Inlägg av Dannemannen99

Inlägg som Dannemannen99 har skrivit i forumet

Jag tackar inte nej till en nyckel

Jag lirade lite igår, tycker att ready or not är grymt skoj! Bra grafik, ljud och atmosfär. Väldigt bra prestanda och få buggar för min del. Dock så behöver AI förbättras lite.

Jag tycker att spelet är rätt så kul.

Jag vill gärna ha ett medieval 3 eller empire 2. Jag skulle inte tacka nej till ett total war under första världskriget heller.

Jag skulle rekommendera insurgency sandstorm och hell let loose

Ska bli kul å få testa den nya kartan, gillar för övrigt spelet skarpt!

8/10

Jag går gärna med! Mitt användarnamn är Dannemannen99

Nästan 1 500 000 personer har skrivit under namnlistan att göra om säsong 8.
https://www.change.org/p/hbo-remake-game-of-thrones-season-8-...

Jag är med i spelclockers klanen och undrar om någon har tid/ork/lust att lira raiden med mig?

@Ftmch: Jag förstår hur du tänker, men jag håller med breahl. Det hade känts mer heroiskt (tycker jag iaf) om Theon hade stått vid Brans sida enda in i slutet. Kanske en liten 1v1 med nattkungen innan han dog, istället för att springa rakt mot nattkungen och dö på kuppen.

Sist jag kollade var det en GoT mod till kingdom come deliverance under utveckling.

Det är ett kul spel tycker jag. Kan bli lite irriterande när man har dött 99999999 gånger och fått 0 kills. Orsaken till det är ju att jag är rookie. Men jag tror absolut att det bli mycket mer roligare när man har lärt sig de olika kontrollerna.

Hur får man tag på den gråa jackan som Deacon använder?

Spoileralert:

Själv tycker jag att slaget var otroligt episkt. Lätt 10/10. Men jag tycker storyn och logiken inte var det. För det första var det bra korkat av dothraki att anfall helt i blindo utan att ens ha sett fienden. Sen varför har man katapulter nästan längst fram i ledet? Samt tycker jag det var konstigt att hela winterfell armén stod framför försvarsdikena och inte bakom dem. Tyckte även det var för mycket plot armor. Knappt inga viktiga människor dog. Tycker också att Jon och Night King skulle ha haft en liten 1v1. Jon behövde inte vinna (eller dö för den delen). Men jag hade uppskattat om de två hade fightats lite grann. Tycker också att Theon dog lite lame, han skulle ha haft en 1v1 med night king innan han dog. Istället för att dö direkt. Sen att Arya dök upp mitt från ingenstans och dödade night king var rätt så konstigt enligt mig då han och Bran var helt omringade av zombies.

Håller med! The division 2 är ett riktigt bra spel

Efter att black tusk invaderar kartan så ockuperar dom inte control points. Ska det vara så eller är det en bug?

Nästan allt på medium, fick mellan 60-80 fps på 1920x1080

CPU i5 6600k
GPU Gtx 980
RAM 16GB