Inlägg av robbis

Inlägg som robbis har skrivit i forumet

Skrivet av asdfg:

Inte Nintendo och Sony som säljer hundratals miljoner konsoler utan Valve och en handheld som inte ens går att köpa i butik?

Alltså det är ju inte jag som hittat på det påståendet utan MS själva i en intervju

Ja farligt mycket bra som man kan börja spela nu i Maj... Homeworld 3, SoC och Diablo 4 Säsong 4... För att inte nämna No rest for the Wicked EA

Skrivet av ZF:

Haha jo tack, men har redan hört det där förmedlat flera gånger i olika vinklar och tolkningar.

Verkligheten är dock väldigt annorlunda. För få "hintar" ju så mycket vagt skissade luftslott som Phil. Och de som tolkar hans "tecken" i molnen desto mer så. Super Mario hade redan varit på Xbox om det vore fallet.

Alltså: Det är fortfarande högst oklart vad det där skulle betyda i praktiken. Om det ens blir en sådan. Considerings görs hela tiden tills nått görs, eller oftast inte.

Tills dess kanske kan du försöka dra lite mer skeptiska slutsatser själv baserat på vad som bokstavligen sägs. Varför tror du att just ett par specifika butiker nämns istället för "installera vad fanken du vill, det är en PC." tillexempel? Inte direkt ett Valve-uttalande.

Tro vad du vill, jag hoppas åtminstone att nästa xbox blir en renodlad handheld likt steamdeck och med tanke på att dom byggt en helt ny division som utvecklar användarvänligheten i windows för just handhelds ser jag inte det som ett ologiskt steg för microsoft att själva släppa en bärbar pc där xbox ligger som ett lager medans grunden är windows. Deras största konkurrent just nu är ju steam deck. Och säga vad man vill, men dom var jävligt snabba med att få igång xbox gamepass på steam deck direkt den släpptes.

"If Microsoft can pull off merging Xbox and Windows together, it might truly achieve its “Xbox everywhere” vision — the idea that every screen is an Xbox."

Skrivet av ZF:

Låter rejält optimistiskt att det skulle bli såpass öppet när det inte var jättelänge sen de i nuvarande box stängde ner appar i utvecklarlägeget. Som alltså ändå är betydligt mer begränsat än så.

"Spencer recently said in an interview with Polygon that the Xbox team is thinking about how to open up its ecosystem and embrace PC stores like the Epic Games Store and Itch.io. It’s a radical rethinking of the Xbox console model, and Spencer doesn’t usually tease things like this unless it’s something Microsoft is seriously considering."

https://www.theverge.com/2024/4/18/24123318/microsoft-next-xb...

Star Wars Jedi: Survivor släpps till Game Pass på torsdag

Ryktas även att nästa xbox kommer ha stöd för 3de parts appar som steam, epic & itch.io så vi kommer kunna spela hela steam biblioteket på xbox. Inte så konstigt med tanke på tex RoG Ally där allt redan fungerar. Där den kommer boota upp som xbox (ungefär som steam deck gör nu med steam os) men att du sedan kommer åt operativsystemet och kan installera annat!

Skrivet av Sphere Of No-Form:

Benägen att hålla med. Power metal i allmänhet är riktigt sunkigt, Sabaton i synnerhet.
Krigsromantik deluxe.

Dom gjorde någon spelning i Ryssland. Anordnat av ett Putin-vänligt MC-gäng, Nattvargarna.

Nån som förstår iaf 👌

Skrivet av Molotov:

Tror Gubben gillar skitmusik som Robyn osv.
Alla får har sin smak men det är typ "pre teen" musik imo

Där snackar vi export om något... Dancing on my Own blev väl utnämnd till en av de bästa låten genom tiderna dessutom! Så ja Robyn är riktigt bra.

Skrivet av hannes.theorell:

Man får ju fanimig hoppas på att det inte är någon mystisk rysk utvecklare, som placerat sig på Cypern för att komma runt sanktioner. Då skiter ju Sabaton (Pär Sundström) i det blå skåpet igen efter tidigare fadäsen när han uttalade sig positivt om Rysslands annektering av Krim.

