Inlägg av Bävern.Bäversson

Inlägg som Bävern.Bäversson har skrivit i forumet

När kommer man kunna spela om kampanjen på högsta svårighetsgraderna?

Allt började med gamla goda Roller Coaster Tycoon

#jagvillspelabeta

Gratis Chromecast Ultra och handkontroll är inte illa

Jag vill ha en nyckel

Jag som egentligen inte ens gillar open world spel speciellt mycket

Vilken tid imorgon ska dom visa Grand Cathay?

En 3a känns väldigt rättvist. Jag gillade spelet överlag men var riktigt frustrerande när man var tvungen att spam klicka genom dialoger om och om igen för att testa lite olika varianter av samma scenario.

Ettan är helt underbar skönt att höra att dom lyckats med tvåan

Jag måste ha en nyckel!

Älskar Wirtual och hans ljuva norska dialekt

God of War

Skrivet av Rakoon:

Spelade betan och tyckte det var ett sämre company of heroes 2, så jag installerade company of heroes 2 och insåg man inte ens kan binda om kontrollerna så jag avinstallerade båda spelen och var besviken. Hoppas retail har blivit bättre än betan men kommer nog vänta tills det kommer gratis på epic games eller game pass.

Håller helt med. Plus att jag fattar inte varför dom valde första världskriget tema när spelet funkar exakt som ett andra världskriget spel. Man har bara bytt ut stridsvagnar mot mechs.

När jag tänker första världskriget tänker jag enorma slagfält med skyttegravar, dussintals tunga artilleripjäser och tusentals soldater som stormar fram när visselpipan blåser.

Enormt besviken på den totala avsaknaden av nytänk, hela konceptet känns som bortkastad potential.

Citat:

En gång gick min Dreamliner bärsärk på autopilot: den var inställd på att hålla höjd, kurs och fart, så jag lät den göra sitt jobb medan jag fyllde på kaffe. När jag kom tillbaka var planet på väg rakt ner i marken.

Låter som en riktigt realistisk simulering av Boeing senaste åren.

7/10 inte bra för någon som spelat alla Total War spelen

Det är något riktigt mysigt med öknar så jag satsar på Nomad. Plus
♫ Jag trivs bäst i öppna landskap ♫

Den stängda betan imponerade inte alls så får hoppas dom tagit sig i kragen och gjort rejäla förbättringar inför släpp. Det här är bara vad jag hört jag vet själv ingenting om det *host*

9/10 man har spelat några RTS i sina dagar

Dualshock 2 är bäst. Dom nya kontrollerna tenderar att vara för stora och klumpiga. Det är skönt om man spelar längre sessioner men inte om man spelar actionspel i kortare sessioner.

Nice det här måste man spela igenom

Finns det planer på att återinföra funktioner i framtida titlar som fick ditt imperium att kännas mer levande? T.ex. decentraliserade städer, vägar med människor, och landskap som förändras beroende på vad du bygger.