Inlägg av crazyrobban

Inlägg som crazyrobban har skrivit i forumet

Tråkigt. Var laddad för att Valve skulle vara dem som skulle bringa VR till den stora massan.
Jag ställer in siktet på en Oddysey + istället.

@Superfly74: Nja, det kan du inte direkt.
Du "teleporteras" från planeten till ditt skepp, sen får du se en hyperdrive-sekvens när du åker från ett system till ett annat.
Åter igen teleporteras du från skeppet till den nya planeten.

Skrivet av Jinxswe:

Känns verkligen som en expansion till 1an... inget har ändrats överhuvudtaget. AI är totalkorkad. Storyn är nästan ickeexisterande. Fruktansvärt buggit. Och spelet är så förutsägbart.
De vill säga 1an utan snö...

Min känsla också.
1an utan snö.

Så mycket hype jag fått uppleva, och så många timmar jag lagt på att testa tech-demot som är Star Citizen, så har jag fått ut mer av det än merparten av de spel jag köpt på Steam.

Sen är jag oerhört glad över att kunna sponsra ett projekt som vågar gå emot strömmen.
Jag har följt projektet sen 2013 och jag kräks lite i munnen varje gång någon ignorant tyckare utrycker projektet som en "scam".

Det mest otroliga med hela projektet och allt runt om kring är att det finns så otroligt mycket människor som -vill- se det faila. Hur kan man vara så förbannat sniken att man missunnar ett projekt som 2 000 000 människor tror och hoppas på?

Jag och mina kompisar körde 3.4.2 här om dagen och vi satt allihopa och konstaterade att det äntligen började kännas som ett riktigt spel med vettiga gameplay loops.

För den som snackar om att dom inte gjort något nytt, nämn något annat lir med Face Over IP.

Testade demot till Zero Caliber igår.
Riktigt roligt VR gameplay!

Jag tillhör fjutt-demografin med ett WMR headset. (Sålde min Vive, men saknade VR och tyckte det var roligt att pröva något nytt).

Hade svinkul med 3.3 i helgen.
La upp en liten video på hur det såg ut när jag hade glömt kalibrera FOIP.

"Stroke citizen"
https://www.reddit.com/r/starcitizen/comments/9nu7ah/remember...

Rimligt att Sekiro: Shadows Die Twice ser ut som ett PS2 spel i texturerna... Antar att det är nerdummat för att lira på konsoll.

Och Samurai Spirits har kört in på samma spår som Street Fighter med cell shaded, något plufsiga, karaktärer. Tröttsamt. Det hade kunnat vara riktigt fräckt.

11/13
En redig dos nostalgi där!

Har ASUS-varianten, är det samma skärm i så kan jag tyvärr säga att den lägre upplösningen i Vive och Rift är ett mindre problem jämfört med hur mycket sämre ljusstyrka det är i MR-headsetten. Jag saknar Vive (krängde den för jag inte ville montera upp några sensorer på väggen i nya bostaden) och kommer troligtvis gå tillbaka till den eller Vive Pro.

Med det sagt, så är 2200:- för att köra spel som Elite i VR sjukt prisvärt! (Kontrollerna är också väldigt mycket sämre än Vivens wands, så håll er till seated games)

Körde en vända imorse. Testade att leverera ett paket med min Freelancer från en planet till en rymdstation (Grim Hex). Det gör ont i själen att behöva köra i 20fps, men jösses vilken potential detta har om dom får löst performance-böset med Bind Culling och Object Container Streaming.

Hoppas verkligen på 3.3 i slutet av September (3.2 kommer inte lösa några prestanda-problem i den omfattningen).

Backer sen en herrans massa år tillbaka, och jag måste säga att det är skönt att se en informerad tråd, snarare än det sedvanliga "SCAM" tramset dom oinformerade kör med.

Jag älskar spelet i dess nuvarande form, men kan inte riktigt njuta och leva mig in så länge prestandan är så kass. Hoppas verkligen på object container streaming och ytterligare optimering inför framtiden! Annars får jag väl vika mig och hålla mig till single player-delen.

+1 Bra artikel!
Viktigt att vi stämmer i bäcken och kanske (kanske) får en bra respons för det här.

[...]och paragrodor (vilka kan paralysera både monster och dig)[...]

All glory to the hypno toad!

Köpte en jacka på test en gång från Wish för att se vad all hype handlade om. Sämsta skit jag skådat.

Sållar mig till gänget som anser att 10 år är ett väldigt hårt straff.
Men nät-etikett bör motsvara ens agerande i verkliga livet.

Visst, vi hade inte satt en gubbe i fängelse för att förstöra en (eller 3000) diskussion(er), men vi hade inte tolererat det heller.

Om själva headsettet inte blir alltför dyrt (Se: över 4000:- ) så kommer jag absolut uppgradera.

Gameplay ska visas idag. Kan bli väldigt intressant!

Spenderade 10k för Viven när den släpptes, och drar fram den i snitt en gång per vecka fortfarande. Med det sagt så hade upplevelsen blivit så sjukt mycket bättre om dom ökat FoV från 110 grader till typ 200 och höjt upplösningen.

Vikten på headsetet och att det är trådbundet stör inte mig särskilt mycket.

Att spela med skärm, mus och tangentbord är inte jämförbart med VR och motion controllers. Inte för att det ena är så mycket bättre, utan för att det är två helt olika typer av upplevelser.

On topic: Den som tror att VR är en fluga eller "på dödsbädden" är väldigt fel ute.

Skrivet av Barkbiten:

Ja jag är mest taggad på Third Strike men vill testa alpha eftersom att jag aldrig lirat det.

Alpha 3 är det bästa enligt min mening. You're in for a treat!

Skrivet av Barkbiten:

Kul person du verkar vara. Säger du samma sak om alla sequels eller spinoffs till alla spel eller filmer? Mjölka mjölka mjölka herpa derp.

Don't feed the trolls.

Ser mest fram emot att kunna köra SF Alpha 3 och Third Strike emulatorfritt.