Inlägg av C.A.B-05

Inlägg som C.A.B-05 har skrivit i forumet

Inte vågar man köpa ett spel från dom nu, om man nu ser hur det blev med Dragon Rising. Hade jävligt roligt med 1an.

Skrivet av Hannu87:

Såg väl lika fult ut på båda maskinerna.

Gå till specsavers!!!
Sen är jag inte förvånad, har du skrivet något positivt om något här på FZ?

Skrivet av Amilo:
Skrivet av spel_15:
Skrivet av Amilo:

Cod serien är över.

DU är över om du fortsätter snacka på detta sätt om COD. Tänk dig föreställa spelvärlden utan COD, jag har inte kunnat göra det får se om du kan

"Cod serien är över" betyder inte att jag aldrig gillat cod. Jag gillar både mw1 och mw2. Men att göra ett mw3 är att gå för långt, se bara hur bra black ops blev. Rent skräp är vad det är (det hade GARANTERAT varit bättre om Infinity Ward gjort det). Allt Activision tänker på är PENGAR. Därför pumpar dem ut massa spel under titeln "Call of Duty" för då kan de vara säkra på att det kommer sälja bra eftersom det är ett så stort varumärke.

Baserar du det på vad du själv tycker? spelas ganska friskt på servrarna. Tror du att folk spelar för det är värdelöst?

Skrivet av V1per:

shit va skönt att det inte var CoD... Det får gärna dröja länge till nästa släpps...

Skönt? Hur tänker du? att du inte gillar ett spel så unnar du inte andra som gör det?

Skrivet av Höglund:
Skrivet av showerguy:
Skrivet av Höglund:
Skrivet av showerguy:

Alla whinar ju sönder här.

Om 25 miljoner köper spelet så varför ska dom sluta? Cod slår ju rekord efter rekord.

Du kan ju omöjligt ställa dig bakom det argumentet som konsument. Varje vettig spelare borde efterfråga kvalitet, kreativitet och underhållning. Och ja, höga försäljningssiffror brukar per automatik tyda på en bra produkt, men det är en viss skillnad då man lever på gamla meriter och ett hypat namn.

Du påminner mig lite om en rackare som heter Kotick i efternamn.

Kan jag väl? Jag gillar Cod spelen och många lirar det.

Men du kan inte som spelare och konsument säga: "Call of Duty säljer bra, fortsätt göra spel!" Det är hjärndött, saknar logik och säger egentligen ingenting om spelen i sig. Om du på allvar tycker att det argumentet håller kan jag tyvärr inte ta dig seriöst.

Att du gillar spelen är en sak, men att du gillar spelen för att de säljer bra är ju tragikomiskt så det smäller om det.

Sluta sug på pipan, vad är det som är så svårt, killen och många andra gillar COD serien. Sen behöver man inte vara en Einstein för att fatta att det produceras efter efterfråga.

Skrivet av NympH:

Våga bojkotta alla Activision spel!

Who's with me!?

Varför ska du bojkotta? om du nu vet varför man bojkottar och vad det betyder.

Gillar man inte spelet så köper man det inte, men nu finns det en stor grupp som gör det, och dom lär iaf göra det. Att det sen dör en Delfin för varje såld kopia så kan du ju gå ut och bojkotta.

boohhhooo "Jag läste fel" boohhoo Activision ska inte läggas ner. "Bojkota" boohhoo "COD Suger" boohhooo

Jag hoppas dom lägger ner coca cola. smakar fan så då vill jag inte att någon annan ska dricka.

Skrivet av kaem79:

vad tror de att cod är för nåt egentligen? det är bara ett hyfsat spel som sålts enormt bra pga av att folk är lättlurade... hoppas hela serien bojkottas osv.

haha jisses iq-fiskmås..Lättlurade? endå är det folk som spelar "skiten" haha Hur smart är du?

almblad är du på riktigt, vad får dig att tro att någon bryr sig om du inte ska betala heller inte.

Patetiska bitter-vaginer som ska nämna "mjölka" så fort någon nyhet om COD dyker upp. Det produceras efter det fortfarande säljer. men andra ord alla gillar inte skiten du spelar men du och flera andra verkar göra det. Precis som folk gillar COD.

