Inlägg av hakanlundin

Inlägg som hakanlundin har skrivit i forumet

1
Skrivet av Davinchevo:

Funderar på att ge mig på botw. Haft det i ett par år men inte kunnat förmå mig att spela, för att jag tyckt att det varit så tomt och därför inte vetat vad jag ska göra, eller vart jag ska. Är väl förstörd av alla kartor sprängfyllda med ikoner. Hursomhelst, är helt öppen för att jag kanske inte fattar hur spelet ska spelas. Funderar på att initialt spela med en guide, för att bli "frisläppt" i spelet och kunna roama på egna villkor.

Någon med tips? Vore trevligt att frälsas och sedan dundra vidare med detta spel.

Jag körde igenom det för första gången nyss, mitt bästa tips är att bara utforska och göra shrines och hålla ögonen öppna efter Korok seeds, när man kan levla upp stamina och få lite större inventory känns det mesta lite trevligare. Tyckte också att det kändes lite "vilset" första timmarna men ju mer man kommer in i lunket och framförallt när man tagit ett par Divine Beasts och fått lite specialförmågor så blev åtminstone jag mer och mer involverad, och gick från att känna lite meh till att jag var så jäkla peppad på att få ungarna i säng så att jag kunde sjunka ner i soffan och fortsätta spela!

Disco Elysium och Europa Universalis IV

Skrivet av General White:

Det enda bilspel som verkat någorlunda intressant de senaste åren är BeamNG men det har varit i Early Access i drygt 100 år och aldrig varit på rea :/

Det är ju på rea exakt just nu, i denna rea 😁

Skrivet av Ftmch:

Hade gärna sett mer experimenterade med sånt här i spel, jag gillar ju action men det kan bli mycket tyngre om det inte är action konstant. Hade även velat se mer dynamik i strider gällande typ moral etc. Att man kan få fiender att ge upp/fly i större utsträckning, att fiender kan försöka ge upp när de skadas etc. Känns som att det finns VÄLDIGT få spel där konfrontationer mot "vanliga" fiender inte slutar med deras död, även spel där man ska spela som en "god" person ges några såna alternativ och AI'ns "liv" värderas väldigt lågt.

Off topic men måste bara fråga; är sitt användarnamn en Young Ones-referens? Genialiskt isåfall!

Här kommer mitt bidrag!

Jag är så rutten på att spela färdigt spel och har alltid minst 5-10 påbörjade som jag hoppar mellan. Om jag hade turen att vinna detta skulle jag kunna maxa den siffran och gå helt crazy, hoppa hej vilt fram och tillbaka mellan 50 spel eller mer! Allt utan att plånboken dör med ett djupt avgrundsvrål 😅

1