Inlägg av Morricone

Inlägg som Morricone har skrivit i forumet

Ca 40 timmar för average person och 1h 47 min och 42 sek för speedrunners...typ

Skrivet av Shamanfox:

Tror det är mer att eftersom Sony har monopol på Digitala marknaden, så de som köpt t.ex. Ps5 Digital har inget annat val än att köpa spel digitalt. Inte så kul att du som en Ps5 Digital ägare måste betala mer pengar för samma spel än t.ex. Ps5 Disc Drive ägare då fysiska kopior kan köpas från flertal olika återförsäljare som har olika priser på spelen.

Hade Sony inte haft monopol på Digitala spelmarknaden för Playstation spel så tror jag inte att någon skulle dra en sånhär stämning.

Det är egentligen väldigt enkelt, köp inte PS5! Om folk inte köper Sonys konsoller och spel så går priser ner.

Livet är tyvärr orättvist!

Jag håller med om att PS store är dyra men tycker det är löjligt att du inte får vara för stor eller störst, får inte vara för dyr, får inte tjäna för mycket, för då riskerar man att bli stämd.

Är du för populär, för framgångsrik, innehar för stort inflytande blir du tystad. #matrix

[SÄLJES] Headset SENNHEISER HD599 Elfenbensvit/brun begagnat *SÅLD*

Tjena FZ:are!

Har bytt headset och säljer min Sennheiser HD599. Öronmuffarna är nya sen 2 månader tillbaka, lädret är lite slitet på huvudbågen annars fint skick!

Mitt pris: 295kr + frakt
Nypris: ca 1780+ kr ordinarie pris

Epic store exclusive dock 🤮

Skrivet av Broshimitsu:

Köpte en ALEFJÄLL, och är faktiskt väldigt nöjd. Känns mycket bättre i ryggen och svanken än min tidigare stol gjorde (MARKUS). Kan sakna nackstödet lite, men ingenting jag känner att jag måste ha. Hade däremot önskat att man kunde låsa stolen i olika bakåtlutade vinklar - istället går det bara att låsa i standardposition eller ha den i fritt läge.

https://i.imgur.com/jAXSJsm.png

https://media.discordapp.net/attachments/713185177253314610/1...

Tack för svar! En simpel och minimalistisk setup, det gillas! Jag har provsuttit i ALEFJÄLL på ikea och den är helt ok. Hur upplever du stolen under längre sittningar?

Haha! Har sett några prank videos med dom

Skrivet av DaDuke:

Jag hade lyxen att för, nu runt 20 år sen vara med om att ta hand om en del av att avveckla ett konkursföretag. Där fanns det en del omgjorda SAAB Scania Lastbils säten, omgjorda till "kontorsstolar". Allt i äkta läder. Alla skulle till tippen men fick en efter förfrågan... Har nu haft denna stol i, som sagt över 20 år som gamingstol. Testat flera olika genom åren, hos vänner mm.. men fasiken.. Kan sitta i timmar utan att det känns i kroppen.. Bästa "Köp" ever! Kvalitet deluxe.

Vilken lyx! Tack för svar! Det hade säkert min rygg uppskattat. Dom finns väl knappast att få tag på idag eller? Begagnade

Skrivet av baxtex:

Alltså man får nog ont oavsett stol att sitta så många timmar. Pauser är underskattat...

Tack för svar! Jag håller med dig, pauser och stretcha är viktigt! men jag har haft kontorsstolar innan som aldrig vart problem. Tyvärr säljs dom inte längre. Vad kör du med idag?

Idag har jag provat att spela (ca 6,5 timmar) i en Arozzi Soft Fabric stol och det känns som att jag sitter på en sten.

Hård/obekväm sits, ryggstöd, tog tillfälligt bort huvudkudden och ländryggskudden. För övrigt snygg design och inställningsbara armstöd men inget för mig.

