Inlägg av robbis

Inlägg som robbis har skrivit i forumet

Skrivet av gorbatjov:

Jag tycker tvärt om. Har haft fantastiska upplevelser den här generationen. Jag menade dock mer att det borde fokuseras helt på den nya generationen när den släpps och inte släppa samma spel även till förra generationen som håller tillbaka vad som går att göra med de.

Äger ingen ps5a själv men inget som kommit har lockat mig. Det mesta fanns ju på förra generationen känns det som. Och kör xCloud så kan spela allt microsoftigt där på steam decken. Och det är la inte mycket att hänga i julgranen heller. Ingen av parterna har väl haft några storspel förrutom MS med Starfield som vi alla vet var mer än mediokert men ser fram emot uppdateringarna.

Skrivet av Fulci:

Håller tummarna att TQ2 blir bra. Men lite tveksamt om det ens behövde en remake.

vaddå remake? Det finns inte ens ett titan quest 2... det är ju helt nytt så hypen är maximal med tanke på att titan quest 1 är fenomenalt...

Factorio for the win

Fick en ny laddare till min nya laptop på jobbet idag på 130w den laddar jätte långsamt på Steam Decken. Fattar inte...

Ser ju fruktansvärt barnslig ut. Precis som figurerna... Att folk ens lägger pengar på sånt skräp.

Skrivet av GustavA:

Det beror väl på vad du menar med säker. I vilket fall så vet jag hur tågen fungerar. Ett motorhaveri eller strömavbrott riskerar inte livet på resenärerna. Dessutom så har du större chans att kliva ur en tågolycka på egna ben, en flygkrasch lämnar du troligen i en liksäck.
Jag orkar inte söka statistik men jag är säker på att andel överlevande från tågolyckor är betydligt högre än hos flygolyckor.

Ganska säker på att tåg har högre dödsantal än flyg. Flyg är bland det säkraste sättet att transportera sig på.

Skrivet av gorbatjov:

Jag ser gärna att de startar den nya generationen när den nya generationen kommer, Inte 3 år efter..våga lämna över stafettpinnen! Utöver det så vill jag självklart ha vettiga spel direkt och en sjysst burk som är knäpptyst.

Har ju inget att lämna över ifrån... Både PS5 o XSX har ju inget att erbjuda ändå

Ge mig en bärbar xbox så e jag nöjd. Och då inte bara streaming från annan konsol likt portal 🤮 dedikerad med streaming via xcloud. Dvs en steam deck men mer kraftfull

Minns när det begav sig att jag tyckte det var väldigt svårt. Vid en svag tidpunkt köpte jag Collectors Edition på Switch men som med alla andra switch spel så är dom knappt startade. Kände väl då att jag ville testa det igen i vuxen ålder, men stått och samlat damm tillsammans med switchen sedan den inhandlades.

Känns som nästa The Day Before, mycket snack och kommer falla lika platt.

Kanske blir ett bra spel iaf. Optimeringen ligger ju dock inte på topp.

Testar det igen när expansionen släpps.

Aldrig. Spelar en gång går vidare till nästa. Är otroligt onostalgisk dessutom så spel som är åldrade rör jag inte igen...

Skrivet av baxtex:

<Uppladdad bildlänk>

Men det där är ju starcraft... Inte GoW o Indiana Jones 😝

Skrivet av Earthscum:

Finns flera "Stela och tråkiga" kvinnor på nätet så du borde skaffa ögonbindel så du inte stör dej på vackra kvinnor. Farliga saker det där >:(

Du tänker på din önskeflickvän, stel o tråkig

Skrivet av Earthscum:

Skydda dina ögon på internet. Finns väldigt många kvinnor som ser bra ut där. Väldigt farligt >:(

Vafan har det med saken att göra? Karaktärsdesignen är stel o tråkig i SPELEN, vad har det med kvinnor på nätet att göra?

Skrivet av Sphere Of No-Form:

Nu är det iofs från Sydkorea. Men men.

Same same...

Skrivet av Sebastian Lind:

Helt rätt! För Gears of War och Halo är ju höjden av karaktärsdesign. Glasögon liksom, palla med sån skit.

Ser ju inte skillnad på bayonetta o stellar blade. Det var det jag menade, inte att det är fel med glasögon. Karaktärsdesignen är tråkig.

Fattar inte folk som orkar spel utan någon som helst progress... Kunde varit så bra om dom gjorde det värt att spela. För det är kul spel som faller platt utan nån som helst form av progress på sin Character

Ser ju astråkigt och mediokert ut. Huvudpersonen är ju copy paste av annan japansk karaktär med glasögon o allt. Totalt oinspirerande med sånt här japanskt skit.

Skrivet av Molotov:

Ja men det du sa att kalix löjrom måste komma från kalix och det stämmer inte.
Jag vet för jag har själv fiskat löja, nu är det till svarta börsen men endå. Det är så det går till här uppe

"Kalix löjrom" är enbart för att få mer betalt av stockholmarna 😂

Jag skrev ett geografiskt område