Inlägg av Erocs Engelitz

Inlägg som Erocs Engelitz har skrivit i forumet

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:
Skrivet av Erocs Engelitz:

Har någon affär i Göteborgsområdet släpp vid 0.00?? Nån som har info tack........

Du menar till den 21:a? Kolla Webhallen eller Inet.

Japp menar självklart 21a. .. Skulle va den på Ekelundsgatan i så fall. . . Får ringa imorgon

Har någon affär i Göteborgsområdet släpp vid 0.00?? Nån som har info tack........

Jaså de siktar på handling denna gången....... Har ju bara varit Black Ops spelen som haft handling tidigare . . .

Första intrycket va NEJ, men efter ett par genomspelningar så höjde det sig . . . . Dock så höll ju nästan alla till vid C, D och B i den ordningen . . . Det var där det hände grejer. . . . Orka med att ta sig till E F G bara för att bli "Snipad" när man har 100m kvar. . . . Jag skriker alltid att man ska spela för lagets bästa, men jag orkade inte offra mig och ta mig till de flaggorna när det var så mycket roligare att va i "smeten". . .

ETT STORT MINUS: Har alltid gillar Rush bättre, men här var verkligen rushbanan så jävla innehållslös och meningslös. . . Alldeles för öppet för Rush och den inbjöd verkligen till att bara ligga med ett snipergevär. . Tyvärr. .

Ja jag vill ha BC3 och det är nog många som vill det. . . Conquest känns helt meningslöst . .

Skrivet av Svinfet:
Skrivet av atreyon:

Jag hade gärna velat att det skulle kännas lite mer som BC2. Kan inte sätta fingret på vad det är men samtliga BFspel efter BC2 har inte känts lika bra imo. Spelar hellre gamla BC2 än tex. de senaste BF-spelen. Vi får se, har inte bestämt mig än.

Skrivet av atreyon:

Jag hade gärna velat att det skulle kännas lite mer som BC2. Kan inte sätta fingret på vad det är men samtliga BFspel efter BC2 har inte känts lika bra imo. Spelar hellre gamla BC2 än tex. de senaste BF-spelen. Vi får se, har inte bestämt mig än.

Känslan i BC2 var helt okej, bandesignen var dock helt åt helvete med alldeles för små och smala banor.
Är riktigt glad att åtminstone de två banor vi sett hittils av BF1 är av klassiskt stuk utan chokepoints.
Men sen var ju BC2 inte en äkta uppföljare, utan en spinoff.

Det var ju en av orsakerna att jag gillade BC2. . . Att vissa partier var smala. . Försvarande lag kunde stoppa tanksen. . Anfallande lag var tvungna att forcera antingen med tank, eller smyga förbi, eller landsätta via helikopter. . . De flesta banor var oerhört väldesignade och att spela taktiskt och att spela som lag var A och O. . . Battlefield 3 och 4 var mer bröta på........... Som en orkester där alla spelar sin egna låt . . .

Tråkigt att det var så öppet . . . . Blev "snipad" och det var nog fler som kände så. . . På vissa ställen låg ju halva laget och tryckte när man själv sökte skydd. . . Kan bara komma på en bana som kändes lika tråkig i BC2(Heavy Metal). . Blir verkligen inget köp om det inte finns andra typer av banor. . . Jag fattar inte hur man orkar spela till level 44. . Va ju dödstrist efter 3-4 omgångar. . Hade hellre sett andra världskriget . .

Hoppas man får mer än 1/2 av spelet om man betalar
fullpris..........Förra gången va ju hälften DLC. . Kanske lika bra att köpa alla spel efter ett år som läget är nu . . .

okey tack som fan Dreijer. . . Får man lira lite då. Trodde det gick åt mycket mer

Sitter i sommarstugan har bara 50gig. Hur mycket går det åt när man spelar online?

okej här verkar ju finnas en del tekniknördar varför jag ställer följande fråga.

Jag sitter på landet i sommarstugan och har bara 50gig per månad. Hur mycket går åt när man spelar online?

Battlefield 1-betan kräver Xbox Live Gold – men inte PS Plus

Kommer det finnas tillgängligt för nedladdning imorgon på playstaton store? Vilken tid?

Tack Billybob! Jag fattade det efter en stund. Men fan va pisk jag fått. . Va 3år sedan jag spelade online. . .

Jag har två frågor.

1. Sitter på landet och har tillgång till 50gb varje månad. Hur mycket drar onlinespel?

2. Jag har inte spelat Bf4 innan, men när jag väljer Rush så hamnar jag i 90% av fallen i en match med bara mig själv. . Får quita och söka igen. Nog för att jag är dålig, men föredrar nog att bli skjuten 10 gånger än att spela ensam.. . Var fan är alla de "miljoner" som spelar .?

B-B-B-Banänäbrääken i dag, 18:06

ser inte ut att va original kontroll på den va undra vad en till kontroll går på

Ja Iceclimber känns je meninglöst med en kontroll. Saknar LifeForce och Probotector. . . Båda va dessutom jävligt kul att spela co-op på.

Jaha ännu ett innehållslöst spel som levereras ofärdigt.. Svinigt att ta 600 och sen leverera halva spelet. Blev lite sugen när jag såg trailern men nu borde spelet döpas om till Battlefield 1/2 . . .

Loffeluff

Kan inte du och Åsa Romson bara ta och avgå.. . .

Jag gillar inte heller USA-propaganda, men i det här fallet är det så övertydligt att allt bara är fiktion. Du har nu skrivet en helvetes massa inlägg om detta spelet, och alla är väldigt negativa. Det är nästan så jag får lust att sponsra dig med ett spel. Själv ser jag otroligt mycket fram emot detta spel då det påminner om Saboteur i spelupplägget och lite Deus ex i stämningen. Antar att du njöt i fulla drag när du befriade Paris från de onda nazisterna i Saboteur. Loffeloff.........Detta är ett spel.. Fiktion... Inte verklighet..........

Det kriget provocerades fram av ett USA som inte ville se ett kommunistiskt syd/östasien. Likaså stödde man diverse dårar i latinamerika och afrika. Direkt eller indirekt.

Håller med Ase även om jag nog är ännu mer extrem. Älskar att skjuta ihjäl polis och militär i spel. Jag var 8 år när en svensk jeep körde på en mina i Israel. Föraren dog och han som satt som passagerare miste synen. Jag kunde då inte förstå min fars resonemang om att det var mer synd om killen som miste synen. Föraren var ju enligt min far yrkessoldat, och sådana är det inte synd om. När jag var 10 år förstod jag........

Självklart är det västpropaganda i de flesta spel. Det undkommer nog ingen. Så Loffeluff behöver nog inte oroa sig.

Tycker spelet verkar lovande!

Parkers spel till Atari 2600 var sämst och mest repetitiva.