Skrivet av Ish:
Skrivet av C.A.B-05:
Skrivet av Ish:

Detta lär ju inte hjälpa MMA som sport iaf.. Inga handskar, och till synes inga regler. Säkert kul spel, men dumt att marknadsföra det som MMA tycker jag. Och Jens Pulver har för övrigt alltid vart ett skämt.. Han har ju inte vunnit en fight på typ 3 år å snackar ändå som om han vore någon slags gud..

Han har gjort mycket för sporten, säga att han är ett skämt är att yttra sig för något man inte vet något om. han är snudd på en legend i sporten.

Segrar mot BJ-Peen, UNO, Stevenson, Emerson etc etc. Visst han har inte utvecklas så som sporten har men att han är och alltid varit ett skämt? haha

Vad har han gjort för sporten då? Förutom att promota detta spel som inte har något med MMA att göra?
Vem man besegrat har inget med saken att göra, snarare när man gjorde det. Tror du att någon av dem där är vad dem var eller? Pulver ha ju inte tagit ett steg framåt i sin karriär.

http://en.wikipedia.org/wiki/Jens_Pulver

Vad paratar du om "är vad dom var"? Är du på riktigt? Bara där bevisar du att du inte vet vad du snackar om. BJ var i sin prime, gäller dom andra också.

Skrivet av Hannu87:

Nej tack. Cod dog efter WaW.

Stoppa pressarna, Hannu87 säger nej tack. COD dog efter WaW, Enligt Hannu87 och Bagdad Bob så ljuger försäljnings siffrorna.

Skrivet av Ish:

Detta lär ju inte hjälpa MMA som sport iaf.. Inga handskar, och till synes inga regler. Säkert kul spel, men dumt att marknadsföra det som MMA tycker jag. Och Jens Pulver har för övrigt alltid vart ett skämt.. Han har ju inte vunnit en fight på typ 3 år å snackar ändå som om han vore någon slags gud..

Han har gjort mycket för sporten, säga att han är ett skämt är att yttra sig för något man inte vet något om. han är snudd på en legend i sporten.

Segrar mot BJ-Peen, UNO, Stevenson, Emerson etc etc. Visst han har inte utvecklas så som sporten har men att han är och alltid varit ett skämt? haha

Ja ingen tröja jag skulle villa ha direkt haha. andra sidan klär jag mig ganska alldagliga

Grafiken är bra men som tidigare sa så är lagg ett stort minus och inte bra "laggspikes". Hackar lite hela tiden men flyter otroligt bra när man inte spelar online.

Skrivet av Nomz:

Stackars lilla japan. Men vad ska man vänta sig från ett land som censurerar så vrickat.
Dom kanske skulle ta o sluta med sin barnporr istället.

Vad är det för snack? Vad får dig att tro att Japan skulle ha mer "barnporr" än övriga länder? Låter som du inte har ålder för att spela Black ops.

Är nästan i chocktillstånd att någon kan ge sånt skit så högt. Läs andra tester innan ni tar den här 4an från FZ på allvar. Fruktansvärt enformigt och makalöst boring. Politiskt inkorrekta och karaktärerna i spelet är den enda som är bra.

Skrivet av Ike:
Skrivet av eagiz:

Frågan är inte om fildelning är rätt eller fel, utan om det är värt att ta bort personlig integritet och mänskliga rättigheter för några lobbyisters skull och angående artister så tjänar de mer än någonsin, så de ska du inte komma och säga att de har det dåligt.

Och att säga att artister tjänar mer än någonsin är som att säga att folk har aldrig klätt bättre i vitt. Du inser kanske att det finns en hel del artister runtom världen, inte bara dom som kommer på mtv awards.

Jo artister som aldrig skulle få något kontrakt för något bolag och då aldrig nå ut med sin musik. Tur att det finns internet och torrent sidor, asso för deras skull.

Ser man hur det ser ut på servrarna idag för Flashpoint så verkar den där 5an vara mycket märkligt. Jag själv skulle ge den en 2a.

Skrivet av warh0g:

Tycker folk verkligen att Crysis är bra?

Nej folk köper det för att det är värdelöst?

Skrivet av Remus:

detta spelet är ett riktigt bra exempel på att grafik i spel inte är allt....

Med det där uttalande så måste du ha spelat det då? varför ska dom då flytta fram det om det är klart? Heller är du ett exempel på något som inte vet bättre?