Inlägg av Jarefalk

Inlägg som Jarefalk har skrivit i forumet

1

Discord kanal som vill få in fler vänner!

Tjena alla medlemmar här på FZ. Vi är ett barndomsgäng som spelat mycket ihop genom åren, och när väl Discord kom så blev det väldigt vanligt att alla skulle ha sin egna Discord, men vi försökte tänka lite annorlunda och locka med att ha alla samlade på ett och samma ställe för att slippa hoppa runt allt för mycket.

Det började primärt som en Destiny 2 server, men då vi spelar mycket annat också såsom Valorant, Apex Legends, Fall Guys och allt annat möjligt så valde vi att grena ut lite från det. Det är också en hel del andra spel som dyker upp, och väljer du att komma till oss så får du mer än gärna dra igång något kopplat till ett spel som du tycker om.

Utöver det så har vi alltid haft avsikten att folk ska kunna komma in till oss och använda våran server som sin egen och att vi får bygga vidare på den fina gemenskap som vi har där. Vi är väldigt mån om att inkludera varje person som kommer till oss, men vi behöver också hjälp från er som joinar att ni presenterar er och vart/hur ni hittade till oss. Vi har också lite av en oskriven regel att det bara är att hoppa in i en voice-kanal när man vill snacka eller gamea, då kommer någon så småningom dyka upp!

Sen så har du andra vänner som också vill hitta till ett ställe där ni kan ha fler att spela med så är det här våran länk :

https://discord.gg/YqnjpRcGPn

Med det sagt så är vem som helst över 18+ välkommen!

Rekrytering till Destiny 2 och Witch Queen

Tjena alla medlemmar!

Nu är det som de flesta vet snart Februari, och i och med det släpps Destiny 2's nya expansion Witch Queen! 👑 och vi på Circlebay Crusaders vill ha fler "Guardians" i våran gemenskap. Vi är absolut inte dom största eller dom bästa, men jag kan utan facit i handen säga att vi är en av dom absolut trevligaste att ha att göra med. Vi har enormt högt i tak och vill att alla ska känna sig välkomna, bli sedd och inte bara vara en del i mängden. Så därför lägger vi extra stort fokus på att man är aktiv i Voice på Discord. Du behöver dessutom aldrig tveka på att fråga om någon kan hjälpa dig med Raids, Catalysts eller andra utmaningar.

Så vad söker vi hos dig? Jo en person som trivs i gemenskap och en familjär atmosfär, någon som är driven och aktiv, men som förstår och respekterar att vi alla har ett liv utanför spelet. För det kommer vi tänka på när vi rekryterar dig.

Kom gärna in och hälsa på så får du se om vi är den clanen som passar just dig! Och när/om du gör det så skriv direkt till någon av våra mods eller admins så får du en tilldelad roll. I samband med det så kommer vi också ha en intervju med dig, inget allvarligt men det är så att vi får en känsla för vem DU är. Hoppas vi ses!

Mvh Jarefalk

https://discord.gg/RdDT64PDa4

Bump.

Bump.

Bump.

Skrivet av ndr:

Hej,

Har precis börjat köra Albion Online och än så länge verkar det ganska trevligt.
Vore dock roligare om man gick med i en guild och tänkte kolla om det finns några här på FZ som kör?

Absolut! Jag och två andra har precis gjort en Guild i Albion, så spelar du fortfarande får du gärna haka på!

Skrivet av wololo:

Såg att spelet ligger som F2P på Steam.

Hur är det att spela gratis, känns det som att man är tvungen att spendera pengar i det?

Kanske kommer testa det i helgen.

Nej du behöver inte spendera riktiga pengar i spelet för att ha roligt. Sen det bästa är att tjänar du tillräckligt med "In-game" valuta så kan du köpa medlemskap den vägen. Samt att du får 3 dagar premium när du skapar en karaktär och kommer ur "Tutorial Island".

Bump.

Circlebay Crusaders rekryterar i Albion Online!

Tjena allihopa!

Jag och en nära vän till mig har startat en guild i Sandbox MMORPG-spelet “Albion Online”, och nu söker vi främst nya spelare att bjuda in i våran gemenskap.

Anledningen till att vi lägger fokus på nya spelare är för att vi har dålig erfarenhet med människor som tagit sig långt i olika onlinespel. Ofta bjuder de in oss för att lira något, men vill inte spela med oss medan vi levlar för de är på sin karaktär med hög level. Det slutar ofta med att jag, eller min kompis, sitter själv och hela inbjudan kändes helt onödig. De vill alltså inte levla med oss för den delen är “tråkig” och tycker sedan att vi ska “boosta” våra karaktärer till nästan max level, egentligen bara skynda på så vi når deras nivå fortast möjligt. Men hur kul är det när man inte fattar något av vad som händer? Hela leveling processen är ju en egen tutorial i sig, så jag och min vän vill spela från början av spelet till slutet tillsammans med likasinnade.

