Inlägg av SirToby

Inlägg som SirToby har skrivit i forumet

”You cant kill the messiah!” -Kane

Åh nej.. Ge mig inte falska förhoppningar nu 🙈

Nu var det många år sedan jag spelade det och kanske är spelet bättre i minnet än verkligheten men Vietcong från 2003 var väldigt rikt på inlevelse när man smög runt i djungeln och försökte undvika fällor och bakhåll och kamraterna kunde ta olika roller som medic eller point man

Efterlängtat! Tycker om att bara glida runt och upptäcka, inget intresse av PVP och efter att ändå försökt slåss tillbaka kan jag konstatera att jag är totalt värdelös 😅 Så när man sen blir gankad så har det förstört intresset för min del vilket har varit synd på ett väldigt vackert och mysigt spel

Första vändan i Baldurs Gate 3 är klar. Nu blir det en till som Dark Urge 😁

Kan de göra ett nytt KOTOR i samma anda?! 😅

Länge sedan jag haft så kul i ett spel. Precis kommit till act 3 efter kanske 40-50 timmar spelade och stött på förvånansvärt få buggar, inga som förstört upplevelsen. Inte en enda krasch heller. Jämför med Warcraft 3 reforged som jag försökte ge mig på i somras som kraschade konstant och gav upp i ren frustration.. Inte spelat ngt från Larian tidigare men ska köpa deras andra titlar också även om jag inte kommer hinna spela dem, bara i ren support ☺️

Påbörjat:
Warcraft 3: Reforged

Jag hörde Gimlis röst när jag läste första frågan: ”And they call it a mine! A mine?!” 😆

Skrivet av Slashgibber:

Att BOTW hamnar så högt? Det är ett bra spel, men det är egentligen inte ett Zeldaspel. I stort sett allt som gör Zelda till Zelda saknas.

Håller med dig. Det var ett bra spel, njöt av det under större delen av genomspelningen. Men fick aldrig känslan av att jag spelade ett Zeldaspel..

Såg den idag med dottern (på svenska) och den var precis vad jag hade förväntat mig! Simpel handling och fullt med referenser/easter eggs från spelen. Allt från väldigt tydliga inslag från Mario kart till en människa som spelade första Donkey Kong på en arkadmaskin, hela ensemblen från DK 64 i publiken vid arenan eller King Bob-omb som satte sig på en sköldpadda och började studsa fram och tillbaka på bänken. Gillade framförallt hur ett café de gick förbi såg väldigt snarlikt ut ett visst slott från Super Mario Bros 🙂 Kort och gott, jag uppskattade filmen, skrattade till och från och dottern ännu mer 🙂

Ocarina of Time är fortfarande ett av mina absoluta favoritspel genom tiderna! Kan lyssna på musiken till spelet ibland och få sån nostalgikick

Folk är såna egoister det står klart. Jag längtar också tills boken kommer men man har, även som som fan av en serie, inte rätt att kräva nånting av honom enligt mig. Hans liv, hans kreation, hans beslut vad han gör. Skulle han dö innan, ja då har han iaf levt sitt liv som han velat och folk borde kunna respektera det för det hade varit bra mkt mer synd om honom annars än att ”boken blev ju inte klar…”

Planerat:
Tomb Raider-trilogin

Påbörjat:
Tomb Raider (2013)

Att bli attackerad av Creepers från Minecraft i Borderlands 2 är nog den mest minnesvärda för min del🙂

https://youtu.be/AE5ZG7e64gs

Konstigt att inga inom sporter som skateboard och snowboard fixar rättigheter till trick de uppfinner och sen tar betalt innan andra får använda dem i tävlingar eller videos.. 🙄

Valheim är utan tvekan mitt GOTY detta år. Många underhållande timmar både solo och tillsammans med min bror.

Skrivet av anon_119148:

Men konstigt att komma på det nu. Om det inte finns något i koden som antyder på detta alls så känns det som efterkonstruktion eller något man ”lekt med tanken” att det är så.

Vad jag hört har The Jackals textur i spelet har namnet jackcarver så det har spekulerats ett tag om det men vet inte om det bekräftats förr.

Skrivet av kaealy:

Du kan i princip finna hundratals eller tusentals andra saker att göra idag än att spela just WoW. Vet inte om du var den som skrev det ursprunga inlägget men det var löjligt att få det att låta som WoW var det enda som erbjöd det. Finns ingen ursäkt idag som konsument att inte välja andra alternativ om något företag beter sig moralisk förkastligt eller brottsligt.

Som jag skrev i mitt första inlägg spelar jag inte wow själv. Tycker ändå inte det är en ursäkt för den taskiga attityden som vissa visat här, och det var det jag ville få fram med mitt inlägg. Och jag fattar fortfarande inte varför jag lever i 80-talet för det jag skrev men ärligt talat bryr jag mig inte tillräckligt för att föra en fruktlös diskussion vidare. Ha de fint.

Skrivet av kaealy:

Ja, för det finns ju ingen annan media man kan förtära idag eller andra sätt att kommunicera än i just WoW. Kan tro att du fortfarande lever på 80-talet när det kommer till utbud.

Förstår faktiskt inte vad du menar med det. Ska att demonstrera i ett spel vara gammalmodigt och 80-tal till skillnad från att vara ute på gatorna som tidigare kommentarer tyckte?