Inlägg av SystemIDentifier

Inlägg som SystemIDentifier har skrivit i forumet

Köpte BF2042 på release, precis som alla andra BF-spel sedan BF2, men spelade det bara några timmar innan jag tröttnade. Installerade det igen igår för att se om det har blivit roligare att spela, spelade väl kanske 1-1½h innan jag tröttnade igen. Visst, det är bättre nu än vad det var vid release, men man får fortfarande känslan av att det är någon som försökt göra ett Battlefield med AA+ budget. Hoppar nog hellre tillbaka till BFV.

Skrivet av karlstrom1981:

Tycker det vore bättre att laga spelet först innan man börjar virra runt med andra saker. Just saying......

Kan inte annat än att hålla med. Har lagt spelet åt sidan efter jag har fastnat i tidsbuggen där det inte går att vila och tiden står still (och två trasiga trophys). Roligt spel, men väldigt väldigt trasigt.

Skrivet av Whatamada:

Det känns som att det är lite beroende på vilken plattform du spelar på.
Jag och polarna spelar på PS5 och har svinkul redan nu och det kommer bara bli bättre
Visst, en del polering och balansering behövs, men ångrar absolut inte mitt köp.

Det var dumt av mig att inte nämna plattform, men det hade varit PS5 här också.

Skrivet av Ph3noM:

Ja, utan tvekan.

Fortfarande massvis med problem som behöver lösas, en del som nog inte kommer lösas till decemberpatchen (hitreg bland annat är riktigt trasigt 'ibland men inte alltid').

För att få en så bra upplevelse som möjligt så vänta till decemberpatch, om inte ännu längre t.om.

Tack Ph3noM för en ärlig kommentar. Spelat BF-serien sedan BF2 och inte missat ett enda spel day 1, detta är det första någonsin. Hade lite feeling efter betan att det skulle vara ovanligt mycket kaos med den här releasen.

En fråga till er som redan spelar BF2042, är det bäst att vänta till den stora decemberpatchen?

Grymt jobbat, keep it up!

Provade att köra en timme och är väl inte superimponerad såhär långt. Sedan kommer jag väl såklart köpa det, eftersom jag köpt alla BF-spel sedan BF2, eftersom jag är en sucker.

Det bra:
- Det är najs att kunna modda sitt vapen och the fly, enkelt och smidigt
- Änterhaken gav mer vertikalitet vilket var skoj, men kändes inte så BF.
- Att få en tornado i röven gav adrenaliin

Det mindre bra:
- Hade extremt mycket screen tearing (PS5)
- Hade extremt mycket grafiska glitchar (PS5)
- Rörigt och stökigt UI
- Buggig vehicle call-in
- Väldigt stor karta även med 128 spelare, mycket spring och lite pang pang
- Saknar command-rosen, man kan inte tacka för återupplivning
- Tornadojäveln var dock väldigt irriterande, när man plötsligt inte kunde ta sig till det mål man sprungit åt en kvart
- Väldigt svårt att få revive att funka klokt, slutade mest med att man stod och plockade upp vapen istället för att återuppliva sin kamrat

Som uppvärmning inför BF2042 så köpte/laddade jag hem BF4, BF1 och BFV igen och spelade väl framförallt BF4 och BFV. Jämförelse med dem känns det väldigt otajt, grafiskt sett är det ingen superförbättring. Jag är glad för att dom sköt på releasen, för just nu känns spelet väldigt ofärdigt. Sedan vet man såklart inte hur gammal build betan är ifrån heller.

Är nyfiken på era åsikter och kommentarer.

Välkommen! Kommer du gästa något på Fragzone Fredag måntro?

Battlefield 4 från 2013, så vet inte riktigt om det ens räknas?

Har haft otroligt lite koll på den här releasen, men eftersom jag inte har spelat spelet sedan det begav sig så är jag lite sugen på att köra det igen, dock på PS5. Är det någon som vet om kontrollerna på konsol kommer vara i samma stil och stuk som i Diablo 3?

JA!

Jag hade inte spelat det alls innan, men lyckades hitta ett exemplar för 80kr och tänkte att det blir ett bra sommarspel, då man kan hoppa in, göra något quest utan att vara superinvolverad. Såhär långt så får jag säga att det har överraskat mig, visst, det är fortfarande lite buggigt här och var, men inte mer än något annat Fallout/Elder Scrolls och helt ärligt så har jag nog nästan roligare med Fallout 76 än vad jag hade med Fallout 4. Gillar man Fallout och är minsta nyfiken skulle jag nästan rekommendera att man åtminstone prövar det. Jag köpte mitt ex på Spelbutiken för 88kr.

https://www.spelbutiken.se/produkt/fallout-76/AB4MT8/

Tyckte det var en riktigt bra show och som Playstation-ägare som jag är så var det vissa saker som sved lite extra. Dock tyckte jag det var oerhört otydligt (säkerligen med vilja från Microsoft) om vad som var exlusivt och exklusivt under en viss tid (och vad innebär det?). Framförallt undrar jag vad som gäller för tex The Outer Worlds 2, A Plague Tale: Requiem, Stalker 2, Diablo 2: Resurrected? Någon vänlig och insatt stjärna som kan hjälpa mig få klarhet?

Väldigt bra recension, har spelat de flesta Ratchet & Clank och 100%'at nästan alla, så har längtat efter den här releasen. Hade PostNord bara haft den goda smaken att leverera post varje dag så hade det blivit premiär ikväll, men nu får jag titta trånandes på postlådan till i morgon. Tack för den extra peppen som den här recensionen gav mig!

38 och närmar mig 39, men totalt oförmögen att få ett skägg värt namnet.

Skrivet av Johlor:

Var mer för Wow då mina kompisar spelade det. Men LOTRO var otroligt mysigt, och hade i alla fall då världens bästa och snällaste community. Hjälpsamma, välkomnade och jättetrevliga.

Det var det som gjorde att jag fastnade. Känns som att the playerbase var något äldre i LOTRO än i Warcraft också, vilket passade mig.

Älskade verkligen LOTR: Online, halkade aldrig in på World of Warcraft, utan jag satte några år med detta istället. Helt fantastiskt att det fortfarande är uppe och snurrar, undrar om man borde ta en titt tillbaka in igen?

Tänkte jag skulle passa på att skicka in en liten uppdatering nu när jag börjat spela det på PS5. Har väl spelat ca 15h ungefär och har inte stött på någon större bugg alls. Det har varit någon enstaka grafisk glitch, någon tveksam animation här och där, men i övrigt flyter det på hyffsat buggfritt. Ifall någon har fått sin PS5'a och sitter i valet och kvalet.

Skrivet av CusmaR:

Oj, jag såg läckan och tänkte "jaha har de inte börjat med spelet än utan visar gameplay från det gamla"... Ja det var ju tråkigt då, de kan behålla det haha.

Jag satt och tänkte nästan hela presentationen att dom visade gameplay från gamla spelet och att dom när som helst skulle göra en snygg transition till den bländande remastern.

Skrivet av soyd:
Skrivet av SystemIDentifier:

Någon som vet när det finns att köpa på Playstation Store?

Om det är samma tid som till PC så bör det dyka upp runt/efter 19:00 i kväll!

Strålande, tack för det!