Inlägg av Dohman

Inlägg som Dohman har skrivit i forumet

Tråkigt svar, men när jag äntligen nådde The Global Elite-ranken på CS:GO. Den stoltheten som infann sig var obetalbar!

Skrivet av Castor.T:

Kan så vara men jag spelar själv.
Det blir mer grind eller?

Mycket grind blir det oavsett, men som sagt så är det ett fantastiskt spel ändå, bara att köra på!

Skrivet av Castor.T:

Är det någon här som kör solo förresten?
Funkar det?

Jo, men jag är säker på att det inte finns nån som provat att spela med goda vänner tycker att solo ändå är roligare. Valheim från 0 till och med 5:e bossen med tre goda vänner är nog oslagbart, vet inte om jag kommer få en mer betydelsefull spelupplevelse.

Skrivet av Ichinin:

Vad sägs om lite kontext och inte bara en screenshot från något random game?

Flera som gjort likadant i tråden, och ingen klagade. Men absolut, det är en moment där man måste ligga ner och snipra bort diverse hot medan som Emma går över de svajiga blockarna till nästa konstruktion. Spelmekaniken avviker totalt, det är tråkigt, och svårt som fan i de svårare svårighetsgraderna.

"Random"-spelet heter Metal Gear Solid 2.

Skiter i alla ursäkter. Den här trenden kan dra åt fanders.

Antingen UW 3440x1440 i 180 Hz eller 65 tum OLED 4K i 120 Hz. Beror mycket på vilket spel det är.

Skrivet av blunden:

Nya spel kräver mer än 8 GB VRAM helt enkelt. Tråkigt, men till synes sant. Samtidigt borde Nvidia ha ökat mängden VRAM för länge sedan istället för att köra samma mängd ett flertal år. Det blir jag personligen mer irriterand på.

Haha, vettefan. Mina settings i RE4 använder bara 3 GB och det är hästlängder snyggare än Hogwarts tex, noll större fps dippar heller för den delen.

Jag kan köpa att mitt 3080 inte orkar stora spel på högsta, men på lägsta? Come on. Även om jag kör Hogwarts på lägsta får jag fortfarande samma dippar och stutters som jag får på övriga inställningar.

BRA! Inget annat än välförtjänt! Jag är så jävla skittrött på alla inkompetenta idiotutvecklare som inte optimerar sina spel.

Dead Space, Hogwarts Legacy, The Last of Us, och nu detta inom loppet av 2023. Orosväckande utveckling!

Skrivet av Fezk:

Star Wars: Episode I: The Phantom Menace

Letade efter detta direkt bland kommentarerna när jag såg att spelet inte fanns med i listan.
En riktig pärla!

Skrivet av SeniorGamer:

Jag röstade 5/5, men visst finns det små brister.

Du röstade fortfarande 5/5.

Skrivet av CalleP120:

Jag röstade 3.

Mitt inlägg var såklart lite klumpigt skrivet. Förstår självklart om du inte gillade originalet lika mycket som föregångarna - det var ju helt nytt koncept. Min fråga var egentligen riktad till dem som hyllar originalet men inte ger remaken fullpott. Det är då obegripligt åtminstone för mig då jag tycker remaken är perfekt. Därav frågan.

Ni som röstar 4/5. Varför? Vad är bristerna/nackdelarna?

Brukligt så kör jag alltid soffläge (TV) + handkontroll första playthrough, men RE4 nyligen blev faktiskt det första undantaget. Var helt hopplöst, missa viktiga skott i svårighetsgraden Hardcore. Bytte snabbt till mus + tangentbord, men spelade fortfarande på TV. Fungerade asbra.

Använder ett liknande bord:

Älskar recensionen. Riktigt bra skrivet. Håller med om betyget, en dundrande femma utan den minsta tvekan.

Skrivet av PGR1985:

Spelade i 10 min på Gamepass. Tröttande på 1:a, så vad är hemligheten? 🤔 Ändå ett hyllat spel av många.

Jag brukar också gilla såna spel, hypade detta spel i något år (ville inte köpa early access utan köpa färdig version) men tyvärr fastnade jag aldrig. Också snarare maniskt än tillfredsställande att leta efter de sista smutsen.

Jag har en sådan hatkärlek till Mercenaries-läge i RE-spelen. Brukar alltid känna en förakt när jag ser det ingå i spelet, men när jag väl "provar" blir jag tamejfan fast och ska ha maxad poäng på alla stages.

RE Village:s Mercenaries-läge var skitkul.

Skrivet av Freakon:

Det funkade bättre originalet. Remaken har gjort fiender till bulletsponges, tyvärr.

Vet inte om jag håller med. Snarare tvärtom? Ett skott i huvudet sen en spark så är de oftast nere. Jag kör på Hardcore.
Kanske för tidigt för att uttala mig, inte kommit långt.

Ja, tack och lov. Spelat alla RE utom sexan.

Sluta lägga ner tid på spel du inte tycker är roliga! Skillnaden mellan nu och för 20-30 år sen är att det finns hur många spel som helst nu. Svårt att hitta spel? Kör nån Discovery-kö på Steam och kika efter spel med "Överväldigande positiva" omdömen.

Är väl strax över 30, spelat sedan nittiotalets mitt och njuter kanske till och med mer än tidigare.

Ett litet tips för er som stör er på dipparna i bilduppdateringen; cappa fps:en till 60. Visst, det känns ganska trist i början men man blir snabbt van och det är skönt att inte märka lika mycket av dipparna.