Inlägg av sumodl

Inlägg som sumodl har skrivit i forumet

Då avslutar jag bulken och landade på 88-89kg tillslut. Påbörjade viktnedgången försiktigt förra veckan och kommer strama åt kosten ytterligare denna vecka och framåt.

Första bilden är 80kg och sedan aktuell vikt.

Lite skillnad på 88kg nu och 90kg utan gym.

Skrivet av aeosoth:

Hur funkar item durability i detta? Tycker Diablo + Souls låter som ett bra koncept i grunden, men finns få system jag hatar så mycket som item durability.

Skrivet av Johan Lorentzon:

Vapnen och rustningen går sönder rätt frekvent när man dör. Det är väl som det som är straffet när man dör. Sen beror ju durability också på ad för vapen man har och hur mycket det tål, men jo det kan bli ett problem att ränna tillbaka till smeden naken för att reparera skadad utrustning.

Finns ”runes” som du kan sätta på ett vapen och reparera vapnet, eller om det var allt i inventoryt tom🤔 Kostar focus(mana) som man får genom att döda fiender tex, så du kan köra på länge utan att behöva åka tillbaka till en smed tex.

Skrivet av Hanzo:

Jag får så sjukt mycket reklam för det här spelet på X.
Jag har till och med tittat på reklamfilmerna.

Sen när jag går in på Steam ser jag "Mixed" och tänker:
"näe, det här spelet behöver mer tid."

Edit:
Nu står det Mostly Positive (73% of the 14'380 reviews).
Det börjar arta sig.

Inledningsvis var det avsaknaden av att inte kunna mappa om knapparna som folk klagade på mest, sedan optimering. Har du en fet pc verkar det inte vara några större problem.

Jag är så jävla sugen på detta, men min pc är för klen, hoppas att dem släpper det till Xbox preview innan release.

Tänk bara på ångesten Peach har inför varje Mariospel, det är psykisk terror på hög nivå från Bowser, som pågått under flera decennier dessutom.

Blir en klassiker, ledigt, kanna kaffe och dra igång runt 07. Längesen jag var så taggad på ett spel, har försökt dra igenom ettan men inte hunnit hela ännu.

Schysst av dem att släppa karaktärsskaparen tidigare också, slipper man lägga 2 timmar där innan man kommer igång😅

Skrivet av Mutumba:

Är det här en Diablo klon? Vet inte mycket om spelet.

En mix mellan diablo och darksouls säger en del, finns en del gameplay på youtube.

Ser så sjukt gött ut! Synd att early access inte gäller konsol.

Haha fantastiskt upplägg, gött att slippa random zombies eller monster för en gångs skull.

Skrivet av Freakon:

Bra filmer allihop.

Hjärtat bultade lite extra när jag läste "Fenomen". Har så fina minnen från den filmen, blir att se snart igen. Hoppas att den fortfarande håller måttet.

Tycker alla vi sett än så länge håller, blir lite cringe ibland som ungdomen säger.

Roadhouse mindes jag som jävligt häftig när jag såg den, nu blir den mer komisk och nostalgiskt härlig på något sätt. Inte dåligt men en helt annan känsla att se dessa gamla filmer nu.

Igår klev vi in på 2000-talet och kollade Gone in 60 seconds, jäkligt fin.

Börjat kolla igenom lite äldre rullar som sambon missat men som jag växte upp med.

Nu senast:

Con Air
Armageddon
Roadhouse

Näst på tur blir nog Fenomen eller Broken Arrow.

Skrivet av Urbanusling:

Har inga tips på bulk för har aldrig riktigt bulkat men jag kan tipsa om en alternativ metod vilken går ut på att försöka gå upp i muskelmassa väldigt långsamt(nu snackar vi år) men behålla en relativt låg fettprocent så att man aldrig behöver deffa.

Kollar man på hur mycket muskelmassa man kan gå upp på ett år är det inte särskilt mycket, så att bulka upp en massa kilo leder ofta mest till en massa fett som man någon gång måste göra sig av med.

Känner en som bulkat och bulkat men den riktiga deffen sköts upp i flera år så han gick mest runt och var tjock. Sen när han väl deffade efter x antal år så blev han bara smal igen. Kändes lite ovärt.

Om man hela tiden bulkar och deffar så är det väldigt mycket energi och tankekraft som går åt till att gå upp och ner i vikt.

Om ens utgångsläge är att man är relativt smal eller rippad typ har synliga magmuskler då är enligt mig superlångsam muskeluppbyggnad en bra metod. Då är man alltid i form och varje år blir man lite lite större.

Fördelarna med det över att bulka är att man kan gå runt relativt rippad året om, man är lättare och mer atletisk, man har bättre kondition, hjärtat mår bättre och saker som testosteronnivåer kan påverkas negativt om man har mycket fett(om man har för lite fett också såklart).

Om man bara vill blir så stor och stark som möjligt är det inte optimalt dock.

Ja jag har läst på lite och kollat tuben en del på olika tillvägagångssätt, första bulken nu siktar jag på 1kg i månaden medans den långsiktiga bulken landar på 0,5kg. Skall försöka hålla den till nyttiga kalorier så gott det går efter sommaren 2024. Har gått ner 12kg sedan vecka 32, med 6-7veckor underhåll där jag stannat på samma vikt, så känner att jag har bra koll på just viktnedgången iaf, löjligt lätt för mig personligen helt ärligt, så inga problem om jag skulle behöva göra en kortare deff.

