Inlägg av TheUnum

Inlägg som TheUnum har skrivit i forumet

Skrivet av legendofkarl:

Han gjorde en Loket!

Det var det första jag tänkte på.

Inom 20-30 år kommer det (förhoppningsvis) vara obligatoriskt med ett lan på alla pensionärshem runt om i landet.

User Interface från 1981.

Jag är intresserad men inte tillräckligt för det nuvarande priset. Gått på så många nitar vad gäller spel som sett lovande ut men inte hållit att det inte är värt att riskera förrän det kommer på rea.

Finns det någon övre gräns för hur stor en SSD disk för PS4 kan vara?

Skrivet av chrisragnar:

Plus att det är ganska enkelt att se vilka spel som kommer floppa på flera mils avstånd i dagsläget.

Exakt. Efter åratal av studier och misslyckad inköp har man fått ett sjätte sinne för dåliga spel. Det och att man idag kan se mycket reviews och Lets Play på YouTube vilket gör det enklare att sålla bort skräpet.

Skrivet av Bennii:

Jag satt och funderade på trilogin för nån dag sedan (har bara spelat ettan) men plånboken sa ifrån. Men så såg jag ditt inlägg, loggade in på STEAM och köpte det snabbare än ljusets hastighet. Nog för att jag har Fallout 4 att leka med men nu kommer det definitivt inte bli någon dötid över julledigheten.

God jul på dig!

Citat:

Fixed issue with player becoming stuck in terminals

Det problemet upplevde jag aldrig - förrän efter den här patchen. Nu har det hänt tre gånger på kort tid. Jag gillar Fallout (och Elder Scrolls)-serien och jag gillar Bethesda. Men gode Gud vad de släpper trasiga saker.

Jag lovade mig själv att spela igenom FO4 omoddat först men det var ju nästintill omöjligt. Det är nästan så man inte börjar tro på vad så många påpekat, att de släpper en tillräckligt bra plattform som folk vet att moddarna räddar och gör betydligt bättre och därför säljer spelen trots allt så bra.

Skrivet av Frisell:

Personligen har jag inte brytt mig om settlements alls hittills. Bara fixat så dom i sanctuary är nöjda. Får se när jag är klar med main quest..

Så gör jag med. Main quest först, resten sen. Jag menar, min son är kidnappad av någon som mördade min fru - meeeen jag tror jag stannar och bygger lite hus först.

Skrivet av Joakim Bennet:

Och sen kommer mod-communityt att göra sin sedvanliga handpåläggning, friskt påhejade av Bethesda.

Jag kommer vänta nån vecka eller tre och se om det kommer nån patch, innan jag spelar igenom det en gång, bara för att få uppleva originalet. Sen kommer jag vänta ytterligare några veckor, kanske till och med månader, innan jag börjar installera mods som gör spelet bättre/stabilare/snyggare. Efter Oblivion och F3 gjorde jag så med Skyrim och FNV och det fungerade bra. Ska man njuta av ett spel från Bethesda till fullo bör man ha tålamod och förlita sig på communityn.

Pausfågeln vid 1.40 var fridfull.

"Shadow of Mordor" glömde jag nämna, det har vi redan. Även det gillade hon, tror hon varvade det två gånger. Uncharted tänkte jag på men får inte riktigt samma explorer-känsla som med "Tomb Raider" och "Last of Us". De vidoes jag sett så är det mestadels hektiska strider på tåg och allt möjligt men jag kan ha fel. Hon är lite som jag, tycker om att utforska och smyga sig på fienden. Därför tänkte jag "Tomb Raider" skulle passa perfekt.

Synd bara att det dröjer ett år till om man vill ha det på PS4. Nån som vet varför? Microsoft som köpt till sig nån rättighet eller liknande?

Tips på PS4 spel liknande "Last of Us" och "Tomb Raider"

Min dotter älskar "Last of Us", är inne på sin tredje omgång. Jag har sett några trailers till "Rise of the Tomb Raider" och jag är övertygad om att hon skulle gilla det också. Tyvärr kommer den ut först om ett år medan X-Boxarna får den om redan två veckor. Så jag tänkte beställa den första "Tomb Raider" så länge. Hon kommer säkert tycka om den också.

Kan ni tips om andra liknande spel? Även om jag spelar en del själv är det dels på PC och dels en helt annan kategori av spel. Tack på förhand.

Aldrig spelat någon av de första Fallout och vet inte om jag hinner med några andra spel nu när Wasteland 2 är ute, Divinity Original Sin EE, Hard West och F4 snart kommer. Men så blev jag sjukskriven en längre tid så jag hinner nog med trots allt. (Inget ont som inte har något gott med sig, eller hur?)

Dessutom, med två ungar är speldatorn och PS4 inte alltid ledig så om spelsuget gör sig påmint borde dessa spel fungera smärtritt på min laptop.

Som om det inte är ett bra pris redan så är det 20% på Steam just nu, dvs 16€, vilket de kommer köra med fram till releasen den 4/11.

Många härliga turnbased spel på gång. Vintern är räddad! Synd bara att den inte kommer till konsol så man kan mysa i soffan samtidigt.

Skrivet av SuBOnez:

Trevlig video. Någon som vet vad priset är till konsol?

369 betalade jag på Playstation Store. Skulle ha köpt den till PC istället eftersom kameran är horribel. Det är den på PC också (enligt alla foruminlägg) men där har det kommit en fix vilket vi på konsol inte får. Ännu i alla fall.

Skrivet av Necroluster:

Själv slipper jag bry mig om tramsiga dator-kukmätartävlingar Skönt att veta att det bara är att stoppa in skivan i mitt PS4 och köra

F4 kommer bli ett fantastiskt spel men alla mods kommer inte bara göra det bättre utan också förlänga livslängden på det.

Jag köper en del spel till min PS4 men F4 kommer helt klart avnjutas bäst på en PC.

Min dator klarar det men jag kommer ändå vänta några månader tills jag har råd att köpa en ny för att kunna maxa grafiken helt. Dessutom, om Bethesda släpper spel som de brukar hinner det nog släppas en buggdödande patch eller två innan dess.