Inlägg av pezit

Inlägg som pezit har skrivit i forumet

Stöd förfan inte ubisofts nya cash-grab.

Grundproblemen är fortfarande kvar, man bygger inte karaktärer i diablo3. Alla karaktärer i samma klass är exakt likadana.

Det enda jag kan tänka mig som slår tangentbord mus i effektivitet är om man bara behöver tänka fram resultat, att prata är långsammare än att skriva så det är ingen ersättning. Men den dagen man bara behöver tänka för att få saker att hända så hoppas och vet jag att jag är död.

Idrottare är fan nästan alltid korkade.

Många tredje vågens feminister här på fz(och blizzard) som tycker att jämställdhet betyder att båda könen är likadana.

Problemet enligt er är alltså inte att det är något fel på sexiga karaktärer, utan att män inte är sexiga på samma sätt? Antingen måste båda könen svanka, eller så ska ingen göra det, för om bara kvinnor gör det så är det förtryckande.

Jävlar vilken tactical gameplay! Spring rakt in i famnen på en efterbliven AI och skjut ihjäl dem medan AI'n försöker lista ut vart de ska gömma sig.

Gillar inte att PoE-folk ska gnälla på grim dawn, det finns plats för minst två bra action-rpg's.

Vissa gillar det mer oseriösa, avslappnade, skämtsamma och lite gärna lite edgy. Alla andra har fel.

Skrivet av PcGamer:

https://www.youtube.com/embed/TdNv1alwCSc

Kan även rekommendera att man kollar in veckans HB som ger följande

Betala $1 eller mer: Call of Juarez: Gunslinger, Grow Home och Rayman Origins (Steam)

BTA: Far Cry 3, Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist, och Assassin’s Creed Chronicles: China (Uplay)

$15 eller mer: Assassin's Creed Rogue och The Crew (Uplay)

$75 eller mer: The Division samt T-Shirt och rabatter

För mer info om samlingen se https://www.humblebundle.com (BTA är då detta skrivs $4.94)

Satan vad tråkigt spelet ser ut? Sitta i cover 99% av tiden.

Skrivet av marcus8958:
Skrivet av Ruskendrul:
Skrivet av Striva:

Funcom är bra på story aspekten men när det gäller gameplay så kan man minst sagt säga att det fattas något i den hörnan.

Förutom att Age of Conan hade sin tids absolut bästa närstrid i ett MMO. Ett närstridssystem som står sig än idag och som fler utvecklare borde ta efter. Deras magisystem va dock tabtarget och sedan 123123... Så 50% awesome!

Tycker Tera Online gjorde det mycket bättre. Men efter AoC och Tera är det svårt att spela tab targetspel. Det är för söligt och tråkigt.

Tera kom 3 år efter AoC. Kan rekommendera dig att testa Blade and soul, det är gratis och det hittils bästa stridssystemet i ett MMO i min åsikt.

Gjort några av de bästa rollspelen genom tiderna, förstår inte hur de inte kan få mer tilltro bland utgivare? Jag hoppas som fan på ett star wars RPG och obsidian är bland de bästa på att göra just det.

Största scammet inom spelvärlden är vad det här spelet kommer vara ihågkommet för.

Artikeln tar upp mycket av det jag misstänkte om star citizen, det är helt enkelt reklam som folk betalar för, reklar och löften som inte kommer att gå att upphålla. Men folk får väl betala för vad de vill, misstänker dock att många kommer bli griniga när de upptäcker att de kastat pengar i sjön.

Spelade igenom chrono trigger rätt nyligen och måste säga att musiken är fan en enorm del av spelet, vanligtvis bryr jag mig inte särskilt mycket med i chrono trigger så gör jag det.

Äcklar mig om jag ska vara helt ärlig, men kul för honom.

Komiskt att alltid när man får se folk testspela spel så är de otroligt dåliga. Men spelet ser ok ut, är dock starkt emot HP som bara fylls på sådär, gick jävligt fort också.

Skrivet av waeress:
Skrivet av Rurounin:
Skrivet av Sir! Sir!:

Inser ni att ni lägger så mycket känslor gentemot en person?

Är hon ansvarig för hatet ni känner, eller är det ni som ansvarar för era egna känslor och den erfarenhet/perspektiv ni själva har? Istället bara för att säga "hon är dålig" så kan ni väl rannsaka er själva?

Hon är inte ansvarig, Jonathan McIntosh är dock, och han är rent objektivt en ganska knepig person som häver ur sig mycket bullshit, att hon får ta skiten för det handlar väl mer om att folk inte är insatta i varför hon snackat så mycket verklighetsfrånvänd dynga under det senaste åren.

Hade han varit frontperson så hade ingen lyssnat.

SirSir har ju rätt. Anita är inte ansvarig, inte heller Jonathan, för andra personers känslor. Man väljer själv om man vill ignorera, gilla eller hata. (eller nått annat)
Många väljer, i mina ögon, reflexmässigt att hata när en kvinna får uppmärksamhet/uttalar en åsikt.

Om något så får hon uppmärksamhet endast för att hon är kvinna, hon är inkompetent, varför bryr sig folk överhuvudtaget om att hon gillar Jade och ogillar Peach? Hon låtsas vara något slags språkrör för alla kvinnor om vad som är bra konst och vad som är dåligt. Sen har de extrema feministerna gått upp och stöttat henne i just den rollen, därav hatet, folk gillar inte extremfeminister som vill kontrollera vilken konst som är ok.

Alldeles för lite, lite virtuell sex är bästa motivationen för att klara ett uppdrag.

Jag trodde det som påverkade folk var när vänner och bekanta behandlar de dåligt online, låt säga att jag inte bjuder inte Niklas som går i min klass när vi spelar LoL för han är jobbig osv.

Men det här antyder att folk på riktigt tar illa upp av att någon okänd person skriker fula ord i ilska riktat mot deras alias, det känns fånigt i mina ögon och är helt klart en produkt av dagens otroligt lättkränkta generation om det ens är på riktigt.

Ser fruktansvärt bra ut i mina ögon.