Inlägg av Digital_Lifestyle

Inlägg som Digital_Lifestyle har skrivit i forumet

När jag var nio var spelpojken min favoritkonsol. Fem år senare var jag stolt ägare till en fin grå spelstation. Exlådan kom några år senare och då var Gloria populärt.

Idag har jag både en spelstation 5 och en exlåda serie ex som mitt ex ville få med sig vid separationen, men den fick hon inte utan fick istället nöja sig med livets spelstation.

Evil Within 3 - Shityourself Edition = Ja tack.

Men skulle vara ännu bättre med ett nytt IP.

...för endast 80 euro på Epic Game Store.

*förbokar 4 exemplar*

Skrivet av magma:

Möjligen it takes two?
Rayman legends?
A way out?

Huvudet på spiken! Vill lägga till Overcooked 2/All you can eat.

Mew, Agnes Obel, Trentemöller och MØ är danska artister som ibland gjort ett intryckt i mitt indiehjärta. För att inte snacka om Jesper Kyd vars musik har förhöjt flertalet spelupplevelser.

Schysst erbjudande. Kan någon säga något gällande kvalitén på innehållet (främst serierna)? Vore guld att kunna avnjuta succession i 4k.

Kört i 6 veckor och redan efter 4 av de veckorna så håller jag med om att det är "tidernas bästa Windows för gaming". Krångelfri uppgradering, autohdr, snyggare UI och jag behöver inte längre något externt mätningsverktyg för att hålla koll på FPS. Saker bara fungerar när man vant sig vid de små korrigeringarna i operativsystemet.

Folk som inte signalerar (blinkar) när det ska svänga eller göra filbyten. Känns så oerhört egocentriskt och något som bara händer oftare och oftare.
Tycker inte det borde gå att svänga om man inte innan signalerar att man ska göra det. "Då får du köra rakt tills det blir soppatorsk din idiot" fantiserar jag om i vissa sådana lägen.

Undrar om det är något sådant som smittar andra förare i trafiken eller om det är stofilen i mig som inte hängt med i uppdaterade trafikregler?

För det är alltid kul att slösa tid och väcka sin egna osäkerhet i trafiken på grund av att andra inte fattar att det ens finns en blinker-funktion.

PS: TAC K FÖR ISNLÄPP XD ADMIN FÅ RTA BROT (ifall det provocerar)

Tror du tänker på: https://www.fz.se/forum/trad/433408-gratis-spel-allman-tipstr...

Jag hade mer tänkt att man ska tipsa om spelrelaterade fynd hos återförsäljare där de flesta handlar.

Ska vi ha en tråd där vi konstant tipsar varandra om reor och erbjudanden?

FZ är ju en störtskön sida jag besöker flera gånger i veckan. Konstigt nog så hittade jag ingen tipstråd, däremot flera separata trådar om vissa steamreor med mera. Kanske har jag fel på ögonen, så om någon vet ifall det finns en redan så får ni hänvisa mig dit. Annars tycker jag vi skapar en årent-runt-tråd där vi tipsar varandra om spelrelaterade fynd och goa rabatter.

Kom på idén när jag idag såg någon tipsa om att man både får Assassins Creed: Valhalla och Immortals: Fenyx Rising till PS5 från CDON för totalt 598 kronor.

Hade varit hur intressant som helst om man hade släppt det på övriga plattformar än just IOS.

Hoppas, hoppas, hoppas...

Skulle hellre sadla om till ridning som intresse innan jag betalar en krona mer än vad scalpersen har betalat för hårdvaran. Förr i tiden var det olagligt med ocker, men numera är det fullt lagligt med ockerpriser.

Infinite Undiscovery
Red Dead Redemption

Finns dessa kvar? Vad önskar herren för dessa inklusive frakt?

Hann inte hos webhallen, men media markt har fortfarande inne i lager. Ej butik vad jag kan se.

När och var kan man köpa ett xbox series x?

Länge leve plattformsexklusiviteter!

De får gärna släppa resten av del sju innan de släpper 65 eventuella sidospår.

Jag är för gammal för att komma ihåg hur spelen var förr. Det jag däremot kommer ihåg är att komma ihåg att det faktiskt var bättre förr. Det kommer jag aldrig glömma.

Tur då att jag valde att inte betala 13 lax för ps5 idag så jag får mer valuta för pengarna 2022 istället.