Inlägg av bbrob

Inlägg som bbrob har skrivit i forumet

1

Årets multiplayer ær kanskje mer riktig ?

@Capitan: Skräll, ett företag vill gå med vinst och gör det genom att behålla vad dom sjävla skapat för att vidareutveckla möjligheterna. Fy skäms, äckliga kapitalister azzå!

DLC , Seasonpass = mikro transaktion ?

Har inte spelat COD sen MW1. Blev riktigt positivt överraskad av detta, det är "samma gamla" men, det är ju det vi (jag) gillar? Avtändingen på COD för mig blev MW2 och frammåt då det blev så mkt fokus på allt annat förutom just skjutandet kändes det som.

Kände igen mycket från MW1 dagarna, simplet o actionfyllt från sekund 1.

Är inte säker på om jag köper eller ej ännu, pga av fuskarna som redan trillat in i mängder, vill gärna ha ett officielt utlåtande från utvecklarna om detta innan. Är det även P2P efter realse så mjah, då blire nog att hoppa över. Men fixas serverna o fuskandet blir åtgärdat så seriöst det går så är jag all in! Har haft riktigt kul i betan.

haha, ser så jävla DOPE ut =D !

Kul och svårt.

Satt och kötta igår kväll/natt i en mindre evighet... och ja, alltså det är RIKTIGT kul, och svårt.

Gjorde en liten video om gårdagens "boss" försök =

Älskar att det är en berättarröst i detta jämfört med 1an och voiceactingen överlag känns riktigt bra Inte konstigt om det säljer som smör.

Måste ju bara älska hur mänskliga faktorn spelar in när någon får "exklusivt" material från utvecklare att visa upp.

Snubben är så tacksam o känner sig speciell, kommentarer börjar hagla direkt, "Woooow, that was AMAZING", "So cool". Meanwhile, ser det heeeelt jävla platt o livlöst ut.

10/10

@breahl: töffing

Köpte i princip en PS4 - Pro bara för detta spelet i slutet på förra året men ack. Är ospelbart FÖR MIN SMAK, framepacingen eller vad det nu är "experterna" kallar det och dropsen är helt sinnes, blev värre av den där stora patchen som skulle fixa en "stabil" fps. Blev sämre flyt på båda lägena man kunde välja, la av helt efter det. Hoppas VERKLIGEN en PC version kommer för spelet i sig var verkligen kul!

1