Inlägg av HerrWass

Inlägg som HerrWass har skrivit i forumet

Skrivet av Fredrik Eriksson:

Jag har tänkt och tänkt, men finns inte en enda studio som ens i närheten kan fylla de här omöjligt stora skorna!? Obsidian kanske vore ett alternativ, men risken finns att det här slutar illa (äter gärna upp orden).

Ärligt talat väntar jag gärna i 25 år till om det fyran blir lika bra som trean.

Obsidian var min första tanke också. De är oftast helt ok på att göra uppföljare

Skrivet av Mirage:

De kanske skapades för att motverka, men det är inte slutresultatet.

En av SBI's anställda twittrar såhär tex:
<Uppladdad bildlänk>

Intressant förhållning från ett företag som säger sig jobba mot rasism.

Skillnaden på välskriven karaktär eller inte är i stort sett om företag som SBI är inblandade eller inte. En karaktär blir inte bättre eller sämre med olika hudfärger eller sexuella läggningar. Men det är precis det som SBI och deras geliker försöker få dig att tro.

Låter mer som att de vill öppna upp för fler, än att de vill stänga folk ute..? Ganska normalt om man vill tjäna pengar på fler än enbart den gamla fanbasen.

Så funkar det på mitt industrijobb också. En kund sa att de ville ha elektroniska lås som inte drog så mycket ström, våra utvecklare fixade det och nu har vi till och med gått om Assa Abloy (som varit storsäljare förut) med vår produkt.

För övrigt skulle jag nog faktiskt villja påstå att det kan vara en väldigt stor skillnad på karaktärerna pga hudfärger, kulturer eller sexuella läggningar, precis som de påstår i bilden du länkade. GTA-serien är ett ypperligt exempel på (mestadels) välskrivna karaktärer i exakt samma spel med olika huvudkaraktärer, men med olika synvinklar, kultur och ursprung.

Detta är världen vi lever i, det är bara att hänga med i att folk inte vill bli diskriminerade eller åsidosatta längre och dela med oss lite av det vi tagit för givet.

Ps. Jag argumenterar inte för att SBI gör att spel blir fantastiska, jag argumenterar för att de tycker att de hjälper folk att bli inkluderade. Ergo: att kalla dem rasister är löjligt bara för att du "behöver" se saker du inte tycker om. Ds.

PPS: Haha, läste bara det understrukna på den länkade bilden, läste det andra nu dock. Allt man kan säga där är ju att man hoppas att den personen inte är VD och snarast fått kicken, precis som sig bör. En person är inte ett företag (hoppas jag). Ds.

Skrivet av Bobbanson:

Är det något jag skrivit som inte stämmer? Påpeka och visa det istället för vad det där nu ska föreställa.

Du kommer med påståenden. Det är hos dig bevisbördan ligger.

Skrivet av Mirage:

"...POC (person of colour) tar större plats/ersätter vita protagonister/antagonister (vilket i sig inte är ett problem, men SBI tvingar in det vilket oftast gör att karaktären verkligen inte är välskriven).

Ok, så skillnaden på en välskriven karaktär är deras hudfärg? En kontrastförändring i grafiken är alltså grejen för att få en välskriven dialog... Ok.

Inte så att det enbart är kassa karaktärer från början då? Eller att du helt enkelt inte är öppen för förändringar?

Sablar vad folk klagar på Disney och "star wars nu för tiden"...

Alltså ärligt? Det tog dem typ 20 år att göra 3 filmer sedan de första 3. Det hände knappt något alls med star wars för än Disney tog över..? Nu är det nya filmer, serier, karaktärer, tidningar, ljudböcker, spel, barnprogram, mer av allt helt enkelt.

Star Wars har alltid varit barnvänligt och så kallat "woke". Rasism, förtryck, orättvisor och annat har alltid tagits upp och "tillrättavisats". De onda är onda, men aldrig så onda att de oftast inte kan bli snälla (Nihilus, im looking at you!).

