Inlägg av Strampas

Inlägg som Strampas har skrivit i forumet

Jag skulle bli djävulusiskt glad då jag tror att det här spelet är himmelskt!

Vet inte hur man lyckas hitta de dagliga gratisspelen? Hade jag inte läst om det här hade jag aldrig hittat dem.

Inte så otippat vilket riktning den här tråden skulle ta.

Tusan, jag som hade hoppats på macversionen.

Dualshock 4. Är nog också en vanesak då det förmodligen är en av de handkontroller jag använt mest. Vore på sin plats med en ny då L2-knappen har strulat i ett par månader.

Ser riktigt bra ut. Hoppas att jag hinner ta mig igenom Dark Souls och Dark Souls 2 innan, men det tvivlar jag på. Kämpar 30 timmar in i Dark Souls, men känns som att man bara gått och dött på samma ställe

Åhå, GT6. Tackar tackar : )

Åhå, sweet : ) Tack tack.

Även fast det kanske inte påverkar er själva, så är ju problemet med sexism något mer övergripande. Och eftersom sexism inte tas upp inom spelbranschen speciellt ofta (kanske har jag fel?) så känns det väl som ett standard svar: "Vem bryr sig?" "Spela inte spelet då!". Och det verkar som att det är så lätt att klaga på spelmekanik, storyn och allt annat i spel, men lätt att förbise hur man porträtterar karaktärer.

Spelbranschen verkar överlag väldigt sexistisk . Och att folk inte verkar förstå det säger väl ändå en hel del om vilka ideal och normer som blivit acceptabla (på gott och ont kanske). Jag är själv inte ett dugg känslig för hur män och kvinnor gestaltas, men finner det sällan trovärdigt, och ofta ganska fånigt. De yngre generationerna matas väl med reklam av skeva ideal.

Denna evighetsdiskussion om hårdvara/prestanda, fanboys hit och fanboys dit.

Är för konsoler, och för pc för den delen. Jag äger bara ett wii för tillfället och klarar mig rätt bra med det. Är grymt trött på alla diskussioner om konsol vs pc.

Ja, det må vara få kommentarer, men positiva sådana. Det kommer nog massa gnäll snart ska du se. Fast det har ju folk rätt till.

Wii U är i alla fall en högst intressant konsol i mitt tyckte och förhoppningsvis har jag råd att köpa den någon gång. Jag tycker den har lovande släpptitlar och ZombieU är definitivt en av dem i mitt tycke. Ska bli härligt med lite survival horror.

Ser fram emot det här spelet riktigt mycket.

(Såld) S: Playstation 3 slim 120GB, inkl. två handkontroller och sju spel.

Såld.

Hejsan. Jag säljer mitt Playstation 3 Slim 120GB, med sju stycken spel och två stycken handkontroller.

Allting är original förutom usb-sladden till handkontrollerna (tredjepart).

Spelen:
The Elder Scrolls V: Skyrim
NHL 12
Little Big Planet 1
Little Big Planet 2 (sprucket fodral)
Dead Space
Resident Evil 5: Gold Edition
Modnation Racers

Allting finns att hämta i Lund, eller kan skickas med posten. Köparen står för frakten.

Pris: 2000:- (exkl. frakt).

http://www.blocket.se/vi/41989909.htm

Stiligt stiligt. Annars hade en hade de kunnat få vara blå och vita. Inte att det spelar så stor roll. Taggad inför Wii U. Nu gäller det bara att på något sätt skrapa ihop pengar till en.

Läste när han skrev det där på neogaf. Reflekterade inte då att han hade klarat spelet på normal : P

Skrivet av r3lev4nt:

@Strampas; Vad har de två sakerna med varandra att göra? Om det skickades till fel adress får väl det styras upp. Men återigen, vad har lagget med fel adress att göra?

Förtydligar: De har inget med varandra att göra, men det är två saker som gör mig till ledsen hest. Så, jag menade på att det var kört på både att erhålla ett CE och kört på möjligheten att kunna lira spelet något så är smärtfritt.

Jag kan inte göra så mycket åt att det levereras till fel adress. Det skickas till ett postombud där jag inte har någon möjlighet att hämta ut det. Det kommer sedan skickas tillbaka till butiken jag beställt det i från och skickas till nästa person som står i kö för ett diablo 3 collectors edition.

Så jäkla taggad men är ledsen hest.
Mitt CE är skickat till fel adress så det är kört. Jag har en macbook pro late 2008 med ett Geforce 9400m. Under öppna betan så laggade det som fan. Tror inte jag kommer kunna spela detta. Håller mig från att köpa detta och ska nog testa guestpasset och se igen hur det flyter.

Shit, need beta-key. Vore awesom-o!