Inlägg av mgmt

Inlägg som mgmt har skrivit i forumet

1

"Under all models, Apple would be entitled to a commission or licensing fee, even if IAP was optional."
Jag har svårt att se vad Sweeney tjänade på allt detta käbbel.

Jag hade tyckt mer om synd om utvecklaren om han hade varit tydlig med att spelet var kort innan han började gråta ut.
Han lade till spelets längd på steam först efter att ha blivit ifrågasatt.
Jag kan tänka mig att många blev förvånade att spelet var extremt kort och därför gjorde en återbetalning, vilket iofs inte är syftet med steam refunds men fortfarande är förståeligt.

Skrivet av Storage Jar:

Vad fan!? Har the coon blivit nån sorts wolverine?
Han ska ju vara en batman-kopia med förvrängd röst och allt

Det låter som att du blandar ihop The Coon med Mysterion?

Nja, Alicia känns inte direkt självklar i den här rollen, även om hon är en bra skådespelerska i övrigt.

Den där lilla detaljen att Valve tar ca 30% av priset för moddarna spelar säkert inte alls in i huruvida GabeN tycker att moddar ska kosta pengar..

Det är lite av en besvikelse att det så gott som inte finns några fiender, men man kan modifiera sitt vapen till höger och vänster. Det är samma tre sorters robotar på alla planeter, och ingen av dom är farlig på något vis efter fem timmars spelande. Likadant är det med rymdfienderna, dom skiljer sig inte åt på något vis utan verkar ha exakt samma stats och vapen genom hela spelet.
Andra saker som är smätt frustrerande är spelet inte tillåter dig att flyga särskilt nära planeters yta, så det kan vara knepigt att scout när man flyger, det är svårt att landa vart man vill, speciellt på landningsplattor, utomjordingarna på en rymdstation verkar alla ha exakt samma utbud så man kan inte köpa element som man behöver genom att vänta och idka handel, och varenda jävla gång man uppgraderat sin multitool ordentligt så hittar man en ny med två nya slots men man kan inte föra över sina uppgraderingar.
Åh, för den delen: varför får man absolut ingenting för sitt gamla rymdskepp när man köper ett nytt? Har dom inte hört talas om inbytespris? Det ju till och med så att bilhandlare börjar tycka det är lite överdrivet.

Ändå har jag lagt mer tid än väntat på spelet. Om det är för att det mesta är ganska omständigt vet jag inte, men det har sina stunder.

Uppenbarligen var det inte glasklart att det var ett singleplayer-spel. Jag menar, till och med dom som gjorde spelet trodde att det var ett multiplayer-spel fram tills skivorna trycktes:

Ovanstående bild är tagen från den spanska versionen, där dom klistrat över den ursprungliga märkningen av multiplayer mot inget (vilket även sänker pegi-åldersgränsen).

Skrivet av FL3JM:

Kommer man kunna spela det här tillsammans med vänner?

Nej, det är ett singleplayer-spel. Du kan med lite flax hitta planeter som andra spelare har namngett eller whatever, men spelet stödjer inte flera spelare. Utvecklarna är medvetet luddiga med det för att så många människor vill spela med andra spelare.

Skrivet av toern:

Om ni personligen hade en granne som man hörde skrika stup i kvarten, skulle ni tycka det var trevligt? Den gången jag hade det var det inte det iaf. Vi vet ju inte riktigt hur det stod till.

Dock verkar hyresvärden vara litet speciell.

När bebisar skriker stup i kvarten 24/7 är det helt okej, och alla får bara leva med det, men när manchildren gapar en timme on dagen är det tydligen ett jäkla problem.

Spontant skulle jag väl vilja säga att det är rätt tydligt att anledningen till att Symmetra och Torbjörn har så hög winrate har att göra med att dom oftast spelas på defense, och det är betydligt enklare än att anfalla, inte för att karaktären är bra helt igenom.

Jag kommer ihåg hur det var att spela de första R&C spelen back in the day, vilken fröjd det var att spela en plattformare som höll (nåja, nästan jämt i alla fall) 60 fps. Lite tråkigt att dom inte lyckas hålla kvar vi det, det gör mycket för spelkänslan. Får bli ett köp till sommaren.

Skrivet av Pbear:

Med tanke på hur artikeln är skriven på ett sätt som förlöjligar problemet i fråga, samt hur merparten här resonerar så torde ju sig "nerfande" av rumpan vara ypperligt och ställningstagandet av Blizzard vara extremt nödvändigt, enligt mig.
Ni kan inte jämföra med hur män framställs i media, hur ofta brukar ni bli häcklade och påhoppade på krogen?

Varför ska normaliseringen av något som är en eventuell grogrund för dålig kvinnosyn inte arbetas bort för? Varför är det så himla viktigt att ni ska ha med detta?

Du har rätt, ett animerat arsle sabbade precis min kvinnosyn! Otroligt! Jag ska bara logga in på facebook och navigera mig förbi alla selfies av tjejer i yogabyxor/pushup-bh/bikini så ska jag nog allt varna alla jag känner för den här faran.

Speedrun när?

1