Allt detta klagande är så otroligt löjligt. Detta påminner mig om snubben som köpte biljetter till en punkbåt för att se Asta Kask för några år sedan, och whinade om att det var så mycket "vänsterpack" på båten..? Hål i huvudet, som Coca Carola sjunger.

Trevlig lill-lördag!

Skrivet av ZF:

Njae.. Du får nog ta och se, eller se om, filmerna om hörsägen eller minnet gett det intrycket.

De upprätthåller som mest någon form av minimumkrav för kaotisk ordning. Det är inte som att de ens försöker fixa allt som är fel i galaxen. Och kramande går ju inte ens särskilt bra ihop med jedikoden.

Anakin är exemplet på faran med att kramas.

Haha, du kan ha rätt!

Skrivet av Molotov:

Må så vara men jag har personligen tappat allt star wars intresse.
Jag såg 1 och 1/2 säsong av mandalorian sen tycker det var mediokert som bäst.

Så får man definitivt tycka. Alltid funnit att Star Wars får tas med en skopa B-känsla, jedis är ändå folk som springer runt med lysande svärd och vill att alla ska kramas.

Lite som serien Supernatural, väldig B-känsla med jämna mellanrum men, enligt mig, en väldigt underhållande serie.

Skrivet av Molotov:

Nog inget man ska sitta och hoppas på. Släpps det och blir bra så trevlig bonus, även fast man är totalt ointresserad av allt vad Star Wars är idag.

Verkligen inte, Star Wars är alive and well!

Älskade Metal Gears boss: Psyco Mantis.

Just den fighten var nyskapande och spännande på något sätt. Hela det spelet var fantastiskt.

Flugit helt under min radar! Ser ju supertrevligt ut!

Vill tacka samtliga på redaktionen (och alla inhoppare, såklart!) för et väl dokumenterat 2023. Enlig mig så har det varit ett lite väl kul år för oss nördar och backloggen har blivit än större. Med lite tur så förutspår jag att 2024 kan bli likvärdigt, för nu går jag på föräldraledighet och har tänkt att spela för glatta livet!

Tack igen och god fortdättning!

Och inte något om Football Manager?

Varför sätter de uttagen där man ska ha ölmagen?

Så jävla tråkigt svar och jag vet att jag borde bete mig och börja lyssna/titta, men... jag hinner ju fasen inte med allt längre. Skitliv. 😢

Inte alls spelrelaterat men tyckte detta var lite småkul. https://www.sportbibeln.se/hockey/henrik-lundqvist-koper-in-s...

Så.. Papers Please i 3D och med bilar? Låter faktiskt kul! =D

Jag och mina vänner var inte värst mycket för PvP och spelade (så gott det gick) på PvE premisser i SoT när vi var ute och lekte på det blå. Vi hade dock mer problem med fuskare än med själva PvP delen. Skulle föredragit ett PvE alternativ för man kan verkligen trötta på folk som inte kan släppa att de åkt på stryk eller redan delat ut stryk (28 gånger), för den delen.

Vet inte vad det är med mig nu för tiden. Har nog 3-4 klarade spel förra året. Tales of Vesperia till switch, Grounded, Gravedigger och tokmassor av timmar i Crusader Kings 3 och massvis med pågbörjade spel...

Har en tendens att sluta spela precis innan sista bossen, sista kapitlet, sista banan eller vad det nu kan vara. När jag väl startar spelet någon vecka senare igen så känner att jag inte kan med kontroller eller funktioner, inte hänger med i handling, har missat något för 100% eller liknande och börjar om igen...

Älskade första spelet och fåt samma känsla av detta

Precis börjat lira dock och blev förvånad när jag läser att det ska vara tokbuggigt. Tror jag (för en gångs skull) lyckats missa var enda bugg än så länge. Jag är väldigt nöjd än så länge. Hoppas jag kan hålla mig relativt buggfri framöver också.

Kul, matnyttig och väldigt intressant intervju! Mer sådant om jag får be!

Riktigt kul med en liten inblick i hennes och spelindustrins vardag. Bra jobbat!