Inlägg av Ozo

Inlägg som Ozo har skrivit i forumet

Skrivet av walter_iego:

Betala inget i förskott. Det gynnar inte konsumenten.

Blir ingen Oculus Rift för dig alltså? ^^

Har investerat hundratals timmar i betan, riktigt bra!

Skrivet av TruB:
Skrivet av Polpe:

Att folk inte fattar vad jag menar får mej att tappa tron på mänskligheten asså.

nej, det DU gör är du försöker bortförklara det fel du egentligen vet att du gjorde. Du ljuger för dig själv och försöker övertala oss andra. Sen blir du sur över att du inte lyckas med det, och igen försöker förklara det med att folk är dumma som inte fattar.

Detta är inte unikt för dig, men det är helt klart ett av dom största problem med folk idag. Den typ av fail logik som skulle läras ut i skolan, bara att det då skulle folk lära sig den tragiska sanning att vi är inte så smarta som vi tror (alla, jag inkluderat) och vi är verkligen inte i kontroll.

end of rant..

Jag tror jag förstår vad han menar.
Han menar att på 12 år så har inte mycket förändrats. Jag kan själv känna att spelet är detsamma fast med lite bättre texturer och modeller. Man tycker ju att ett spel som kommer 12 år senare borde ha ett annat helhetsintryck, men dessa två har liksom samma känsla.

Fint försök med psykiatrin där, men det kan ju faktiskt handla om att folk tänker logiskt/ologiskt på olika sätt. Bara för att du tänker på ett visst sätt betyder inte det att du är mest korrekt heller.

"EA är inte ett ondskefullt imperium"

Ja, så låt bli att köpa andras framgång, EA.

Too late.

Skrivet av Dvärgen:

Förstår inte vart det negativa är i thief som folk ser, nu har jag i och för sig inte spelat dom äldre men jag funderar på att göra det.
Men jag tycker faktiskt detta thief är riktigt skoj, dock har jag fastnat en bit in i spelet och ska väl ta tag i att försöka ta mig vidare, men jag ser inte vart problemet är.

Någon får gärna förklara för mig vad det är som gör att ni ser negativt på spelet.

Jag tror att det handlar om att många hade hoppats på en mer avancerad AI. Det känns som att man har spelat spelat flera gånger förut, då AI'n är förutsägbar. Förstår inte hur AI kan hålla samma nivå som för 5-10 år sedan.

Skrivet av Fille_SWE:

Vill ha fysiska spel. Men jag är lite nostalgisk av mig, saknar fortfarande kartongerna med riktiga manualer som man fick förr. En av anledningarna till att jag gått över mer och mer till konsol är också för att när jag köper ett pc spel idag så är jag beroende av steam eller dylikt. Jag föredrar att äga de spel son jag har köpt

Du äger ju en cd-nyckel till spelet, precis som när du köper en fysisk skiva. Du kan köra steam i offline mode om det är det du oroas över.

Skrivet av Zpartan:

Digitalt är INTE framtiden. det blir däremot vår undergång, synd bara att folk inte fattar detta, priserna kommer dessutom att öka, för om folk köper vilken skit som helst, varför inte tvingas köpa den dyrt.

Ytterligare en spik i den digitala likkistan., först ut var musikindustrin, sen film, nu spel och program.

HEIA!

Du låter som en 80 årig gammal gubbe som lyssnar på radio för första gången. Med digital distribution så ökar ju även mängden spel som finns, alla dessa spel ska tävla om spelare, det finns ju fler spel på steam idag än vad det finns tid att spela dem. Utvecklare krigar om konsumenten i både kvalité och pris. Ifall nu alla spel, någon gång i framtiden endast skulle distributeras i digital form, så kommer vi konsumenter fortfarande att ha en begränsad mängd pengar att spendera?

Och så vitt jag vet så är film (Netflix, ViaPlay) och musik (Spotify) billigare idag, än det var förut?
Du betalar 79 kr i månaden för Netflix, för att se hur mycket film du vill, till skillnad från förr där du hyrde en film för 45 kr i 24 timmar. Förr köpte man ett album för 120 kr, medans man idag betalar 99kr i månaden (eller i viss mån gratis (spotify free)) för att lyssna på hur mycket musik man vill.

Tycker inte att dina argument håller riktigt, surgubbe.

Skrivet av Xzander:

Herrejävlar vad snyggt det här spelet är! Älskar dess art direction, rent och avskalat men ändå detaljerat och livfullt. Får massiv nördorgasm här.

Edit: Mitt 666:e inlägg tror jag bestämt detta är. Då kan jag lika gärna passa på sälja min själ till djävulen för en PS4:a och The Witness. Släng med The Division, Infamous: Second Son och Destiny. Det känns det värt.

Kommer ju även till PC

Skrivet av Loltron:

Hade varit intressant, men nu när jag insåg att det var origin, så blir det inget helt enkelt.

Efter EA's senaste beteende så kan jag helt enkelt inte stödja ett spel dom lanserar.

Håller helt med dig, har inte köpt BF3, inte BF4, aldrig rört Origin, och tänker aldrig göra det som det ser ut idag.

Skrivet av lordsinner:

Sökte... sluta gnäll om Origin.. Fokusera på själva spelet istället...

*facepalm*

Holy moly, snyggare spel får man leta efter!

Folk måste förstå att det är dem som har makten,
sluta köp = sluta stödja.

