Inlägg av AmfYoYo77

Inlägg som AmfYoYo77 har skrivit i forumet

Gillar man inte, spela inte. Svårare än så är det inte. Tycker det varit många (subjektivt) artiklar angående detta senaste tiden... Nog har FZ mer kreativitet än att tjata om just detta ämne? Med det sagt så är jag beredd att hålla med om att många av dessa spel är copy paste på tidigare spel.

Skrivet av korvmos:

Går det, eller snarare är det kul att spela det själv? Köpte det av någon anledning men aldrig spelat det.

Ja! Kör 99,99% solo och efter 4 år lirar jag fortfarande flera gånger i veckan. Super världs bygge, massa olika sätt att speca din "gubbe" på m.m.
Men härligast är att bara glida runt i världen och samla och loota i egen takt för en ny build som man kommit på och vill försöka bygga.
Testa vetja👍

Blir bra det här!

Inte så bra. Men jag hade sega master system!

Skrivet av trickeh2k:

Herregud, snacka om soppatorsk. Först ska man kasta oändliga mängder pengar och tid på skull & bones som egentligen enbart är black flags hyllade del och SEN remastra black flags? Vad för banbrytande får vi sen, remaster på Division?

Ja! En remaster på Division skulle vara härligt 👍

Måste säga Fallout 3/Skyrim.. Käns lite "slitet" att säga, men för mig var fo3 den första öppna världen jag blev helt uppslukad av, och sedan kom Skyrim...
Witcher 3 är toppen, men tog lite längre för mig att bli krokad. Två försök, men sedan var jag fast!

Snyggt nog enligt mig. Har nött på sedan 2019 och tycker fortfarande att det är en av de "finare" världsbyggena. Sedan ska det bli helt fantastiskt med ett nytt dlc!! Är det hälften av war loards NY så är jag nöjd

Tycker det är ett riktigt bra lir. Världsbygget är riktigt bra och snyggt. Kör cyberpunk nu så har inte lirat på ett tag. Men om man gillar loot, open world och att bara mysa på och samla resurser samtidigt som man hoppas på att få ett legendariskt dropp så är detta ett spel man inte ska tvivla på👍
Sedan finns det såklart bullet svampar och allt sånt, men när man lyckats "bygga" sin gubbe eller gumma så upplever inte jag det som ett problem 1900 H senare tycker jag fortfarande om spelet!!

Skrivet av AmfYoYo77:

Kanske är ensam om detta men jag är sugen på redfall. Open world, lite crafting? Lite levande? Lite lootande? Kan vara min grej!

Och gärna en härlig värld att utforska 👍

Kanske är ensam om detta men jag är sugen på redfall. Open world, lite crafting? Lite levlande? Lite lootande? Kan vara min grej!

Skrivet av laban005:

Då är det ju ditt goty vare sig du vill eller inte 😉

Faaaaaan!!
Måste panik lira något annat från listan!!

Skrivet av AmfYoYo77:

Är nog första gången som jag inte lirat ett enda spel på listan... Säger något om backloggen!

Fel! Lirat sniper elite 5, men det är inte värt en röst

Är nog första gången som jag inte lirat ett enda spel på listan.... säger något om backloggen!

Första var väll ok. Det som jag inte gillade var att all loot enbart bestod av skins..gav inget av egentligt värde. Så varför ska jag då utforska världen? (Om jag inte minns fel🤔)
Lade i.a.f ner spelandet på grund av detta. Kändes inte meningsfullt...

Känner att jag gärna väntar på några betyg innan man bestämmer sig för att testa.... Men man kanske blir positivt överraskad!

Själv funderar jag mest över varför jag inte har varvat detta vackra spel ännu?... Måste starta igen! Men först ska "bara" ett Assassin's Creed Odyssey avklaras😰