Men vi får se, blir intressant att försöka packa på så mycket muskelmassa nu fram till sommaren och se vart man hamnar jämfört med nu.

80,4 kg idag vid morgonens invägning, missade målet lite, märks att det blir svårare ju längre ned i vikt man kommer.

Men perfekt till julen och idag börjar jag på min första bulk! Kommer öka kaloriintaget och börja käka kreatin på måndag.

Målet fram till sista Maj är 5-7kg upp, så ca 1kg i måndan och sedan 1 månad deff i Juni innan semestern. Sedan blir nästa omgång bulk start i Augusti och slut sista Maj 2025.

Skall försöka hålla bulken så "ren" som möjligt men skall bli skönt att vara fullproppad med energi inför passen nu!

Ni som bulkat/försökt lägga på er muskler, har ni några tips eller erfarenhet att dela med er av?

Känns som han missat kritiken spelare haft helt och hållet, dem flesta gillar ju det nya konceptet men vill ha traditionella dungeons och slippa bunkra vapen. För mig har spelens dungeons med sina unika pussel och items alltid varit det bästa med Zelda, förutom nu då med den öppna världen. Får jag bara en mix av detta så skulle jag vara mer än nöjd!

Jag fortsätter uppdatera i träningstråden istället #4451986.

Vi skulle kunna stänga denna tråd tom om någon vill göra så.

Fick inte med alla bilder i samma inlägg.

Har kört lite uppdateringar på min träning/viktnedgång i en annan tråd men tänker att jag fortsätter här så håller vi det i en och samma tråd istället

Sådär då, delmål 2 klart! 82kg var målet.

Morgonens vikt landade på 81,3kg sedan jag började gå ner från 85,7kg.

Har rullat på bra även dessa 4 veckor, inga större problem förutom en liten platå sista veckan. Har dock fått lite blodad tand nu och funderar på att fortsätta 2 veckor till innan jag går på min första bulk.

Bjuder på några före och efter bilder som utlovat. Ligger på ca 90kg på förebilderna.

Skrivet av anon_332538:

Vänta, ni hänger väl med på att det är CGI i trailern? Inklusive karaktärerna och animationerna. Även om vissa delar inte är det.
Gameplay trailer =/= trailer. Det man tittar i trailern är en generell känsla och mer kring innehåll än gameplay.

Absolut, Rockstar brukar dock ligga väldigt nära grafik/gameplay i sin trailrar.

Kolla bara på GTAV: https://www.youtube.com/watch?v=sazR4d1ABb4

Skrivet av Kexchexx:

Vad snackar du om? GTA har varit samma hela tiden men olika miljöer. Ser du ingen skillnad mellan Vice City och 6an menar du? Jag ser en sinnessjuk grafik och detaljrikedom som inte ens 5an har. Jag vet att jag kommer bli mindblown när spelet är ute sen och man får spela det. För övrigt visades så gott som ingenting egentligen från trailern så fattar inte hur folk kan döma spelet redan. Inge gameplay, bara stads och strand miljö men inget annat. Spelet utspelar sig inte runt ett kvarter precis. Det man såg imponerade som fan iaf.

Kan bara hålla med, GTA är GTA, det kommer liksom bli same same but different varje gång. Tyckte det såg grymt snyggt ut och då är ändå grafiken sekundär för mig när det gäller GTA, vill ha en levande vibrerande värld som lurar mig att tro på den, detta lyckas dem göra bättre vid varje släpp och denna gång ser det verkligen maxat ut!

Dragons Dogma 2 och DLC:et till Elden ring som många andra har listat ligger även på topp för min del. Köpte precis Dragons Dogma Dark Arisen och tänkte plöja det innan 2:an.

Skrivet av uberpwnage2.0:

Skulle vilja komma igång med träning men det känns så svårt att veta vad jag ska börja med.

Fick lite tips av en kompis bror med lite lätta övningar där jag använder armarna som kändes bra men när jag körde det ett tag visste jag som inte vad mer jag ska göra, vad jag ska åstadkomma osv.

Oftast där det fallet för mig. Vet inte var jag ska börja, hur jag ska göra och så händer det ingenting. Samtidigt är det lättare än någonsin att fråga om hjälp och kolla videos - men även sistnämnda känns bökigt då jag inte vet vad jag letar efter.

Skulle nog behöva ha en PT till en början som kan leda mig rätt, men då måste jag vilja orka lägga pengar på det också.

Funderar bara på att bara köra armhävningar och diverse kroppsövningar hemma så slipper man betala massa, men då hamnar jag i samma fälla vilka övningar jag ska göra

Kör youtube, sök på "full body workout" för gymmet och "full body workout home" för hemmet. Välj en video, kör på den några veckor tills du känner för något nytt och sedan tar du bara en ny video och följer den. Rince and repeat!

Tror gymgrossisten.se har flera färdiga träningsprogram också, dem flesta övningarna verkar även ha videodemonstration.

Börja med att åstadkomma träningen bara