Inlägg av Bookman

Inlägg som Bookman har skrivit i forumet

1
Skrivet av lonian:

Märkligt. Jag vandrade bara in på Mediamarkt och köpte en blå/vit variant. Jag bor iofs i Umeå, kanske inte många som spelar Xbox här.

Jag bor i obbola och man är ju lite för lat för att ta sig till umedalen så det kan ju också vara så att vi xbox-spelare i Umeå är lite lata?

Jag känner mig nästa taskig mot bloober team men deras spel är på sin höjd ok för en liten indie studio. Microsoft var nästan taskiga som försökte lancera Medium för något annat än det var.
Medium är ett riktigt, riktigt dåligt spel om man mäter det efter någon annan motstock än "studio som provar sig fram". Storyn är ... låt oss säga att dom inte riktigt hanterar ämnen annat än standard skräck. Jim (eller numera Stephenie) sterlig gjorde en video om det och oavsett vad man tycker om den ingången så är det ändå inte nära på något genomtänkt. Jag tycker också att det måste få vara ok att bara göra ett b-skräck indie spel och man kan tycka det är kul, men det fungerar inte att ta på sig något så stort som Silent Hill.
Gameplay i Medium är horribelt på fel sort sätt. Nästan allt med det spelet är dåligt, borsett musiken och en del miljödesign är ändå ganska schysst.

Layers of fear mm är lite mer walking simulator och fungerar ändå bättre. Tyckte ändå att dom var underhållande men .... det är egentligen inte några jättebra spel. Det här kanske är en studio som verkar priva sig fram och det kommer att bli dåligt för spelarna och dem om dom tar sig vatten över huvudet. Jag förutspår total katastrof.

Med reservation över att dom kanske bara gör en grafisk genomgång av spelet. Då kanske det skulle fungera men blir å andra sidan inget RE:remake som många hoppas på.

Jag har musklerna, jag har young Karatos skägg jag saknar dock förstånd.
Bilden är mitt ansikte när jag upptäcker hur jag ser ut när jag rakat bort allt hår för att vinna en väska. Jag tycker det ger en ytterligare dimension till karaktären.
"Baaaaald" skriker han.

Edit... jag skulle ha färgat skägget...och tvättat spegeln...

1