Inlägg av Karl Ljung

Inlägg som Karl Ljung har skrivit i forumet

1

Jag gillade både Man of Medan och Until Dawn. Så håller tummarna att det här också blir bra.

Pay2Win. Blir inget köp för mig.

Skrivet av SWEBarb:

let me guess det kommer inte komma till PC då eller ?

Både Alan Wake och Max Payne är släppta på PC och Quantum Break kommer att släppas till PC. Så dom kommer nog släppa Alan Wake 2 till PC också.

Har för mig att overkill sa att vi skulle skämas om vi ens tänkte tanken på att payday någonsins skulle ha microtransaktioner.

Även om jag inte jag kommer köpa ett hunger games eller twilight spel. Så tror jag att många kommer göra de. Jag tror att detta kommer va en bra grej, både för Liongate och Telltale.

Skrivet av Nemo:
Skrivet av Karl Ljung:

Är det inte planerat att Star Citizen ska komma ut I slutet av 2016? Men man kan väl längta efter det ändå antar jag

Jajamen, vi längtar på! Worth waiting for

Under tiden kan vi testa nya versioner av moduler som släpps i år, t ex Arena Commander 2.0 med större skepp och multi-crews, FPS-modulen, Planetside-modulen och inte minst - första episoden av Squadron 42-kampanjen. Allt under 2015, yay!

hehe sant Det kommer bli mycket intressant att se hur slut produkten blir och hur mycke jag behöver lägga på en ny dator som klarar av att köra de. Men jag tror det kommer va värt det

Är det inte planerat att Star Citizen ska komma ut I slutet av 2016? Men man kan väl längta efter det ändå antar jag

Skrivet av Acriax:

Ser mysigt ut. Sen är frågan om det någonsin kommer bli klart också, eller vara i early access limbo i evighet likt alla andra survival-spel.

Steam behöver verkligen se över early access. Ställa lite krav på utvecklarna och rensa upp lite. Såg t.ex att The Stomping Land fortfarande ligger på early access, även fast utvecklarna har slutat arbeta med spelet. Spelet kommer aldrig bli färdigt men ändå så låter Steam spelet ligga kvar. Och att sälja ett spel som inte är färdigt och kanske aldrig kommer bli färdigt för 200kr är skamligt. Men vi får hålla tummarna att det inte blir så med Stranded Deep.

Lite tips till Mattias Frost. TotalBiscuit pratar om recensioner https://www.youtube.com/watch?v=qj6jREPcp10

30fps.. inget köp för mig. Får vänta och se om dom fixar det till pc versionen.

Riktigt bra Tänk om dom kunde släppa spel I 60 fps, men det är väl för mycka att begära 60 fps borde vara ett minimum krav på spel.

Alien Colonial Marines så också bra ut när dom visade det på E3. Hoppas att det blir ett bra spel denna gången.

Jag fattar inte varför folk kollar på betyg. Personen som har gett spelet betyget behöver ju inte ha samma smak som du. Ta och kolla på en första intrycks video istället. Som tex Totalbiscuit och skaffa dig en egen uppfattning.

1