Inlägg av LajnuZ

Inlägg som LajnuZ har skrivit i forumet

1

🔎 ZoomOut 2024-05-07: 🟩⬛⬛⬛⬛ 🤓
https://zoomout.videoludid.com

Förvånade mig själv.

Så in i helv*tes glad! Det hade gjort spelsommaren, hoppas jag inte skrev för sent!

Jag ser inte heller superstor skillnad i videon. När jag själv spelar märker jag sjukt stor skillnad dock. Det är en större skillnad i känsla/responstid än utseende. Alla ni som inte ser skillnad, testa att spela med de olika och ni kommer nästan garanterat märka stor skillnad.

Skrivet av powerbuoy:

Aha men asså även om man är heltäckt så får man ju en bounty? Iaf har det hänt mig under vissa uppdrag. Nu senast ett bankrån i Rhodes där ingen ens såg Arthur.

Kan vara annorlunda i huvuduppdrag, antar jag.

Skrivet av powerbuoy:

Jo jag älskar också realismen, och världen är så vacker och välgjord att jag normalt inte har något emot att promenera igenom den. Men ibland vill man bara komma fram till den där butiken och då önskar jag att man kunde gå i det tempo man går i när man försöker springa inomhus (dvs en smula snabbare än Arthurs normala lunk). Alternativet nu är att lägga benen på ryggen och fullkomligt kuta fram till stället och det förstör inlevelsen för mig.

Att man svajar på handen när man sovit dåligt känns som att det borde vara lätt fixat iom att man redan nu gör det när man har taskig stamina. Funktionen finns redan bara att aktivera den vid fler tillfällen.

Är våldsamt pepp på PC-grafiken också. DF hade en video om det nyss där de spår om riktig global illumination med Nvidias RTX-teknik. Ska man måsta köpa ett sånt där asdyrt kort alltså...

Aah, då är jag med, det håller jag med om. Såg förresten att personer även känner igen Arthurs kläder och hår/hatt efter brott. Heltäckande ansiktsmasker - som finns på hästen - är ett effektivare sätt att fly konsekvenser. Att byta kläder efter brott kan också vara bra. Tycker det är rätt så bra som det är isåfall, right?

Personligen tycker jag att realismen och det långsamma tempot är en stor del av charmen med spelet.

Modden som gör att man behöver sova skulle vara fin. Det känns nästan som att rockstar ville ha det så, men insåg att för många skulle klaga. Skulle vara häftigt om Arthur siktade sämre o.s.v. om han inte sovit på länge!

Discard, ja, eller att man kunde lämna vapen hemma i campet om man verkligen inte använder dem.

Just moddarna autoclock och fast walk är inte några jag själv skulle installera - men kan förstå om folk stör sig på att man inte kommer framåt. Tycker dock att det ger en tid för att ta in hur vackert spelet är.

Kan knappt föreställa mig grafikmoddarna?!

God of War.

Vill inte glömma något jag spelade för länge sedan, nostalagin som uppstår vid en replay är värd för mycket.

1