Inlägg av thejamc

Inlägg som thejamc har skrivit i forumet

Jag lirar Galactic Civilizations IV och kanske lite Remnant med polarna.

Kul för alla fans av spelet. Hoppas fler nedlagda MMOs får det stödet.

Jag ska jobba mindre och göra mer roliga saker. Som att spela.

Remnant 2.

Jag har spelat Remnant 2 i coop med två polare. Kan rekommendera det starkt!

Starfield ofc!

Det är remnant 2 i coop för hela slanten. Himla roligt spel!

Skrivet av Arcadia:

Jag hoppas verkligen, verkligen inte att man börjar som en vanlig småkriminell figur och efter fem minuter så visar det sig att man blir en Jedi och helt plötsligt ska hela universum räddas från en Sith-skurk igen.

Ja, det vore skönt om protagonisten inte svänger sig med ett lasersvärd åtminstone i ett spel. Star Wars har plats för så många fantastiska historier utanför jedi/sith. Tycker dock detta spel ser lovande ut.

Jag kör the Division 2 med två polare. Ett sätt att hålla kontakten efter att jag bytte stad. Men det är ett kul spel, så win win.

#bildtext Ett till Zoom-möte? Jag ska bara kolla den här reaktorn i Chernobyl först!

Outriders. Bra coop-spel tillsammans med kompisar.

#bildtext nä nu får det vara nog! nu ryker det där jävla hippie-håret!

Tråkigt för oss läsare att du lämnar FZ, men som bibliotekarie får jag hälsa dig välkommen till skrået! Har du någon idé redan nu om vad du vill jobba med efter utbildningen? Själv jobbar jag på ett folkbibliotek och stortrivs.

Jag blev riktigt taggad på Eiyuden Chronicle.

Skrivet av androsynth:

Skaffade A500 Mini idag så det blir Amiga-spel i helgen 🤩

Berätta gärna vad du tycker om den! Jag är bra sugen på en själv. Jag växte ju liksom upp med Amiga, och att köpa en riktigt är hiskeligt dyrt.

Jag ska äntligen sätta tänderna i Wasteland 3.

Skrivet av Komured:

Det hade de nog. Tradition sålde både datorspel, Paintbal, live, Rollspelsgrejer typ. De gick väl mer och mer mot Datorspel innan de blev uppköpta dock om jag minns rätt.

Det är väldigt möjligt att de sålde fler saker än rollspel, typ warhammer och annat, men att jag bara inte minns det. Jag hade inte riktigt upptäckt warhammer vid den tiden. Minns bara hyllmeter av rollspel, och det var himmelriket!

Skrivet av Joakim Bennet:

Vet inte om det har nämnts, men Spelbiten på Söder i Stockholm var ett paradis. Likaså gamla Tradition i Sturegallerian. Herregud vad många timmar man har tlllbringat där.

Det fanns ett Tradition i Sundsvall in till mitten-slutet av 90-talet men de sålde enbart rollspel, papper och penna alltså. Blir ju nyfiken om de hade med varandra att göra.

Jag är född 79 och när NES var nytt minns jag att den lokala fotobutiken i Härnösand, Norrfoto, hade en hörn med NES-spel och jag var så outsägligt nyfiken på vad det var. Min kompis Bjarnes (ja ett norskt namn) föräldrar förärade honom med ett NES och jösses vad roligt vi hade med Mario Bros och Ice Climber och Zelda.

Jag minns även när jag var i Sundsvall kring när Gameboy släpptes och flera butiker sålde det och jag fattade knappt vad det var. Något bärbart med nintendo-spel? Lät för otroligt i mina barnöron.

Jingle-balls Jingle-balls Jingle all the way