Inlägg av akfoa1993

Inlägg som akfoa1993 har skrivit i forumet

1
Skrivet av Laddemannen:

Hej!

Min första trådstart!

*wall of text*

Jag är pappa till en 1,5 åring och är relativt nygift. När jag först blev tillsammans med min fru så förstod jag att det skulle bli mindre spelande för min del då hon inte spelar, inget större problem egentligen då jag fortfarande hade en hel del speltid. När jag sen fick reda på att jag skulle bli pappa så förstod jag ju att jag skulle vara tvungen att spela mindre, då jag lovat mig själv och min dotter att när hon är vaken och är med mig så kommer hon alltid vara första prio.

Problemet uppstår snarare efter min dotter somnat på kvällen. Jag är sugen på att spela (har ”bara” ett ps4) och frun är sugen på att slappa av lite vid tv:en (ps4:at står i vardagsrummet). Så om jag vill spela betyder det att jag måste ”tvinga” bort frugan från tv:en, vilket känns ganska ruttet då hon också har rätt till att slappna av i vårat gemensamma vardagsrum. Vi bor rätt trångt för tillfället men ska köpa större.

Min fråga till alla er som är föräldrar är följande:
Hur får ni tid till att spela? Det kommer säkert lösa sig när vi köpt större boende och man kan få en egen spelhörna, men fram tills dess undrar jag i alla fall hur det ser ut hemma hos er!

Väl mött!

jag gjorde som så att jag satte upp en datorskärm med väggfäste bredvid soffan, när det var dags att spela så drog jag ut den framför mig, då kunde jag spela och sambon kunde kika på tv.

1