Inlägg av Shazam

Inlägg som Shazam har skrivit i forumet

Ser fram emot recensionerna. Det här spelet känns för bra för att vara sant. Jag kommer bli borderline beroende om det verkligen lever upp till det de visade upp i sitt demo.

Tyckte om 1:an och 2:an väldigt mycket. 1:an var en stor överasskning. 3:an var väl okej. Hoppas de släpper ett 4:e spel där man kan välja mellan de 4 olika riddarna.

Det är över för den här serien. Det kan nog komma en säsong 4 men som kommer ha usla tittarsiffror efter Cavills exit. Blir väldigt förvånad om så inte är fallet.

Ålder: 30
Yrke: Bid Manager (Anbudsansvarig) på ett IT-företag
Utbildning: 2-årig YH inom offentlig upphandling
Erfarenhet: 1 år
Bruttolön: 38 000 just nu, 45 000 inom kort
Förmåner: 6 veckors semester. Inget mer märkvärdigt utöver det, eller kan man räkna möjlighet till jobb hemifrån som en förmån?

Hur som haver är jag otroligt nöjd.

Skrivet av Anton Q:

Såg ut som en serie som prioriterat att casta fotomodeller över skådespelare.

Haha välkommen till The CW.

HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH VAD I HELVETE ÄR DETTA?

Kommer nog inte betala mer än 5000 kr för ett grafikkort.

Skrivet av frnjfldakl:

Fri marknad.

Jättebra förklarat. Du får 10/10. Lol.

Skrivet av frnjfldakl:

Bara för att vi en gång i tiden gjorde en ting, betyder inte det att det är lösningen på alla framtidens problem.

"Kan kännas så idag, men aledningen vi kan ta oss från A till B är just för att vi hade hästar"

Man kan vara tacksam för fackförbund, men också inse deras begränsningar. Det finns bättre sätt.

Du kan väl berätta om det här "bättre" sättet?

Sinnesjukt hur man kan ha fallit så hårt från förra Battlefield och producerat en sån här flopp. Vartenda en i utvecklingsteamet borde ju få sparken. Jag installerade spelet igår, spelade 5-10 minuter, avinstallerade.

Är det amatörer som utgör hjärnan bakom detta spel? Helt makalöst.

Jätteförvånande. Eller inte. Vad rökte de på mötet där man beslutade att detta är något som bör gå under Rainbow Six?

Borde inte ens vara lagligt att släppa ett spel i ett sådant skick att det omgående behövs feta patchar. Helt jävla löjligt.

Det här spelet verkar ren skräp. Fattar inte hur kan man avvika så mycket från grundkonceptet, dvs anti-terrorstyrka vs terrorister.

Gillade säsong 1 väldigt mycket. Det jag inte gillade var hoppandet fram och tillbaks mellan tidslinjerna. Detta slipper vi nog med stor sannolikhet i den nya säsongen. Ser väldigt fram emot säsong 2.

En Witcherserie för barn låter störtlöjligt.

Skrivet av Map-pen:

Nu minns jag inte men nämns de någonsin i de tidigare spelen? Har inget minne av det i första spelet. Om de nu gör remakes av alla tre spelen så kan man ju hoppas att de gör extrema ändringar när det kommer till 3:an. "Brethren Moons" var verkligen inte bra, förstörde ju hela spelet i min mening, allt blev ju meningslöst när de åt upp allt liv i galaxen och har svårt att se hur de skulle kunna pussla ihop ett fjärde spel med det slutet.

Haha jag minns inte heller helt ärligt. Tror fan inte det. Det förstörde för mig med. Gillade det inte alls. Slutet på 3:an var ju fan pissdåligt. Hoppas verkligen de ändrar men med tanke på att det är en remake och inte en reboot så är nog sannolikheten väldigt låg. Aja, vi får se.

De får gärna ändra biten med "Brethren Moons". Tyckte den delen av storyn var over the top löjlig. Hade gärna sett någon annan källa bakom Necromorphs. Eller aa shit det lär ju inte bli någon förändring, trodde det var en reboot och inte en remake...

I och med att detta är en remake hoppas jag att de ändrar hela skiten med Brethren Moons. Den biten av storyn var så jävla over the top löjlig. Källan för infektionen borde vara något annat mer lättsmält.

Hade många spännande och roliga timmar med Mass Effect 1-3. Slutet var dock en stor besvikelse. Spelade Andromeda och tyckte det var helt okej. Ser fram emot nästa Mass Effect som verkar vara en fortsättning från originalet.

Haha alltså va.. Hur tänkte man när man valde att göra ett spel om Gollum? LoTR världen är ju väldigt stor. Finns väl typ minst 100 andra karaktärer man kunde gjort något kul av..... Ibland undrar man om de är fulla eller höga på pitch mötena.