Skrivet av Karmak:

Finns ingen mening med detta när framtiden är Oculus Rift

Vem vet hur länge vi får vänta på Oculus Rift. TrackIR har funnits på marknaden länge och fungerar extremt bra. Lite ovant i början men känns snabbt naturligt! Varför inte utveckla till något som redan finns och fungerar bra, finns ju färdiga SDKs osv, som snabbt kan implementeras.

Jag provade lite Dishonored på min laptop, en i5, duo core på 2ghz. Hade inga problem alls att spela, kändes som att det var samma dator man satt på, inga klagomål

Ännu ett grymt spel som man aldrig kommer att spela

Skrivet av TheBlueLynx:

Dom som har fuskat med god-mode, miljarder pengar och fuskuppleveling bör bli av med allt - alla sina bilar, sin lägenhet, sina vapen och hamna på level 0. Det finns inget försvar till deras agerande.

Spelet är ju upplagt så att man inte kan få allt direkt, men det tycks ju alla småbarn ha svårt att acceptera. I viss mån kan man ju använda cashcards för att få råd till grejer, annars är det bara att harva på.

Själv har jag en karaktär på level 140 och en på 90 utan fusk. Jag har köpt några cashcards och det tycker jag att Rockstar är värda. Jag ser fram emot att dom implementerar heists, husköp, casino och mycket mer.

Och ni som ständigt gnäller över att det bara finns till konsoll. Det ser sjukt bra ut på PS3, med ingame-kameran kan man ta bilder som ser så gott som fotorealistiska ut och detta på hårdvara som är 8 år gammal! Köp en PS3 för 900kr och sluta gnäll, det borde ni väl ha råd med om ni kör pc?

Ja men vad bra! Jag går och lägger 900:- på en PS3 + spelet, 500:- .. Sen ska vi väl göra som du gör och stödja denna härliga modell som Rockstar nyttjar, betala för spelet, betala sedan lite till ingame, finns säkert någon skör själ som faller för frestelsen.

Jag har spelat GTA V: online många timmar. Det var ett evigt grindande, man körde missions och race, slutade med att man endast körde race, om och om och om och om.. tror jag körde samma race ca 300 gånger, för att det var bäst pengar, men än hade jag inte råd med någon av de bästa bilarna..
Efter mycket om och men använde jag mig av garage glitchen, där man kunde sälja en bil flera gånger.. Jag kunde nu köpa mina fina bilar som jag längtat efter, en fin lägenhet osv. Kort därefter tappade jag suget för spelet, fanns inte så mycket mer att göra. Men nu när jag tänker på det, blir väl samma effekt om man köper in-game valuta, man får tillgång till allt, och tröttnar.

Skrivet av Zpartan:

Vet inte varför, men jag är inte ett du impad över detta, Steam är ju lika hjärndött som att äta kall mat, visst du överlever men hur gott är det på en skala.

Spel skall köpas och kunna sparas offline, vad gör ni den dagen internet ryker eller kraftigt begränsas, ni hyr ju bara era spel, när Valve lägger näsan i vädret så står ni där.

Det man har köpt har man köpt, och det finns inget som slår en ask med ett spel utan krav på internet,

Nej behåll ångmaskinerna!

Går att köra steam i offline mode, innan du uttrycker dig som om att du kan mest och vet bäst, läs på lite för fan.

Detta låter mycket bra! I framtiden kan vi utesluta microsoft helt

Skrivet av FZGurka:

Det jag finner intressant med kontrollen är att man borde slippa en liten fördröjning jämfört med traditionella gamepads.

Vadå fördröjning? Jo, om man styr med styrspak på en gamepad och ska ändra riktning från vänster till höger, så för man spaken från vänster, till mitten, sedan till höger. Visst, det tar kanske 1/5 sekund, men ändå.

Med denna kontroll så borde man kunna ändra riktning direkt.

Det har nog med en hög responstid på tv'n att göra.

Skrivet av walter_iego:

No way, me wants me keys and mouse.

Nobody is forcing you either.

Skrivet av conthox:
Skrivet av Cyberz:
Skrivet av Mogres:
Skrivet av conthox:

Den är föressten i samma klass som min dator, fast lite klenare CPU, och min dator är 3 år gammal.

Hur fick du tag på ditt GTX780 tre år tidigare än alla andra?

tänkte precis fråga det som samma!

Hmmm. Måste läst fel, frågan är då vad det kostar. Oavsett så har jag svårt för att bli imponerad. Än i alla fall, det är ju inte helt klart.

Tanken är inte att du eller någon annan ska bli imponerad, förstår inte var du får det ifrån. Det är en kompakt dator med SteamOS förinstallerat, till för att enkelt kunna spela PC spel (xbox/ps konkurrent?) vilket är mycket behöverligt i dagens läge. Hur många köper inte xbox/ps för att det är väldigt enkelt? bara att köpa en box och koppla in i tv'n. Och som plus i kanten så kan du göra vad du vill med den, installera ett annat OS, använda dig av alla möjliga handkontroller, uppgradera hårdvaran osv osv..

Skrivet av chewiie88:
Skrivet av Ozo:

Tar inte 64 spelare mest på bara bandbredden?
Jag menar, Minecraft spelar de ju med 300 pers.. spelet börjar inte hacka men spelarna kanske börjar lagga om servern inte pallar trycket.

Fler antal polygoner i BF4 än Minecraft.
Blir lite mer för maskinen att rendera på skärmen med en model från BF4 än en från Minecraft.

Så du menar att i battlefield 4 är det aldrig mer än 32 modeller på banan samtidigt när man spelar singleplayer?