Svårt att skita i det blå skåpet när man står som ägare på bolaget.

https://b2bhint.com/en/company/cy/horns-up-games-limited--%CE...

Skrivet av Jozo:

Herr Positiv slår till igen ser jag... Är det någonting FZ skriver om som är bra enligt dig?

hmm... låt mig tänka... njae kanske... eller?

Sabaton lär ju platsa som sveriges i särklass sämsta band dock...

Nej fy fan. Inte återvänt till min hemstad på väääldigt länge. Var bara misär, sprit o knark.

Skrivet av Ac3 Toni:

Playstation går multiplatform. Intressant.

Vad menar du? Det är inte playatation exklusivt. Funnits på PC sedan release och dom är inget Sony bolag. Dom valde bara att släppa det på pc/ps som många andra gjort.

Skrivet av Devan:

För när mormor va ung så fanns det inte mycket mer än dill att välja på ...

Då skiter man hellre i potatisen helt och svälter

Skrivet av Gertzy:

Haha, håller med dig om de två första Men dill tycker jag går ihop jättebra med potatis. Är inget stort fan av potatis (bara typ allt en kan göra med det) men dill är absolut en smakhöjare och på chips går det ännu bättre ihop. Enligt mig då. Men ja, självklart har vi alla olika smaklökar men kan tycka det finns betydligt vidrigare chipsmaker att kriga mot då.

Älskar potatis i alla former... Förrutom färsk och i chipsform tillsammans med dill.

Jo men dom hittar ju på chips smaker som aldrig någonsin borde uppfunnits... Typ chips billys pan pizza (inget ont om billys, älskar dem) men blanda det inte med chips

Drog igång New Vegas på steam decken... Lär säga att det blev en avinstallation ganska så snabbt. Det var bra när det kom men lever inte upp till hypen idag. 3 o 4an var ju riktigt dåliga oxå så håller nog med tidigare trådskrivare att 2 o 1 var bättre, och bethesda förstörde det. Fallout 76 spelade vi ett gäng för ca 1 år sedan och jävlar vad dåligt det var. Försökte verkligen i några veckor att gilla det. Men nä... Blev avinstallera det oxå ganska snabbt.

Lite less på allt som Telltale slängt ut sig. Visst dom var okey att spela när det var nytt och när inget annat finns för tillfället. Just nu är inget sånt tillfälle, och jag vet inte om det bara är jag men jag har ingen relation med WAU innan första spelet... Spelade igenom det och det var väl okey, säkert bättre om man hade koll på det innan. Men nä inte idag. Inte med samma upplägg som innan...

Skrivet av Gertzy:

Va? Dillchips är ju gött mos! Vinäger är ju dock vidrigt!

Håller med, tycker de är rätt tråkiga att äta som de är men som du säger väldigt neutrala och perfekt till dipp! Väldigt gott!

Förövrigt röstade jag på Estrella, som ung hade jag nog röstat OLW men tycker Estrella har kommit med bättre smaker på senare år!

Håller med angående vinäger. Det är typ psykopater och kockar som ska vara fancy som gillar sånt.

Vikning är bara gott med dipp, annars helt menlösa.

Fortfarande står jag vid mitt ord... Dill hör inte hemma tillsammans med potatis... Det är som när mormor serverar färskpotatis med dill. Färskpotatis är äckligt oxå... Vattnig potatis och lägg på dill på det? Whyyy?

Skrivet av Kazutoyo:

Jag är så galet tråkig när det gäller chips. Estrella dillchips var favoriten som barn och den har jag hållit mig till alla dessa år, dom få gånger jag köper chips så blir det alltid Estrella dillchips, testar aldrig något nytt.

Tänkte precis skriva den första som skriver Dillchips blir bannad...

Gav upp efter S1... inte sett de andra för första var så himla B