Inlägg av suvvey

Inlägg som suvvey har skrivit i forumet

Hej, har letat efter en sånhär tråd! Är också pappa till småbarn och har letat efter ett gäng som vill spela f1 i liga men inte är Esportare. Tar ni fortfarande in nya hakar jag gärna på?, har 0 timmar spelade i f1 22 men 100+ genom f1 18-21. Låter superkul. Kikar in på discord och skriver Hej lite senare.

Ser läckert ut, ger nostalgirysningar, lirade Theme Park som liten grabb. #jagvillspelabeta

Jag vill ha en nyckel! - PC

Skrivet av caracarn:

Jag spelade aldrig tvåan men spelade D3 rätt mycket när det släpptes (spelade kanske i ett år totalt).
Tycker D2 känns som en sämre variant av D3 överlag, det enda Blizzard verkar ha gjort är att hotta upp grafiken lite.

Förutom de saker som nämns i recensionen så stör jag mig på att man inte kan zooma ut kartan. Irriterande när man springer igenom stora områden och försöker hitta den lilla biten man inte varit på ännu..

Det tog mig en stund att upptäcka också men du kan flytta runt kartan med piltangenterna när du har kartan uppe.

ja

Samsung Odyssey G7

Jag har en Samsung Odyssey G7 1440p 240hz 27" ståendes. Den är fortfarande i inplastad kartong. Velade länge om jag skulle ha den själv för jag fick den i en Samsung kampanj men jag investerade i ny skärm bara halvåret innan. Har kvitto och garanti osv. Skicka ett PM om du är intresserad.

En nyckel vore festligt

Riktigt bra jobbat Calle! synd diskussionerna inte gick ännu djupare och du fick ännu mer tid i rutan. Hoppas det blir fler besök på TV4 eller kanske SVT. Det behövs ett ansikte för spelbranschen utåt via massmedia och Calle är perfekt!.

Hej!

Jag och grabben (3år) vill vara med och tävla om en Logitech ratt (helst PS4/PC versionen).

Vårt bidrag kommer i video format:
https://youtu.be/0ENOyPIt65M

Bifogar några stillbilder också
https://imgur.com/zMuLikY
https://imgur.com/iOY5MLt
https://imgur.com/NRUcDLJ

Kul

Gud vad roligt att den här tråden dök upp nu, jag har väldigt nyligen, sen några veckor tillbaka börjat intressera mig mycket för att skaffa en Sim-rig. Har nästan varje kväll senaste veckorna kollat reviews och prylar, inser att de kommer bli en ganska dyr hobby när man tar steget till riktig rigg med vettig ratt och pedaler m.m men jag är redo att spendera en del i alla fall.

Vore kul att höra från någon av er lite mer erfarna vad ni tänker om den här setupen

Wheelbase: Fanatec Elite CSL
Rattar: den som ingår i bundle (P1?) och eventuellt en formula ratt också. (är sugen på att köra både GT och formula)
Pedaler: Thrustmaster T-LCM (dessa känns prisvärda, sneglat på Fanatec clubsport v3 också men kanske blir en upgrade till dem istället, nästan dubbla priset, vet inte om de är värt de?)
Cockpit/rigg: Här blir det svårt, otroligt svårt, jag vet verkligen inte vad jag vill ha eller vad jag kommer tycka om.
NLR F-GT ser ju spännande ut just för att den går att switcha mellan Formula och GT läge, men jag undrar om den är bekväm nog för längre körningar, stör mig lite på att man verkligen sitter på golvet också.
andra alternativ jag sneglat på är:
GT Omega Pro
Obutto oZone

(även lite dyrare alterantiv):
Simlabs GT1-Evo
Sparco Evolve EVO v2

Skärm: Har bestämt mig för att köra 1 skärm setup till en början, förstår att de oftast rekommenderas 3 men har varken plats och måste spara lite pengar någonstans. funderar på 42-55" TV helst med över 100hz och monteras på rigg eller precis bakom på vägg beroende på vilken rig de blir och vilka möjligheter den har för skärmfäste.

Jag ska försöka hålla mig och vänta in Black Friday (om det går att hålla sig så länge) och sen gå loss fullständigt och köpa allt (verkar finnas pengar att spara på dessa prylar just då)
Budget: 15-25k

Kommer köra primärt från PC och har en hyffsad maskin redan för PC gaming (i7 8700k, 32gb RAM, ASUS Rog Strix 2070 Super).

  1. GTA V

  2. Witcher 3: Wild Hunt

  3. Mass Effect 2

  4. Batman Arkham City

  5. Red Dead Redemption

  6. Starcraft 2: Wings of Liberty

  7. Super Mario Galaxy 2

  8. Red Dead Redemption 2

  9. Elder Scrolls V: Skyrim

  10. Assassin Creed: Black Flag

Ljudeffekter från Mortal Kombat 11
https://www.youtube.com/watch?v=IYS0rPYjW28&t

Är i väldigt liknande situation, dvs sitter med ett GTX 970 (Asus Strix) och har varit väldigt nöjd med det men inser att det börjar krävas lite mer. Har varit inne på RTX 2060 och RTX 2070 men tycker kanske att 2070 är på gränsen till för dyrt.
RTX 2060 Super kändes som en väldigt intressant kandidat nu när de börjar dyka upp, jag kommer hålla ögonen på dem och orkar du vänta till Black Friday (29 november) kanske man kan spara några hundra.

5/5 för kreativ retorik i både rubrik och innehåll, härlig läsning

Önskemål: FZ-Supporter QPAD musmatta (eller liknande), har en från när jag sponsrade FragZone för några år sedan men den börjar bli sliten i mitten partiet.

Snart dags att börja sälja Grafikkort för 299kr/månaden med bidningstid i 36mån och därefter "får" du en helt ny modell förutsatt att du täcknar ett nytt 36mån abonnemang.

Attans, jag som trodde det var Fragzone panelen som var tillbaka. Vill minnas det var samma intro melodi.

Är det någon som har en extra beta nyckel eller vet hur man kan få tag i en?. Är riktigt sugen på att testa denna betan faktiskt.

Inte jätte imponerad, får en halvsur magkänsla av karaktärerna som visas upp, de känns väldigt tillrättalagda på olika sätt.