Inlägg av Achronos

Inlägg som Achronos har skrivit i forumet

Skrivet av Saurfange:

jag fattar inte, hur kan jag tjäna riktiga $$ av att spela spelet? Kan jag sälja guld för $$? Det är väll inget nytt isf?

Det kan du inte! Du får 30 dagars speltid för en token. Det nya är att man kan köpa speltid för guld och köpa guld för riktiga pengar.

WoW är ett utmärkt exempel på vad bra grafik är för mig, det är varken realistiskt eller orealistiskt (typ) utan känns bara helt naturligt när man spenderar timme efter timme med sin karaktär. Bra grafik är när den bara finns där och känns så jävla rätt. Rätt grafik till rätt spel.

Åh, vad jag saknar dagarna i Wow! Livet var så enkelt då.

Jag dömer inte ett företag för att de erbjuder en tjänst som de tjänar pengar på och något som faktiskt en del kunder vill ha. Bara det inte innebär ett markant övertag för de som köper är det helt OK för mig, jag kanske tom köper nåt roligt

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:
Skrivet av Heya:
Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Som jag förstår det kommer båda Ouya och denna ha tillgång till Google Play och därmed alla nuvarande Android-spel (och program) men vissa kan såklart specialanpassas och distribueras via en egen shop, precis som Samsung och Amazon gör.

Ouya har inte tillgång till Google Play Store, hittar inte citatet nu men vet att jag sett det officiellt. Står i FAQ att du inte kommer kunna spela spel som du köpt där iaf.

Det låter ju otroligt korkat!

Det KAN ju bara inte stämma! Beställde en Ouya i september, mycket för att jag vill ha den som mediaspelare, det suger ju bara om man inte kan installera Netflix och XBMC från Google Play.

Men eftersom den är väldigt rootvänlig kommer det säkert möjligheter att installera Google Play på så sätt

Skrivet av B-B-B-Banänäbrääken:

* Kan man använda sin htc eller nokia mobil som modem bara om det finns usb på padden?

Du kan ju alltid dela internet via wifi (wifi tethering)

Du kan testa att starta nätagget utan att det 'är inkopplat till någon komponent i datorn, det skulle avgöra om det är nätagget det är fel på eller inte. Se denna post: http://www.sweclockers.com/forum/74-chassin-och-nataggregat/7...

Du kan använda ett gem istället för en kabel, detta är helt ofarligt för nätaggregatet men du skall naturligtvis iakta försiktighet när du håller på med elektricitet!

Skrivet av andreashal91:

Någon som har bra tips hur man övertalar sin far o köpa datorn åt en ikväll? han börjar balla ur xD

Du får väl spara ihop tillräckligt med pengar så du kan köpa den själv, vuxna människa!

I datorn måste nog vara det bästa, ingen som kollar där.

63%.

Så vad handlar det här om?

Skrivet av seppuko:

Sen har vi ju det klassiska problemet med guilder som lägger ner, och ens polare kanske flyttar till andra servrar för dom vill raida lite mer än en själv. I slutändan om man spelat länge kommer man ha flertalet polare på andra servrar än sig själv. Nu spelar jag själv inte längre, men så var det för mig, tror jag hade polare på 4 olika servrar mot slutet. Så detta är en ganska bra lösning.

Precis vad som hände mig! Jag spelar inte heller något mer men jag välkomnar denna feature starkt då jag tänkt köra Mists of Pandaria.

Skrivet av riktigninja:
Skrivet av jesterhead:

Ivy Bridge eller i5 2500K + P67/Z68 moderkort blir nog bra. Du ska väl spela?

spelar väl mest,
tänkte leka lite med blender också .. va därför jag va inne på sandy .. men såg processorerna kostar 9000 .. lekte lite med vätske och fysiksimuleringar, men man tröttnar rätt fort om datorn är seg ...samma med houdini .. datorn blir ägd när man försöker göra ngt intressant ..

Om du anser dig sitta tillräckligt mycket i simuleringsprogram etc att det är värt 1000kr extra för att få en prestandaökning ska du absolut titta på en 2600k, SB-E brukar vara way over budget för de flesta.
Annars är det 2500k som gäller!

Steelseries Siberia!

Skrivet av jh94:

CST 10:00 är väl 1:00 nu?

CST är amerikansk tid, 6h bakom UTC som vi ligger en timme efter. Så 10:00 CST är 17:00 samma dag här i Sverige

För jävla klurigt spel, klarade det efter många försök

00:11 blev min tid, slå det!

EDIT: 00:09 woo!

Skrivet av Icerock:

Är det bara jag som tänkte på något annat när jag såg det är i texten "butiksex"?

Nej, jag också... Och att att det står "komma över" innan också.

Så jävla lågt av elgiganten att ha botar, om det nu är dom som ligger bakom....

Men ja, schysst pris!

Antar att svårighetsgraden ska vara ganska låg om frågorna är så varierade?
Två ganska lätta frågor, fyller i fler imorgon när jag är piggare om jag kommer ihåg:

- Vem är huvudkaraktären i Half-Life? -- Gordon Freeman
- Vilka två raser krigar mot varandra i det ursprungliga Warcraft? -- Orcher och människor

Kikade igenom de filmer som släppts av 343 och såg denna. Man kan tydligen byta mellan den gamla och den nya grafikmotorn under tiden man kör, hur coolt som helst! På 2.20 visar han det

Det som är bäst med spelet är ju, som han säger i filmen, att det är den gamla Halo-koden som man lagt en ny grafikmotor över. Så det är samma fysikmotor = samma känsla

Ser fram emot det nåt grymt! Blir att samla ihop polarna till en hederlig Halokväll som vi hade var och varannan helg back in the days. Vilka härliga tider det var! CTF på Blood Gulch, Hang em High rocket only, Longest shotguns only, minns det som det var igår! Ahhhh *nostalgisk*...