Skrivet av Kavakava83:

Sitter på en secret lab stol som jag är hel nöjd med. Har kass rygg så jag önskade lägga mot extra på en bra stol. Nackkudde och vettig inställning i svanken är kanon.

Tack för svar! Kul att du trivs med din, hur länge har du haft din secret lab och har du suttit längre stunder när du spelar eller dylikt utan problem?

Skrivet av baxtex:

Tror den gick på ca 12k. Men köpte via mitt företag så det är utan moms och med oskattade pengar iaf. 🤣

En fördel helt klart. Hoppas du trivs med den. *Inte avundsjuk*

Skrivet av VirtualBoost:

Jag använder för närvarande en Herman Miller Embody-stol (Logitech-versionen) då det blev 20% rabatt på stolen här i Japan.

Är väldigt nöjd med den, innan hade jag en SecretLabs Titan Evo 2022 som jag fick väldigt ont i ryggen utav hur jag än ställde in den, så blev ett rejält lyft att gå till Embody'n. Jag provsatt också i Aeron och tyckte att den kändes skön den med, men landade på Embody i slutändan.

Tack för tipset! Låter som en bra deal. Jag är nyfiken på HM Embody men det är lite för mycket pengar för min del. Har kikat på secret lab stolar men inte provsuttit i ännu. Har hört både gott och ont om dem.

Skrivet av baxtex:

Nope men beställde Malmstolen 7000 igår.

Intressant! Vad gav du för den? Du får gärna berätta vad du tycker om den sen

Skrivet av baxtex:

Håller inte med om Kinnarps. Har en 6000 själv och tycker bara jag glider ur den och får dåligt stöd i bröstryggen. Står lite mellan Malmstolen 7000 eller Herman Miller Aeron men inte riktigt bestämt mig. Två ganska olika stolar.

Tack för svar! Har du provsuttit i Malmstolen 7000 eller HM Aeron innan?

Skrivet av IRONBERG:

Malmstolen. Både hemma och på jobb. Passar mig ypperligt. Man kan reglera hårdhet i rygg o dyna. Lätt att ta sig ur. Den hemma är minst 10 år gammal. Tyget är lite blekt men annars märks inte åldern av alls.

Låter som en bra investering! 👍

Skrivet av Anwest:

Kör den här och är riktigt nöjd. Dels troligen den bästa stolen jag haft, och dels faktiskt väldigt snygg för att vara en kontorsstol. Sitter och jobbar 8-10h i den när jag jobbar hemifrån, och har långa gejmingpass i den också. Jag tycker personligen att alla stolar med nackstöd är fruktansvärt fula, så lite partisk i mitt val också 😊

https://www.ikea.com/se/sv/p/alefjaell-kontorsstol-glose-svar...

Tack för svar! Har kikat på Alefjäll stolen, inte provsuttit dom ännu dock. Hur länge har du haft din?

Skrivet av Pzyber:

Jag köpte en KAB Controller, bästa investeringen jag gjort datormässigt. Kan sitta en hel dag utan några som helst problem. De kostar en del men går att få tag på billigare via återfösäljaren.

Tack för tipset! Det låter som en bra investering men jag har för tillfället inte budget för dessa. Hur mycket fick du ge för din?

Skrivet av Ichabod:

Har haft den i många år. Gav ~3500kr för den, men idag ligger de på runt 5-6000.

Jaha oj, det är såpass. Den verkar populär bland många. Förutom utseendet, är det nån stor skillnad på alla de olika Titan/Titan Evo eller Omega?

Skrivet av IRONBERG:

https://youtu.be/9Yhc6mmdJC4?si=h8BtuVFPFy_DYh5R

Kinnarps, malmstolen. Eller miller om plånboken tål.
Se Youtube klippet så kanske ni väljer bort alla rötna "racingstolar" iaf.

Tack för svar! Håller med dig, jag försöker undvika racingstolar. Dom håller inte måttet för min rygg. Vad har du för stol idag?