Inlägg av Deawin11

Inlägg som Deawin11 har skrivit i forumet

1
Skrivet av Sickness666:

Att det är en kvinna som styr serien gör mig väldigt oroad!

Varför är det något som du blir 'väldigt oroad' av? 😂

Skrivet av marcus8958:

Stranger Things fastnade jag aldrig för.
Narcos var bra och något jag inte kollat färdigt på.
Ozark hade en bra början men känns jävligt meh.
House of Cards började bra men tappade för mycket för snabbt efter S1.

Det är om man bortser från din och min åsikt onekligen kvalité serier och det finns ett gäng till black mirror bland annat. Säsong fyra av House of Cards var minst lika bra som säsong ett 😍

Jag vill ha en collectors edition box även om jag beställer den vanliga... Vad är skillnaden på ge något extra digitalt godis till dom dyrare versionen gentemot fysiskt krimskrams? Att det är gratis och lätt hade getts till alla?
Exklusiva saker till pre orders osv har ju gjorts i hur många år som helst

Skrivet av xverminator:

Wow! Grymt! Typ bättre prestanda än standard gaming PC (nästan).

8K!!! Jag har inte ens börjat med 4K än på PC!!! Haha

Skulle klara mig med 4K (kör fortfarande 1080p), men hade önskat stöd för inbyggd VR direkt i konsolen så man slapp extra dosa. (men det kanske kommer)... Det är dags för VR 2.0, särskilt med denna prestanda i konsolen! Undrar om de kan pressa ner priset under 5.000 kr! Motsvarande PC skulle kosta typ runt 15.000 - 20.000 om man ska ha bra Ray Tracing idag på PC.

Givet köp!!

Hade du accepterat att lira 4k med 30fps så går det inte på några 20k. Med tanke på hur bra 4k funkar i dagsläget på konsol så sätter jag inte tro på 8k. Marknadsföring luktar det tycker jag

Det är verkligen populärt att dissa allt EA just nu. Jag är lite nyfiken, dels på om ni spela betan och vad det är ni känner saknas sett till content? Jag har haft svinkul i samtliga spel sen 1942

Ogillar kraftigt battleroyal och bryr mig inte det minsta Kan bli kul att testa när det droppar och man glömt att det skulle komma.

För mig räcker det för att nostalgi tårarna ska börja spruta. Misstänker att det inte var tanken att göra den mest grafiskt imponerande kopian utan mer tillräcklig för att nostalgitrumman skulle ljuda. Jäklar vad roligt jag haft med den banan!

Har aldrig och kommer aldrig fuska i något spel. Vad är poängen? Bara vidriga människor som fuskar i MP, förstör för andra oerhört mycket och det antar jag är poängen för fuskarna... Vilket gör dom till avskum.

Skrivet av BigD:

På vilket sätt är liberala amerikanska vapenlagar per definition "öppet mål" för en svensk?

I Kanada kan man köpa en Mini-14 som Breivik använde på Utöya och 1000-tals skott över disk...ingen väntetid. Varför inte en Israelisk Tavor som används av gränspolisen i Gaza?
Det finns inget vapenregister i Kanada. Det enda som krävs är att man går en säkerhetskurs på ett par timmar.

Inte fasen skjuter Kanuckerna ihjäl varandra till vänster och höger för det?
Hur ser det ut i de svenska förorterna, de drakoniska svenska vapenlagarna till trots?

Min poäng är att det blir lite löjligt när du säger att det inte finns några svar bara "komplicerade frågor" gällande tragedin i Jacksonville.

Samtidigt gör du på något märkligt sätt dig själv till talesman för alla svenskar gällande amerikanska vapenlagar och skjutningar, och talar i absoluta termer.

Där har vi verkligen en fråga som är oerhört komplicerad och bra mycket mer mångfaccetterad än ämnet som krönikan berör.

Finns inga carry permits Kanada.Du måste ha en vapenlicens och samtliga vapen registreras. Två skilda licenser för jaktvapen och övriga. Viss skillnad mot USA är det ändå

Skrivet av Kleptoman:

Det vore konstigt med tanke på att man måste ha minst 8 spelare från England i premier league..

https://www.google.se/amp/s/www.thesun.co.uk/sport/football/2...

Lite som när Arsenal ställde upp med en hel trupp utan en enda brittisk spelare för ett par år sedan, dom bästa spelar och så är det med det.

1