Jag har spelat Albion Online tidigare, men aldrig tagit mig så pass långt att jag provat "endgame”. För att kunna växa tillsammans och upptäcka spelet som en grupp lägger jag därför fokus på dem som har allt att se fram emot precis som mig själv. Något vi alla älskar med spel och klaner/guilder är relationerna vi skapar tillsammans och därför är det min högsta prioritering.

Guilden är baserad i staden “Lymhurst” i dagsläget. Är det så att vi blir större kan det bli så att vi förflyttar oss till den så kallade "Black Zone", där allt är PvP - men vi tar ett steg i taget. Är det något du vill veta mer kring denna guild och visionerna så svarar jag gärna här på inlägget eller om du kontaktar mig på Discord: Jarefalk#6724.

Hade varit skönt att få bekräftat vissa saker samt ge lite feedback.

Kommer du kunna ändra namn på kistor? Så att jag exempelvis kan namnge en för sten, ved osv. Underlättar helt klart om man är några stycken och ska springa runt i flera kistor vilket det blir i långa loppet.

Byggsystemet? Just nu så verkar den bara i vissa vinklar prioritera att "snapa" på existerande byggdelar så det känns som att det måste förbättras, samt hela den här Workbench saken är ju väldigt opraktisk i långa loppet.

Gällande att tämja djur, borde det läggas in en "follow me" funktion på alla djur och inte bara på vuxna vargar. Dessutom så är vargarna per default inställd på att attackera allt, och ska dom ha en bättre funktion är det nog bättre att ha så att man kan välja mellan passiv, aggressiv och neutral. Då kan man "säga åt djuret" baserat på vilken situation man befinner sig i. Givetvis så borde även "bäbisarna" kunna följa en också då det hänt att ett flertal spawnat utanför sin inhägnad. Sen hade det ju underlättat att ha med sig ett pet genom portaler osv annars blir deras funktion låst till den plats där man har dom.

Decay systemet? Det är i alla fall något jag anser borde slopas, finns ingen poäng till varför min bas ska ha 50% hälsa bara för att det har regnat lite. Ett decay system är ett sjukt bra system för att sakta men säkert rensa bort befintliga baser i ett PvP fokuserat survival spel. I det här spelet då fokusen ligger på PvE så finns det ingen poäng.

Dyka? Funktionen hade varit väldigt praktisk i många situationer där t.ex du vill hugga sönder något som helst plötsligt hamnade under vattnet. Även också för att kunna gräva en funktionsduglig vallgrav, att ha den i knähöjd känns inte så skrämmande för dom fiender som ibland attackerar.

I övrigt så vill jag tacka er för ett imponerande spel, som Survival fantast så hade jag väldigt roligt med spelet så jag hoppas och håller tummarna att ni tar hand om detta. Ni har ett guldkorn helt klart!

Spel för den som bara kan använda musen?

Tjena allihopa! Ja nu är det ju så här att pga av en liten (läs stor) Gamer-Rage så bestämde jag mig för att ta mig an en betong vägg för jag ville inte förstöra något. Väggen var extremt överlevlad och hade alldeles för hög Physical Resistance så jag förlorade fighten och sitter nu här med bruten hand.

Så vad ska jag spela nu när jag bara kan använda musen?

@trickeh2k: Du är mer än välkommen att komma in på Discorden och hänga!

PC Clan söker spelare till Destiny 2, CS, LoL och Apex!

CircleBay Crusaders. Ett namn som fick leva vidare efter farsans motorcykel-gäng, men som idag bytts ut till Sparrows i Destiny!

Vårt mål med denna clan är i det stora hela att skapa en community. Att uppnå det som vi alla älskar så mycket med internet och spel. Att skapa vänner från alla landets hörn, och att ha något att se fram emot när man slutat jobbet på en fredagkväll. Att skapa en välkomnande atmosfär där du oavsett kön eller bakgrund är välkommen att bredda vårt perspektiv.

Är du en casual spelare eller den som drivs av utmaningar? Vi finns till hands för dig och dina vänner, inte bara för att fylla ut ditt Fireteam för den uppgiften du har under kvällen. Utan också för att kunna sitta ned dagligen och snacka skit tillsammans och har roligt ihop, oavsett om det är Destiny, CS, LoL, Apex Legends eller helt enkelt en kväll full av memes i chatten.

För att ansöka om att gå med i Destiny Clanen följer ni länken nedan.
https://www.bungie.net/en/ClanV2?groupid=1260532

Våran Discord kanal hittar ni via denna länk : https://discord.gg/Rb3tdZb

1