som det är i så fall att konsolen inte klarar av mer och dom låser det på 30 FPS av den anledningen?
Tycker bara det låter som en löjlig anledning.....

Läste det här. Länk PC gamer

Min gissning är att dom insåg att Xbox series X är för svag men vill få ut så mycket ur den som möjligt och då tagit beslutet tidigt att sikta på 30fps. Sen hittar de på att det är filmisk upplevelse för att inte kränka Microsoft.

Skrivet av Karmak:

Vad är detta för kommentar? Du förstår inte hur andra kan gilla spel du inte gillar?

Jag förstår också att det finns dem som inte gillade första spelet. Det föll inte mig i smaken.

Skrivet av ZF:

Inget om krav på hörlurar.

Nej, för 30 tydligen...

Ninja Theory has previously confirmed that Hellblade 2 on Xbox Series X/S will be locked to 30 fps, and while the PC version will be capable of running at higher framerates, the system requirements may be targeting 30: In an interview with German site GamePro (Google translated), the studio said locking the game at 30 fps was "a conscious decision" to give the game a more film-like aesthetic.

"That's our goal [with Hellblade 2]: to make it feel cinematic," VFX Director Mark Slater-Tunstill told the site. "We knew we never wanted to be 60 [fps]. You can set it up on the PC if you really want, but that's your decision."

Skrivet av Johan Lorentzon:

Ja, spelet ska ju vara låst till 30 FPS för den filmiska upplevelsen.

Om man vill ha filmisk upplevelse ja, men vill man inte det så låser man upp det till högre framerate.

Rtx 4090 då för 60fps?