Inlägg av Das Davve

Inlägg som Das Davve har skrivit i forumet

Skrivet av gundemannen:

Black & white!

Håller helt klart med på den!
Någon som vet om man lagligt kan få tag i det numer? Gärna med den svenska dubbningen 😁

Jag är mycket känslig för spoilers. Den första genomspelningen kan man bara göra en gång och upptäckarglädjen blir aldrig densamma som första gången.

Jag har förövrigt aldrig förlåtligt Super PLAY som när det begav sig fullständigt spoilade sönder Metal Gear Solid 2 i en förhandstitt någon vecka innan spelet skulle släppas.
Jag sade upp min prenumeration där och då och höll mig strikt till PC Gamer därefter.

Jag är försiktigt skeptisk till GTA 6. Det känns som att Rockstar har tappat många talanger de senaste åren.

Hoppas att jag har fel dock.

Jag vill slå ett slag för Night City. Det är väldigt stämningsfullt att vandra runt på alla bakgator och gränder, till de stora shoppingkvarteren och Jig Jig Street.

Ser roligt ut! Lilljäntan hemma kommer nog att uppskatta det.

Baldurs Gate 3 är det bästa spel jag någonsin spelat. Witcher 3 är härmed officiellt degraderat till världens näst bästa spel.

Själv har jag inte stött på några stora buggar än. Har dock inte kommit till akt 3 än, men jag tycker att allt flyter på fint.

Det enda smolket i bägaren var en boss som jag valde att ta av daga på ett okonventionellt vis, som sedan visade sig överleva och hade inget minne av att hon borde vara död

Är det någon som vet hur man bär sig åt om man vill spela PT numer?

Skrivet av bronie:

Jag kör PC kopplat till TVn och har spelat med både mus/tangentbord och kontroller. Tycker att handkontroll ger ganska mycket sämre upplevelse då det väldigt många "menyhjul" att bläddra igenom för combat och annat, sen är det omständigt när man behöver precision-klicka på saker. I och med att jag nu spelar med min sambo så blir det handkontroll (det är enda alternativet om man vill spela coop). Om jag hade spelat själv, hade jag utan tvekan kört med mus och tangentbord.

Tack för svar!
Då blir det nog ett köp till PC.

Har spelet stöd för handkontroll och fungerar det bra i så fall?

Jag står i valet och kvalet mellan att köpa det till PC eller vänta till PS5. Tänkte spela tillsammans med min fru och då är det betydligt mysigare att sitta i soffan och spela på TV:n.

Men ifall det är väldigt mycket menybläddrande (tänker primärt på Wasteland 3 som jag tyckte fick dålig pacing på PS5) kanske det är bättre med mus och tangentbord.

Vad anser ni?

Skrivet av Lauchen:

Sant sant, men sex kommer alltid att sälja det är sen gammalt. Tydligen producerades det porr redan i det gamla Egypten det vet man med säkerhet eftersom Ted Borg säger att det var så. Allt som publiceras på internet är ju som bekant sant.

https://m.youtube.com/watch?v=Z-FVlsB2Yuw&pp=ygURdGVkIGJvcmcg...

Det stämmer!
Jag har själv sett en rulle, papyrus, där det är kvinnor som står i konstiga vinklar. Man kan ju bara föreställa sig vad det är de inbjuder till…

Tackar!

Gillamarkeringar av artiklar/recensioner

Hej FZ!

Jag skulle uppskatta ifall det fanns någon form av gillamarkör till artiklar och recensioner. Väldigt ofta händer det att man läser en artikel eller recension av ett spel som verkar lovande, som man vill hålla ögonen på.

Dock är det ju så att vi matas konstant av en massa olika flöden/nyheter mm. Vilket gör att man lätt kan glömma vilka spel som verkade lovande eller vad de heter.

Med en gillamarkör skulle man lätt och smidig kunna markera för sig själv vad man är intresserad av och kanske kunna ha en personlig lista som man skulle kunna kolla av.

Jag kan absolut ingenting om att koda hemsidor, men tänker (måhända naivt) att det borde kunna implementeras utan en alltför stor arbetsinsats.

Väl mött!
Das Davve

Stort grattis! Det är inte många människor med det engagemanget och tålamodet som krävs för en sådan bedrift.

Skrivet av Majoren:

Jäkla bisarrt ändå att på dyrt o heligt utannonsera innehåll man inte ens vet säkert man kommer kunna leverera. Tycker faktiskt de borde betala tillbaka i alla fall en del av vad folk köpt spelet för, inte okej att ge falska löften.

Utan att veta någonting om det hela tror jag att de var genuina när de gav löftet. Uppenbarligen måste det vara tekniskt strul som de inte kunde förutse som omöjliggör dlc:n.

Jag tycker ändå att kompensationen som de ger oss som har köpt spelet är fullt rimlig.

Vill man spela det restaurerade innehållet, kan man plocka upp det på steam för en spottstyver och spela det på en potatis.

Jag röstade nej eftersom att moddar är just modifikationer av någon annans verk. Vissa kan vara väldigt professionella, medans andra är mer amatörmässiga.

Om jag laddar ner en mod förväntar jag mig inte en problemfri, buggfri och allmänt polerad upplevelse som jag gör när jag köper ett spel. Det är en tyst överenskommelse mellan mig och modtillverkaren att modden kommer i befintligt skick så att säga.

Börjar man ta betalt höjs därmed kraven ofantligt på produktens kvalitet och jag tror att det skulle få en hämmande effekt på kreativiteten.

Vill man ta betalt för sitt arbete bör man göra ett eget spel och sälja det.

Tråkiga nyheter.
För min del vill jag ha matiga singleplayerspel med engagerande story, tät atmosfär och många val som får riktiga konsekvenser för hur storyn utvecklats.

Drömmen vore ett open world rpg som utspelar sig i Nangijala, där man får välja om man vill ansluta sig till Tengil eller Törnrosdalen.

Egypten kan ju iofs vara roligt, men när sjutton ska de få tummen ur och ge oss Medieval 3??

Skrivet av Johan Lorentzon:

MK 1 hade väl bara Sonya som kvinnlig karaktär och hon var ju inte speciellt lättklädd.

Sant, men det borde rebooten kunna råda bo(o)t på 😜

Hoppas att de återgår till lättklädda damer med tungt vägande fördelar den här gången