Inlägg av knaprisen

Inlägg som knaprisen har skrivit i forumet

1

Skriver samma sak som jag skrev i min lilla recension på prisjakt.

Wow! Detta är pikmin när det är som bäst!

Miljöerna, det nya progressionssystemet, småförbättringarna/förfinandet av kontrollerna, de nya minispelen i storyn och alla grottor att utforska gör detta till en väldigt värdig uppföljare till pikmin 3.

Ett av mina främsta klagomål med pikmin 3 var att det var för kort, något jag absolut inte kan säga om fyran. Klarade ut huvudstoryn efter 32 timmars speltid, och då har jag massor av grottor kvar att utforska!

Gameplayet och kontrollerna är bättre än någonsin, pikmin ai:in är bättre än någonsin (om än inte helt perfekt), och miljöerna, grafiken och musiken är precis så bra som man kunnat hoppats på.

Verkligen ett superroligt och charmigt realtidsstrategi/pusselspel som passar för vuxna såväl som för barn.

Tycker också det är så kul att många av skatterna man hittar i spelet är referenser till nintendos äldre hårdvara. Vill inte spoila dem, men jag tycker det är supercharmigt^^

Kommer garanterat spela igenom det igen i framtiden.

7/10 fastän jag har läst alla böckerna... Ajaj! Nåväl, det var väl visserligen nästan två år sedan.

Vad som helst nytt gällande Metroid prime 4 hade varit välkommet!

Metroid 2 och pokemon-spelen är mina favoriter.

Har faktiskt aldrig spelat Link's awakening, men med tanke på hur många som rekommenderat det så borde jag nog pröva på det:)

Pikmin 3.
Har spelat igenom ettan och tvåan flera gånger och de är underbara mysiga spel.

Dessvärre ändrade de kontrollerna i trean vilket handikappar mig enormt när jag spelar. Har försökt vänja mig och givit spelet flera chanser men dessvärre ger jag till sist alltid upp då mina pikmins hela tiden dör av de simplifierade casual-kontrollerna

1