Inlägg av H_A_N_72

Inlägg som H_A_N_72 har skrivit i forumet

1

Medeltiden? Min tid!

Skrivet av stephan900:

Marvel’s Midnight Suns

Midnight Suns HAR faktiskt microtransactions, för cosmetics.

Q: Does Marvel's Midnight Suns feature microtransactions?

A: There are no lootboxes in Marvel's Midnight Suns and players cannot purchase new Gamma Coils to get more cards. Players can purchase Eclipse Credits, which are only used to buy cosmetic skins in the in-game store. These skins are purely cosmetic and optional and do not affect game balance in any way.

(ref)

Köper man Legendary Edition har man redan betalt för allt och behöver inte göra några microtransactions.

Väldigt roligt spel för övrigt, köpte det på rea för ett tag sen och ska precis börja på sista uppdraget. Trodde jag skulle ha väldigt svårt för att det är "fel karaktärer/röstskådisar" än från filmerna, men kom snabbt att gilla dem.

Skrivet av MickeV:

Lottar ut spelet som kom på plats 6 i årets spel!
Star Wars Jedi: Survivor
Fick det av AMD på moderskeppet2.

Säg till om ni vill ha chansen att få det, så kör jag ett spinn på wheelofnames.com

Enda kravet är att man ska tycka om Star Wars och inte sälja vidare det om man inte ger pengarna till barncancerfonden.

Wow, vilken grej! Jag tycker om Star Wars! Vill gärna ha chansen att få det.

#GuessTheGame #66

🎮 🟩 ⬛ ⬛ ⬛ ⬛ ⬛

https://GuessThe.Game/

Antar att jag inte är en PS-kille i grunden? :/

Hoppas hoppas hoppas ett nytt Kingdom Come: Deliverance!

Är nog det spel jag är mest sugen på av alla som utannonserats, inkl. Elder Scrolls 6, Starfield, The Outer Worlds 2 och Total War: Warhammer 3. Ett Kingdom Come: Deliverance 2 eller TW: Medieval 3 (eller Empire 2) skulle peta ner Avowed, men just nu är det #1.

Jag tycker det funkar bra med sponsrat innehåll, fortsätt med det då det drar in kulor till er så ni kan fortsätta vara norra Europas bästaste spel-sajt!

För att göra det ÄNNU tydligare kanske ni kan ändra färg på kategori-nyckelordet Sponsrat innehåll, gärna röd, så det drar till sig ögonen. Det får då iofs samma färg som typ-nyckelordet som står först, men det gör kanske inte så mycket..

Vi hade en sån där pong-kopia med "tennis", "squash" och pistol man skulle skjuta med på en vit fyrkant som studsade runt. -81/-82 fick jag köpa en VIC-20, kommer ihåg jag fick nån stor vit Commodore-väska på köpet. Hade inte råd med bandstationen men köpte ett spel, på "cartridge", PIRATE COVE, ett text-äventyr. Kan säga att jag inte kom speciellt långt i det, men häftigt var det!...

GTA verkar inte vara min grej, 1/10!

Medieval 3, men skulle inte bli allt för besviken med Empire 2..

Får ta det enda 2019-spelet jag hunnit spela: Total War: Three Kingdoms

Företaget Funcom får inte in några pengar på just denna affär, utan det är den (numera f.d.) största ägaren "KGJ Capital AS" som säljer alla sina aktier i Funcom till Tencent. Det var inte "detta eller konkurs för Funcom", det var ingen nyemission, utan bara aktier som bytte ägare, som om jag skulle sålt mina aktier.. till en kines. Sen som nya, största ägare kommer säkert Tencent påverka ett o annat..

Kingdom Come: Deliverance!

Jag önskar också att man hade fått göra helt egna mutanter, det hade varit SÅÅÅ coolt!

1