Inlägg av JesperEnglin

Inlägg som JesperEnglin har skrivit i forumet

1

Kul spelprototyper från Headup!

Hej på er!

Jag heter Jesper Englin och jobbar som community manager för den tyska spelstudion Headup, som ägs av svenska Thunderful.

Har tidigare skrivit om spel för både FZ och Aftonbladet och jobbat med Victor Leijonhufvud på Press2Play.

På Headup har vi precis tagit en ny cool inriktning - vi tar fram en massa prototyper från våra egna idéer och de spel som folk gillar kommer vi att fortsätta utveckla! Tanken är att få stort utlopp för kreativitet och testa nya vinklar.

Vi har precis släppt vår första prototyp, i onsdags kom Level 0: A Backrooms Experience Prototype ut på Steam. (jag vet, sviiiinlångt namn) Här hittar ni spelet på Steam.

Det skulle vara jättekul om ni ville testa det och komma med lite feedback till oss! Antingen här i tråden eller via vår lilla enkät här.

Ps. Jag vet inte hur jag ska få bort Bethesda Norden i min avatar, det är ett av mina tidigare jobb. Ds.

@Kiwigalaxy: Hej! Jag kan tyvärr inte svara på detaljerade frågor om eventuellt framtida innehåll, men jag kan däremot skicka vidare att du skulle vilja se det. Om jag tolkar dig rätt att du faktiskt vill det?

Hej på er!

Jag heter Jesper Englin (som mitt användarnamn skvallrar om...) och har nyss börjat jobba som Bethesdas community manager i Norden!

Nu när ni testar spelet får ni hemskt gärna tala om för mig vad ni tycker, positivt såväl som negativt. Försöker skapa mig en bra bild av vad spelarbasen vill se mer och mindre av, så att jag kan ge feedback till de högre hönsen.

Fragga på!

Fin recension Fredrik!

Skrivet av CARTMAN:

Jesper, Är du släkt med GameReactor's "Petter Hegewall" som tidigare hette Englin....?

Hej! Nä, det är vi inte. Han hade ett extra e instoppat där i mitten också - Engelin.

Skrivet av herrkilman:

Och här sitter jag som en tölp och ska testa pc-versionen

Misströsta inte Joakim! Har hört fina saker även om PC-versionen.

Skrivet av Mahkizmo:

"Dinstinkta identiteter på olika spelare och lag"

Borde väl stå distinkta? om man får leka språkpolis

Du har förstås rätt! Tack för heads up, det ändras alldeles strax. För övrigt klassikt att en av de första kommentarerna alltid tar upp något som inte handlar om texten i sig!

Skrivet av robbis:

Vad e det för smart system för online kön? Varför e det ett plus om inget av det står i reviewn? Ännu en gång en helt intetsägande review.

Hej!

Tack för att du läser recensionen. Vad är det du tycker är intetsägande? Försökte lyfta fram de nya karaktärernas profil, hur systemet förändrats i och med EX och V-mätarna. Systemet för plus och minus kan nog tolkas på olika sätt, jag valde att använde de få tecken jag hade i löpande texten till att fokusera på större bitar och lyfta fram kösystemet i plussen.

Och eftersom du frågar - man köar till onlinematcher samtidigt som man kör andra spellägen istället för att sitta i en lobby och vänta.

Skrivet av ThaSchakal:

Vart hittar jag moddade filer till PS4?
Tacksam för tips.
Väntar även på uppdatering av lagen. Tevez i Boca J mm.mm.

Annars ett mycket bra spel. Får dock stryk hela tiden online.

Här hittar du en bra källa: http://www.pesworld.co.uk/

Konami har sagt att de ska ge besked om uppdateringar av trupperna inom en vecka. Förhoppningsvis dröjer inte själva uppdateringen mer än två.

Väntar ivrigt på Payet till West Ham!

Skrivet av cute_ninja:

inkluderar spelet filmningssimulator med ?

Åh, det fanns i tidigare upplagor av PES! Tyvärr har de tagit bort funktionen sedan några år tillbaka.

Som eld skriver så är det alltså PS4-versionen jag har testat (vilket står precis i slutet av texten) - PC-versionen är ett helt annat spel.

Dessutom - varför skulle min recension bygga på vad andra användare tycker? En recension är ju en subjektiv bedömning av spelets kvalitéer!

Tack för att ni läser och kommenterar!

Hej på er!

Jag kommer att skriva recensionen och börjar spelandet ikväll - ser fram emot det!

Angående licenserna så finns det redan moddare som fixat alla Premier League-lag (och kanske resten av ligorna också), så jag skulle säga att spelet på planen och spellägena blir avgörande i kampen FIFA vs PES!

Ska bli kul att lämna mitt omdöme mot slutet av veckan.

Hej! Jag håller med om det ni skriver, tycker nog också att spelet är värt ett köp om man älskar serien och NHL-hockey. Spelmässigt är NHL15 tidernas bästa hockeyspel men jag kunde inte sätta en fyra eller femma just på grund av de stora brister som finns i funktionerna i övrigt.

Skrivet av Nosnos:

offline-matcher med polarna eller 1on1 online mot samma människor..

Likadant för mig, en mot en är kärnan!

Så... Vad tyckte ni om reportaget?

1