Inlägg av CyberTrash

Inlägg som CyberTrash har skrivit i forumet

1
Skrivet av Cheewie:

Så det är alltså inte gratis med Fallout 4 VR denna helgen?

Fallout 4 är inte släppt än. De har bara släppt Skyrim VR, vilket var pengar i sjön både för Bethesda och de som köpte det, men å andra sidan tog de med sig många lärdomar därifrån som kommer till nytta för Fallout 4 VR.
På samma sätt som hela denna generation av VR egentligen bara är en training course.
Så vi får tacka alla de som betalar för att vara "betatestare" av befintliga VR prototyper, dvs Vive, Oculus, PSVR m.m.

Haha kommer aldrig hända. Oh internet.. You so cute. Att man ens postar "artikeln", och dessutom kommenterar... Nej. EA kommer inte att "säljas till MS"

Skrivet av FuzioN:

Jag är ledsen och vill inte vara den men väntar du på ett bra VR på ett spel som fallout får du vänta bra länge då spel som är gjorde för VR som är mindre och mer simpla tom har problem.

så hade jag varit dig hade jag börjat lira det redan nu.

OT: riktigt bra spel som flesta bör testa, speciellt när det är rätt mycket speltorka just nu!

Stämmer absolut att det inte är nån mening att vänta på Fallout 4 VR, kör det nu istället, men på PC med handkontroll så du kan maxa grafiken. På PS4 ser det inte så bra ut.

Är ingen speltorka "just nu" dock. Både monster hunter W & kingdcome come D släppta inom 2 veckor, Plus SoC. Har att göra tills Far Cry 5 släpps

Skrivet av Case21:

Så tror ni detta spel kommer bli något bra ? Jag är väldigt tveksam. Jag var i alphan etc och kan säga jag tror detta blir ett nytt No man's sky. Hur sorgligt det dock är men det finns inte nog med saker att göra i spelet tyvärr. Redan efter 2 tim i alphan så kändes det segt tradigt samma sak. Och då var inteallt upplåst visserligen men sett alla deras release videos etc och verka vara väldigt lite att göra där i. Och questen är väldigt likadana har jag läst. Vad tror ni ?

Finns väl inte ens någon kampanj eller Singleplayer?

Skrivet av KoP:

Roligt snarare

Till hösten blir perfekt. Jag har inte tid nu ändå. Hoppas de gör ett Black Panther spel sen, filmen är sick.

Skrivet av justhitx:

@CARTMAN: Jobbar du för Ubisoft? Om inte så kanske du skulle börja med det, du verkar ha vanan inne. (Y)

Krävs mer än att kunna spela assassin's creed.

Svar på OT frågan: Nej, kommer inte lira origins mer. Räckte med 50 timmars the witcher 3 wannabe lekpark i "egyptiska sommarlandet"

1