Inlägg av cohletrain

Inlägg som cohletrain har skrivit i forumet

Riktigt tråkigt faktiskt. Ett beslut borde ha tagits om att enbart släppa det till next gen. CDPR om några borde ju ha råd med detta.. Inte minns för att bibehålla sitt dittills obefläckade rykte.

Jag är sjukt imponerad hittills av PC-versionen, och hoppas att de få buggarna jag stött på åtgärdas så snabbt som möjligt. Då detta mastodontspel kommer att ta mig månader att klara så tror jag inte att helhetsupplevelsen kommer att påverkas nämnvärt

Skrivet av Joakim Bennet:

Obergripligt att det inte finns gå-toggle i alla spel som aspirerar på någon form av inlevelse. Borde vara det enklaste i världen 2020.

Absolut. Borde ju också vara ett enkelt sätt att få den (förmodliga) minoriteten som vill ha detta en känsla av att "de förstår oss"

Det tror jag inte alls är någon omöjlighet. Tror dock att vi kommer att befinna oss i "uncanny valley" ett bra tag till när det gäller animationer och dylikt

MUMSUS MAXIMUS

Bör man veta vem det är?

Skrivet av MoonRider:

Svårt att du förstå hur du tänker och tycker när du inte kan uttrycka dig så man förstår. Reeves gör alltså ingen cameo i ett spel han medverkar i mer än glimtvis. Och han spelar en riktig jävel så det är definitivt inte baserat på honom själv.

Precis. Det viktiga är ju att det blir rätt. Din rättelse bör ju verkligen inte uppfattas som något negativt om det innebär att någon blev lite klokare

Inte det minsta orolig när det gäller denna utvecklare. Tror och hoppas jag kommer rätt långt med mitt 1080. Ray Tracing osv är absolut häftigt, men som det mesta av det nya så är det sällan värt vad det kostar i prestanda. Minns när Hairworks var nytt och tog upp typ 8000 fps på egen hand

Klart överraskad över hur bra denna listan ändå blev till slut. Klart rättvisa topp-placeringar

Hemma rätt sent efter jobb och träning, och efter några timmars hobbying blir det en timme dedikerad åt spel. Helst något lugnt och stillsamt.. Därför spelar jag just nu.. Observer, haha!

Då har jag inte nämnt Hearthstone, som är mitt knark. Spelar detta såväl på lunchen som på arbetstid för att refocusa

Åtminstonde till PS6! ..magic!

Då andra gick in i sin "Movember", gick jag in i min Skygglappsmånad. Läser eller ser inget relaterat till detta spel.

Känns som att den här Ray har spårat rätt rejält i ett par år nu

Stort tack för tipset! Behöver lite spejs just nu

En digitalt utbildningsprojekt i spelform måhända? Pass.

Det är där alla mikrotransaktioner gömmer sig! Förhoppningsvis håller den sig jävligt låst

Lyckligtvis är väggkollisionen urusel på Ubisofts kontor, så de anställda kunde ta sig ut på fjorton nanosekunder

Tyckte att spelet försämrades avsevärt i och med att demon hunter introducerades. När hjärndöda face-spelare sponsras med nya spännande sätt att vara destruktiva så blir jag bara less

Skrivet av Sisyr:

Det är nog bara Disco Elysium som berört mig så pass, och det med en rad olika scener. Men det finns ju inte till konsollerna (än), så jag vet inte om det räknas.

Annars slår jag ett slag för What Remains of Edith Finch, och då specifikt storyn om Lewis Finch. Tragiskt, melankoliskt och den absoluta toppen av interaktivt berättande i "walking sims".

Ooh, borde nämnt båda de två. Håller med fullkomligt. De två titlarna är bland de absolut bästa denna generation

Craig. Inte sett de senaste filmerna.

Charmen med Bond är ju.. charmen. Att vara permanent förstoppad är inte jättecharmigt, hur dödsmegafrän Craig än vill se ut.

Svårt! Tror faktiskt att Inside bjöd på det. Otroligt många gripande ögonblick i det spelet