Inlägg av Frolle

Inlägg som Frolle har skrivit i forumet

1
Skrivet av Slugger:

Elgigantengaming då eller? Hittar inget om det på deras instagram. Hittade ej heller något på vanliga elgigantens instagram.

Elgigantengaming japp. Som de andra skrev i tråden här så är det i en kommentar på deras senaste bild, den på tangentbordet!

Såg på Elgigantens Instagram att de ska släppa mer info om PS 5-släpp på deras stream imorgon (torsdag) vid klockan 18!

Damn, det gick undan! Jag lyckades prångla hem en. Demon's Souls och It Takes Two med frun, let's go!

De släppte precis på power.se om man är medlem

https://www.power.se/gaming/playstation/playstation-konsoler/...

6737:- så får man med en extra handkontroll

Nyckelintresset är högt från denna användare!

@dummle112: Det är väl dags att jag erkänner att en av utvecklarna är mina kompisar, så jag är inte helt ojävig i frågan. Absolut, jag kan både förstå och även tycker själv att spelen _ser_ lika ut. Men jag kan försäkra dig om att en kopia av Battlerite aldrig legat i intresset. Om det nu skulle funnits några ambitioner att göra en kopia av ett spel så är det spelet Warlocks.

Utöver det så annonserades Ruin i januari 2015. Battlerite annonserades först ett år efter. Det säger så klart inte allt, men en del i alla fall.

@dummle112: Grundidén till spelet har alltid vart densamma, en modern variant av custom-mappen Warlocks, både före och efter namnbytet. Det är inte samma sak som Battlerite. Har du spelat Warlocks någon gång? Alternativt spelat Ruin? Som Blast Out hette innan namnbytet.

Battlerite är BLC släppt på nytt, det är ju så klart också en intressant diskussion. Om BLC == Battlerite, varför släppa samma spel två gånger?

@dummle112: Fast nä, som uber skrev så är det här baserat på spelet customkartan Warlocks till Warcraft 3. Det handlar om att försöka få ut varandra från arenan. Lite som Smash Bros. Men sätt Battlerite jämte Bloodline Champions så har du något som liknar varandra mycket

@uberpwnage2.0: Warlocks är definitivt huvudinspirationen. Jag har ca 10h nu och det är skitroligt. Allt som gjorde Warlocks bra plus med extra spelmekanik och mycket skönare känsla!

Väcker dock en intressant fråga! Vart bör jag vända mig med tips? Om ni tar emot sådana

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Tråd flyttad till allmänt spelsnack.

Hmm, jag gick på fliken "Feedback" längst ned på och klickade på länken för att posta här efter att ha läst:

"Feedback
Tipsa oss som i FZ-crew om intressanta produkter, nyheter, spel vi borde testa eller lämna några rader feedback kring vad som helst öppet till communityt genom forumet.

Feedback-forum
"

Min tanke var ju att tipsa FZ-crew om spelet! Borde jag formulerat mig annorlunda?

Bästa hälsningar,
Simon.

Nytt svenskt spel lanserat till Early Access, kallat Blast Out!

En streamare jag tittar på (www.twitch.tv/prekkan) streamade under helgen ett nytt spel från en svensk studio (Tarhead Studio) som såg riktigt roligt ut! Blast Out heter det och efter att ha sett det så såg jag även till att skaffa det, det är lika roligt som det såg ut

Om någon av er spelat custom kartan "Warlocks" till Warcraft 3 så känner man igen sig väldigt fort. Grundidén till spelet kommer därifrån. För er som inte har spelat Warlocks så är det ett "top-down brawler PVP arena"-spel. Man spelar en karaktär där man får välja ett subset av ett gäng olika magiformler som man använder för att både skada, men framförallt, försöka få sina motståndare utputtade ur arenan! Det är nämligen det mest effektiva sättet att dela ut skada på.

Det är ett oerhört snabbt spel som får adrenalinet att pumpa i de väldigt intensiva duellerna som uppstår motståndare emellan. Jag rekommenderar att ta en titt på det i alla fall! Jag har haft väldigt roligt med det, speciellt med en kompis då spelläget som finns nu i early access är 2v2. Ser en oerhörd potential hos spelet och läste på twitter att det kommer rulla ut en hel del till uppdateringar nu under veckorna!

@Anabelle Lancelot: Inga större bekymmer, det finns värre saker att bli upprörd över. Tack för snabb åtgärd!

Kunde väl ha chillat liiiiite på att säga hur första spelet avslutades? xD Slänga in en varning, åtminstone! Sitter och spelar det nu.

Jag tror anledningen till varför folk klagar på "click bait" "ofullständig recension" osv är för ni skrivit "Sveriges första recension" men att det i själva verket är ett första intryck. Vad jag vill minnas så brukar ni särskilja på vad som är ett intryck och en recension genom att uttryckligen skriva "första intryck" och "recension". Självklart kan jag ha fel.

Semantiken är viktig för vissa. Jag vet att jag själv klickade när jag såg "recension" för att se vad det blev för betyg. Jag blev inte besviken när jag läst klart, mycket välskrivet och insiktsfullt! Men ja, när det stod "recension" så drog min hjärna slutsatsen att det bör vara ett betyg fastklistrat på slutet med.

Med det sagt så är jag mer hypead än någonsin på att skaffa en Switch och jag ser fram emot slutrecensionen! Ha en fortsatt fantastisk tid med spelet!

Utan ljudspår? Vad innebär det egentligen?

Nice som fan, fast vadfasen är det med den ständiga pilbågen i dagens spel? Den är ju överallt?

Btw, spelets omslag är från Eddie Van Halens gitarr där dekorationen på gitarrkroppen ser ut sådan. Så det finns ett syfte med varför omslaget ser ut som det gör och är således inte någon spindelmannen-rip-off så länge inte Eddie själv hade en tanke med att göra en rip.off på spindelmanne. Liten kuriosa bara eftersom folk verkar ha en tendens att ta upp det och ha en relativt fel uppfattning.

Så detta kom med en "gore" del och en utan right?

1