Inlägg av TruB

Inlägg som TruB har skrivit i forumet

Skrivet av MFZ:
Skrivet av TruB:
Skrivet av MFZ:

vem är förvånad att ett spel från 99 med månadsavgift inte växer.
ta bort avgiften och gör den reklamfinansierad så kanske det vänder.

Done

Avgiften är för extra grejer, spelet är gratis via reklam.

även alla kartor och gamemodes?
det är ju där skiten faller, vill man spela det "på riktigt" måste man betala, och det är väl där skon klämmer.

Svarar enbart för att andra läser här.

Spelet är fullt spelbart, det är extra modes och kartor som inte kommer med om man inte betalar, men allt finns där, spelet som det var 99 + nya funktioner och kartor helt utan betalning. Nyaste funktionerna kommer först till folk kör med pro, Flertalet gamemodes som din flesta inte är intressanta och klan funktioner kostar.

Kan nämna att jag har inte betalat något och jag kör på pro servrar som kan köra vilka modes och kartor som man vill, allt tack vare serverbottar som ger mig autoinvites.
Jag kör bara pql på 3 specifika servrar, som alla kör samma förutom 2 av dom som kör med vamp. allt kräver pro.
Inget man behöver för att kunna njuta av en klassiker.

Skrivet av MFZ:

vem är förvånad att ett spel från 99 med månadsavgift inte växer.
ta bort avgiften och gör den reklamfinansierad så kanske det vänder.

Done

Avgiften är för extra grejer, spelet är gratis via reklam.

Skrivet av magma:

Bra, för jag tycker webbläsarversionen alltid har varit så buggig.

Som all mjukvara, dock så var det ett tag sen nu som dom gick ifrån webben och kör numera fristående klient, och då också gick windows only, tyvärr.

You´ve been chosen

Skrivet av GreatCthulhu:

Dyr? Som artikeln säger så vänder den sig till företag och utvecklare. För en fastighetsmäklarfirma som vill erbjuda Kinect-styrd bläddring mellan försäljningsobjekt i ett skyltfönster så är väl 1725 kr kaffepengar.

Frågan är om slutversionen blir mycket billigare, det är tvivelaktigt.

Skrivet av Rurounin:

Den enda anledningen jag är intresserad över huvud taget är potentialen tillsammans med VR, det hänger lite på hur låg latens man kan klämma ur den men det lär vara hästlängder bättre än Kinect som redan nu ger ganska intressanta resultat.

Same.

Skrivet av Cane:

Många rasister i tråden ser jag...

Jävligt osmakligt

Och en som inte vet vad rasism innebär, anti-religiös är närmsta, men det tar väl inte med om man nu ser ner på religiösa som jag antar att du syftar på.

Vad sägs som mus och tangentbord som man kan se i riften?

Om Konsumentversionen kommer ha dubbla kameror framför som det har ryktats om så räcker det med ett klister märke på olika saker för att få ett hum över var dom befinner sig framför dig och ha en presentation över det i riften som små svävande objekt som kan vara vad som helst. Små punkter eller ikoner.

Ha dessa klistermärken på händerna kan också göra det lätt att hitta dess position, då behöver du inga kontroller för att visa var din händer är, att ha en knapp eller avtryckarfunktion kanske kräver lite mer innovation.

Stem System kommer ut oktober, inte billig, men det var inte heller Razer Hydra som är föregångaren.
Det Oculus kan komma med, är att ge ut något som är billigare och kanske kommer ihop med Riften.

Dom har sagt att dom satsar mycket på R&D, vilket garanterat innebär kontroller av olika de slag för att se vad som är möjligt, om dom släpper något, jag tvivlar på det.

Skrivet av Morlizer:

Om Oculus släpper en handkontroll kommer det garanterat finnas en "Post to Facebook" knapp

Inte omöjligt att dom faktiskt gör en handkontroll, mer troligt att dom ska jobba med att göra Riften bättre då den design mässigt varit ganska undermålig.

barnprogram

Var inte ens han som tog upp det, även om han höll med, Vilket jag som vill väntar på mitt ex också skulle kunna hålla med om.

Skrivet av Swedish_Gr3mlin:

Om ni vill ha andra skepp snabbt så hjälp mycket personer som behöver hjälp samt om ni kommer förbi en affär som har teleporter så köp det så kan ni ta över deras skepp : )

1, va? du måste göra vissa saker för att låsa upp skepp, hur man gör detta finns på skepp sidan när man startar. det är inte hemligt och att enbart hjälpa folk är ett snabbt sätt att dö på också.

2, ta över skeppet? du vinner på att döda gubbarna på ett skepp utan att ta sönder det, men du kan ta ut dom utan att hoppa över till skeppet för samma resultat, eller igen "va?"

Tror inte alls Sony ligger så bra till som vissa verkar tro, Morpheus kommer säkert bli bra, men det är mycket mer som spelar roll än att vara en jätte och pysslat med båda skärmar och 3d film glasögon.

Har läst det mesta om båda och jag tror fortfarande mer på OR i det slutliga resultatet.

Som tex. jag tror dom släpper tidigare, tror den säljs till högre grad, skulle inte förvåna mig om den också blir billigare.

Har inga planer på att skaffa ps4a heller så det är inte ens ett alternativ för mig, men man vet aldrig, och konkurrens är alltid bra, men tror oculus lätt har övertaget på detta racet.

Riktigt bra

tänkte tipsa om detta för tre dagar sen, men ftl hann ladda ner innan så jag körde det istället =/
Nu måste jag hinna köra lite till innan jag ska åka och grilla
Mitt live är så jobbigt just nu

Also, jag har inget facebook konto och inga planer på att skaffa, men jag tror nog folk överreagerar här.

Reagerade också på den udda kopplingen, men av vad jag läst från palmer så är detta nog mer positivt än negativt, jag litar helt enkelt på honom. Min DK2 preorder står kvar.

Skrivet av Polpe:

Att folk inte fattar vad jag menar får mej att tappa tron på mänskligheten asså.

nej, det DU gör är du försöker bortförklara det fel du egentligen vet att du gjorde. Du ljuger för dig själv och försöker övertala oss andra. Sen blir du sur över att du inte lyckas med det, och igen försöker förklara det med att folk är dumma som inte fattar.

Detta är inte unikt för dig, men det är helt klart ett av dom största problem med folk idag. Den typ av fail logik som skulle läras ut i skolan, bara att det då skulle folk lära sig den tragiska sanning att vi är inte så smarta som vi tror (alla, jag inkluderat) och vi är verkligen inte i kontroll.

end of rant..

Sheldons klädvikare

har sen några månader tillbaka, som jag fick i present.
Blir perfekta högar, även om tröjan du lagt fram är på fel håll.

ahh, nu ser jag, det där är inte för oculus eller ens vr, det är för 3d tv och liknande. Att anta att dom fungerar lika är dumt, jag vet ärligt talat inte vad skillanden är, svårt att tänka mig att det fungerar på samma sätt, för det överensstämmer inte med det jag läst tidigare, förklarar rätt mycket. bra försök dock.

Skrivet av marcus8958:
Skrivet av TruB:
Skrivet av marcus8958:

Det är för att Cryengine använder 2D+ och inte 3D.

utveckla gärna.

Cryengine flyttar pixlar beroende på z-buffer för att skapa en 3D effekt.

http://www.gamasutra.com/view/feature/134827/a_developers_gui...

Då undrar jag, vilket spel med integrerat stereoskopisk rendering kör 3d och inte 2d+?
Om resultatet är mer eller mindre samma, med även fördelar utöver att det mindre krävande skulle det vara rent idiotiskt att inte köra 2D+.