Inlägg av Roskildekille

Inlägg som Roskildekille har skrivit i forumet

Podden kommer att dröja!

Tyvärr är inte tekniken med mig just nu vilket leder till att publiceringen av FF-podden kommer att dröja. Jag beklagar detta.

Jag har köppt divinity original sin 2 två gånger till fullpris. Först till ps4. När jag insåg att hanteringen av inventory var lika enkel som att utföra en knäoperation med bakbundna händer köpte jag det till fullpris på pc.

Annars är det nog robotwars på blipp.se (vill jag minnas), transaktioner via SMS på min fars mobil. Dock var det ju inte så dyrt för mig personligen.

Är det någon som känner till när denna uppgradering släpps?

Nu har örnen landat! Kom precis hem med min nya ps5 beställd från CDON förra veckan. Nu kommer jag avboka min hos komplett (bokad 2020-06-08) och hos Ginza (bokad 2020-12-05). Ska nog för första gången i mitt liv även testa Demon's souls.

Skrivet av anon_176162:

Bara att gå in och kolla under mina beställnkngar på cdon så ser du vad som är skickat.

Ja precis. Men det var några timmar där statusen på ordern hos CDON var oförändrad. Men nu är den skickad och ska levereras imorgon. Om gud vill.

Nu fick jag en notis via Postnords app om att ett paket från CDON är på g. Tyvärr beställde jag en Thermos igår från dem så jag hoppas att det inte är den 😂

Jag lyckades knipa en SE på Cdon idag tror jag. Fick bekräftelse på mail iallafall.

Skrivet av Kain:

KOMPLETT fortfarande 3:e Maj

Skrivet av Gaara:

Beställt SE 8/6. Fortfarande 3de maj.

Någon som upplever att spelet crashar mer nu efter 1.2 uppdateringen? Kanske finns en bättre tråd för detta så ber om ursäkt på förhand om jag är på fel plats.

Edit: Jag använde mig av ”verifiera” för att försöka lösa detta. Det verkade fungera. Men mina sparfiler vart korrupta så nu var det bara att börja om 🤷‍♀️

Skrivet av abshari:

Hur ser du köplats på Ginza?

Mailar och frågar om köplatts på ordern. 😁

Skrivet av Firegame:

Hej, nån mer som har beställt ps5 ifrån ginza? Jag beställde i slutet på oktober och deras support säger att dom bara har fått 10 konsoler sen i november.

Jag beställde en digital edition hos ginza den 5/12. Den 27/1 hade jag köplats 277.

Jag bokade 8/6 (ps5 SE) på komplett. Att beställa hos Inet verkar vara en vinnare.

Nitlott.

"Tyvärr, du blev inte utvald denna gång" fick jag

Go go go! elgiganten.se/ps5

Skrivet av maq777:

Har du direktlänk för oss som inte har ngt instagram-konto?

elgigantengaming skriver att mer info kommer imorgon via deras IG story. Men imorgon får vi hjälpas åt att lägga upp länken så alla kan haka på. Alla ska med!

Skrivet av Dex:

Verkar som att Elgiganten kommer ha en ny utlottning för PS5 igen ganska snart.

Dom la precis som upp på sitt Instagram (Elgiganten gaming) och frågade när vi tror dom kommer ha nästa utlottning med 3 alternativ. Denna veckan, Februari eller Mars. Känns som det blir denna veckan annars är det lite konstigt att ha det som ett alternativ

Jag uppfattade det som tre svarsalternativ. När jag klickade på "Denna veckan" så var ju det rätt svar. Hur brukar dessa utlottningar gå till?

Beställde ett ps5 från Komplett 8de juni och det står förväntas i laget 3de maj på den nu. Gjorde även en bokning på en ps5 DE hos Ginza den 5de december och har köplats 277 där. Undra vem som levererar först?

Rockstar?

Ps5 för min del. Fick tag på en burk med ett RTX 3080 en dryg månad efter lanseringen, tur var väl det!