Inlägg av Erocz Engelitz

Inlägg som Erocz Engelitz har skrivit i forumet

1

Det blev väl för jobbigt för dem. Black ops hade ju i alla fall lite story till skillnad mot vissa andra Cod. Multiplayer på Cod känns ju väldigt daterat och tråkigt.

Phocuz

En väldigt träffande sammanfattning! Spelet har grymma och häpnadsväckande miljöer. När det är som bäst så är det grymt. Men allt upprepas till förbannelse. Storyn orkar man inte lyssna på och många vapen känns som ärtpistoler. Det hade kunnat va ett helt fantastiskt spel, men tyvärr fattade inte Ubisoft att bra story och skjutkänsla betyder nåt. Sen autosavar inte spelet där det ska autosava. Reste exempelvis mellan två hus och " förlorade" både vapen och gjorda uppdrag.

Skrivet av Bennii:

Jag har en viss positiv känsla inför Far Cry 5. Storyn och skurken känns intressant. Miljöerna känns inbjudande. Har de lyckats med side quests som de gjorde i Assassins Creed Origins så kan det bli kul. Blir det bara massvis av identiska baser som ska tas över, collectibles som ska samlas in utan anledning och radiotorn som måste bestigas så hoppar jag nog över.

Det är detta jag är rädd för. Ubisoft imponerar verkligen vad gäller stora ytor! Men i spel som Ghost recon Wildlands och Watchdogs så måste man göra en massa skit som känns otroligt repetetivt och meningslöst för att bättra på förmågor och vapen. Önskar att de kunde fylla de storslagna miljöerna med lika starka stories. Nåväl jag har förhoppningar om att detta spelet blir 8 eller 9/10. Avvaktar dock recensionerna

Alltså grafiken är ju inte mycket sämre än va grafiken är till några av denna generationens Cod. Och ska man släppa en remastrad version så släpp en på 2an och 3an tillsammans. 2an var väl rätt kort om jag minns rätt.

P.S Nu kommer det väl lipas i tidningarna igen. . (tänker på flygplatsen)

Jag gillade Blacklist! 7/10. Klart över medel. Större variation på motståndarsoldaterna hade varit bra. En annan negativ sak var att man maxat utrustningen för tidigt i spelet. Men håller uppföljaren samma klass så blir det ett givet köp. Av de tre Splinter Cell till förra generationen så gillade jag detta klart mest. Dåligt med "klassiska" agentspel denna generationen. Förra generationen hade exempelvis 4st Bondspel och Alpha Protocol för att nämna några.

Skrivet av delli:

Fast sen kan jag tycka att utbudet av spel på SNES inte var i klass med NES och därmed en lite utebliven succe som med NES. Finns många spel på SNES som man egentligen inte har något större intresse av och många stora titlar saknas kan jag tycka.

Jag har inte köpt snes classic då jag tycker att 21 spel är snålt ,och jag blr irriterad över att många av mina favoritspel "fattas".

Bad Company 3 Please. 12 mot 12. Älskade det mesta med Bc2. Några av de banorna hade grym design, och jag har aldrig spelat nåt spel där multiplayern va så kul. (särskilt rush)

Åh va gött! Längtar

Skrivet av Ellakk:

Nåt av de första minnena från videospel är scramble på vectrex, minns att det var sjukt svårt=)

Åh ljuva minnen. Det var skitkul!! Hyrde konsolen några gånger över helgen från Lek & Hobby, och då givetvis med Scramble. Då skärmen saknade färg, så medföljde en genomskinlig plasthinna att placera framför skärmen. Den för Scramble var gul, grön och röd/rosa om jag minns rätt?Ångrar än idag att jag inte hyrde det spelet som hade lite av Starwarsvibbar över sig. För oss som växte upp på 70talet och 80talet fanns inte så mycket att snöa in på. Det var James Bond, Starwars, rockgruppen Kiss och Spindelmannen. Som tur var, så var utbudet av serietidningar och seriealbum gott! Framförallt var det billigare. Troligtvis av den anledningen att papper var billigare, och att upplagorna var så mycket större. Fantomen och Buster trycktes nog i sexsiffriga upplagor. (ursäkta om jag lämnade ämnet några rader, men nostalgi är kul att diskutera)

Rolig tråd! Pong var mitt första tv-spel på 70-talet. Atari 2600... Oj stod och klämde på en Atari 2600 gold-edition igår på elgiganten i nordstan. Fan va kul man hade! Octopus som någon skicka en bild på var det första Game & watch jag testade i början av 1981. Favoritspel varje generation. Atari 2600: River raid och Chopper(activision kassetterna hade dubbelt så mycket minne om jag minns rätt. Så deras spel var snyggare och inte lika repetitiva) Nes: Lifeforce och Probotector Snes: Probotector och UN Spuadron. N64. James Bond och MarioKart 64. Gamecube: Timesplitters 2. Playstation 3:Battlefield Bad Company 2. Jag har inget favoritspel på Ps4an ännu.Den generationen är ju inte slut.

1