Inlägg av Xyborg

Inlägg som Xyborg har skrivit i forumet

Jag är försiktigt hoppfull. I de två föregångarna (men särskilt 1:an) spelade man ohyggligt många co-op skirmish-matcher med kompisarna. Blir gameplay och känsla något liknande denna gång så blir det nog svårt att stå emot

Troligtvis är det fortfarande brist på halvledare, så alla soldater knatar runt helt utan high tech prylar - leveransen blev försenad

Själv har jag helt enkelt löst det genom att inte läsa guider till quests eller byggandet av karaktärer? Jag gillar dem inte heller så jag låter bli att använda dem. Världens enklaste lösning?

Vi kör Teams på jobbet. Det har faktiskt fungerat över förväntan när vi väl lyckats lära upp alla stofiler i hur man använder det. T.o.m. våra riktiga Neandertalare kan hantera det nu. Bild/ljud-kvaliteten har varit bra också.

Köpte Mutant Year Zero: Road to Eden för 250-ish?

Hann spela ett par timmar igår efter jobbet. Grymt bra faktiskt!

Hahaha, info-texten är ju full av härlig chinglish också.

"At the same time, it also provides in-game mapping tools, which can be used by players to save the grand scenes and the tragic war, so that friends can see their most proud strategy"

Skrivet av Kira:

@Striva: Jag köper i 95% av fallen alltid mina nya spel jag spelar både till konsol och dator. Jag har redan Steam, Origin och Battle.Net installerat på min dator, jag vill inte kladda ner min dator med flera olika launchers och jag finner Epics launcher undermålig och det kom fram information att den inkräktar på privat-personer med. Jag har inget emot konkurrens när det kommer till launchers etc men när man gör spel exklusiva till vissa plattformer eller launchers med pengar som incitament så blir jag väldigt anti. Jag fick en kopia främst för att jag var nyfiken på spelet och för att jag ville slippa Epics launcher, tanken var att köpa det om det var bra. Men efter att ha spelat igenom det så är hela spel och grafikmotorn besudlad med buggar och personer som köpt spelet genom Epic och de som hann förköpa det på Steam upplever samma buggar med, jag tänker inte köpa ett spel där de varit för lata för att fixa sådana buggar innan release. Spelet i sig om man bortser från buggarna är i mitt tycke väldigt mediokert också.

Ah ok så du stjäl "bara" 5% av spelen. Vilken good guy du är. Och spelet var mediokert och fullt av buggar så du skulle aldrig betala för det i alla fall... men du spelade trotts det igenom hela?

Typiskt Såg fram emot att lira detta med några gamla polare. Men bristerna som beskrivs är precis sådana som verkligen sabbar upplevelsen för mig. Nåja, blir att vänta och se om de lyckas rädda upp detta längre fram.

Själv hinner man knappt spela något under juni-augusti i alla fall. Så det gör inte mig något

@Fusionn: Du kommer knappt få någon mer spelprestanda ändå genom att byta CPU. Den räcker till mer väl för de allra flesta spel. Det enda som skulle ge dig märkbar prestandaskjuts skulle vara snabbare minnen och/eller ett RTX 2080ti

Skrivet av hannes.theorell:

@Bennii:

Ni är rätt hårda ändå. Likställa reklamblockering med piratkopiering?
Det finns ju andra sätt att ge sitt bidrag till FZ. Som att skriva inlägg, engagera sig på sidan eller tipsa om nyheter.
FZ får ju en hel del gratis tid från folk till höger och vänster. Det ska man inte glömma i lönsamhetssnurran.

Hej,
Kanske skulle uttryckt mig lite tydligare. Jag likställer dem inte, men jag jämför dem då jag anser att de kommer ur samma beteendegrund. Men det betyder inte att de är "lika illa"

@Artifactor: Själv kan jag känna att du därmed "både vill äta kakan och ha den kvar" som man brukar säga. Antingen använder du sidan och gör rätt/betalar för dig genom att tillåta reklamvisning - eller så tycker du inte sidan är värd priset: då går du inte in på sidan.

För mig så är det här samma diskussion som vid piratkopiering. Folk vill inte betala för spelet, men de vill ha spelet. Antingen är produkten värd priset - då betalar du för den och får den. Eller så är den inte det, då behöver du inte betala - men förvänta dig inte heller att få ta del av produkten.

Det är i alla fall vad jag tycker

Skrivet av Gen:

Man kan tro det sitter ett gäng apor hos nVidia som allvarligt trodde ett sådant prispåslag skulle tas emot med öppen famn och glädjetårar. Jag är väldigt nöjd med att folket har talat och inte köper 2080Ti. Nu kanske de tänker om nästa gång de får för sig att tillämpa en liknande fadäs. RTX ON för 4000kr används i ett spel, helt fantastiskt!

...som inte har något att göra med tillgängligheten. Butikerna själva lär se detta som högriskprodukter eftersom korten säljer så dåligt men framförallt är det tillverkarna som nog inte våga köpa in för stora partier som de inte får loss i tillräckligt snabb takt.

Nu ska jag inte ta gift på det, men jag tror faktiskt jag läst att just 2080 Ti korten är de enda kort i RTX-serien som faktiskt har sålt enligt förväntan. Så det är faktiskt de "billigare" korten som inte ansetts vara värda sitt pris. Något som inte låter helt orimligt. Många som köper de dyraste korten ska ha det bästa som finns, punkt. Den kategorin konsumenter är inte särskilt priskänsliga. Men däremot de andra - de är inte särskilt sugna på att betala lika mycket som "bästa-som-finns"-gruppen gjorde förra generation och bara få ett "bra" grafikkort.

Skrivet av Espresso_Bengt:

Tänk om alla vapentillverkare som figurerar i spelet skulle stämma Rockstar med motiveringen "Ni drar vårt namn i smutsen, vi vill inte bli förknippade med bovar och banditer"

De har döpt om vapenmodeller och tillverkare. Förmodligen just för att slippa det problemet

Skrivet av GizZm086:

Var man kan köpa pre-order????

https://9gag.com/gag/azXnbzq

Det här spelet har tagit sig från "helt ointressant" till att hamna högt upp på min "to-play" lista under mellandagarna! Tack för en bra recension. Har egentligen inte lirat något i genren sen gamla Fallout Tactics - ska bli kul att prova på't igen!

Åh nej, nu börjar det igen... . Folk på ytterkanten, vare sig det är så kallade SJW eller dess manliga neckbeard-antagonister är så jävla griniga..

Skrivet av SNES:

Tack för alla svar! Det blir till att köpa The New Order som är billigt nu och följa upp med de andra efter det.

Touche!
SNES ligger mig varmt om hjärtat som konsol och jag har en retro-pie hemma, men så roligt var inte 90-tals Wolfenstein och 2001 känns lite väl daterat och inte särskilt retro.

Hur gick det - gillade du New Order? För övrigt är det lite lustigt att vi har nästan på pricken samma dator-setup med skillnaden att jag har Acers X34A istället för Asus' variant

The New Order var en riktigt trevlig, oslipad diamant. Jag tyckte inte uppföljaren (New Colossus) var fullt lika bra. Framförallt upplevde jag tempovariationen och AIn som bättre i det första spelet. Det andra spelet är också lite väl... flamsigt för min smak. Med det sagt är de båda bra spel. Old Blood kan jag inte uttala mig om då jag aldrig provade det.

Undrar om man vågar hoppas på en remake av även 3:an sen? De tre första spelen var ju verkligen så otroligt mycket bättre än alla andra RE spel tillsammans.