Inlägg av Pinnen

Inlägg som Pinnen har skrivit i forumet

Skrivet av Dajvan:

Jag vill inte bli jagad av Mårran 😬.

Skrivet av USF-BH:

Mårran har jagat mig i mina drömmar i alla år. Hade väldigt väldigt mycket mardrömmar om henne som liten. Vågade knappt sova om nätterna.

Nu än idag kan de fortfarande komma, 34år gammal vaknar rent kallsvettig o panikslagen, bara av en bild på google får mig att få gåshud.

Helt sjukt igentligen, några aliens eller monster är inga problem att drömma om men när mårran kommer e de kört... ☠️

Ni får ta och titta på den fantastiska filmen "Vem ska trösta knyttet?" Jag vill inte spoila, men jag kan säga att Mårran inte vinner. Plus att den har superskön musik av och med Peter Lundblad (Ta mig till havet, ni vet).

Jag tycker den viktiga frågan är varför det inte var inactive kick redan från början? Det borde väl vara självklart?

Ser riktigt mysigt ut. Det där första brutna ackordet gav mig dock Diablo-vibbar. ^^

Får mig också att tänka på en gammal kompis som länge trodde att figuren hette Snusk-mumriken.

Ett multiplayerspel som bygger på samarbete men saknar chat. Bra tänkt där.

Glöm förresten inte bort totalfloppen Raid: World War II, som rent praktiskt bara var en reskin av Payday 2 men ändå lyckades vara sämre på allt.

Lies of Putting Denuvo in the game three days before release.

Förkastligt.

Världens sämsta konsolifierade UI

Aha, Pay2Pay, en fantastisk modell. För företagen.

Skrivet av MulletDeluxe:

Alright, men nu handlade väl det här om konsol?

Ja och nej "Spelet fräschas upp till pc, PS5 och Xbox Series i december."

Skrivet av MulletDeluxe:

Om det fått omgjord (bra) combat. Så….nej?

Det finns bra mods som ordnar den saken, så som jag själv tänkte svara då: "När alla moddar uppdaterats."

Ni som har provat, hur känns rösten/rösterna? Efter att bara ha sett trailern tyckte jag de lät irriterande, absolut inte Portal-kvalitet.

Skrivet av TooAngryToDie:

Capcom har tagit bort Denuvo från andra spel, så det kan nog hända. Frågan är bara när eftersom de har utannonserat dlc till spelet - man får nog räkna med dlc-släpp + några månader. En möjlighet är förstås att deras egna inbakade kontroller försvinner men det andra stannar kvar.

Skrivet av Weeks_death:

Tror de skiter i om spelmedia pratar om det.. spelen säljer ju ändå 🤪. Skämt åt sido, iom att drm verkar vara knäckt så kan de väl lika väl ta bort det... Vet inte om det är licens de betalar till drm-bolagen, eller om det är en fast summa...

Skrivet av Baronova:

Fast det är ju knappast någon nyhet att Denuvo har en negativ effekt på prestandan. Det gäller i princip varenda spel som haft det som DRM. Om inte spelbranschen har gjort något åt det tvivlar jag på att de kommer göra det nu bara på grund av Resident Evil.

Skrivet av Påskmust:

Beror mycket på hur det implementeras. De flesta AAA-spel som släpps idag använder ju Denuvo men väldigt få har såhär uppenbara problem.

Minns ett annat dåligt exempel, tror det var Injustice 2 som hade denuvo checks när man gjorde vissa attacker och det började alltid hacka när man använde dom. Så dåligt.

Jag avskyr också Denuvo, men den här gången var det faktiskt Capcoms eget DRM som var boven.

Pfft, bästa chapter är självklart Angry Marines

ALWAYS ANGRY!!!!! ALL THE TIME!!!!!

Den som säger något annat får besök av Sven.

Skrivet av Spelentusiast:

Studien stämmer inte helt med verkligheten. Var med när ett gäng spelade ett spel där ena folkslaget demoniserades i spelet (det var varken araber, ryssar eller tyskar som demoniserades) och gick ut på att döda dom, det var nära att sluta i mord när ett par från dom som spelade spelet jublade och sa högt att han dödat många ur det demoniserade folkslaget i spelet. Tre killar som tillhörde det demoniserade folkslaget i spelet, hörde och blev förståeligt förbannade, sa till dom att det är skitspel vars utvecklare har ingen objektivitet samt att dom har civil släkt som slaktats i kriget, hånflin och grova ord fick dom som svar och det blev vilt handgemäng som höll på att sluta rejält illa.

1: Det där hade ju ingenting med att det var ett dataspel att göra.

2: Anekdotisk bevisföring är inte bevisföring.

Från Steam-sidan: "The full version will also contain the ability to play the game in Single Player mode, which will not require an internet connection."

Alltid något.

EDIT: Fast å andra sidan...
"This is Torchlight: The Mobile Game not Torchlight III. I am so disappointed in this dumbed down Torchlight experience as I was a fan of the previous two and looking forward to this. You can tell this was designed to be a mobile game alone by the large UI/Buttons and narrow FOV. Only two skill trees with seven skills in each which some are pretty similar and generic. No more stat points. No more fishing. No more spell scrolls. Enemies and bosses are boring and move slow (mobile game so needs to be like this for touch controls). Levels are small and short (meant to be played in small quick play sessions on a mobile device)."

Jag vet att jag är långt ifrån ensam om detta: Jag köper en massa nya spel på reorna, men hinner aldrig spela klart de gamla, så backlogen bara växer och växer.

Skrivet av Freakon:

över fem gånger

Nå, erkänn nu, hur många är det då?

Kromatisk aberration/chromatic aberration som effekt borde förbjudas och beläggas med spöstraff.

Köper aldrig ett spel där det inte går att stänga av.

Spel med giriga mikrotransaktioner borde ha ett betygstak på 2/5.

Video unavailable
This video is no longer available due to a copyright claim by Kalmár Bence és Homoki András.

Som grädde på moset censurerar Blizzard kommentarer för brinnande livet och har dessutom laddat upp trailern på nytt och bytt länk i Bnet-launchern.