Inlägg av Xenofon

Inlägg som Xenofon har skrivit i forumet

12

Blir tårögd nästan!

Spelade Asherons's Call runt 1999-2004 och spelade med en grupp amerikaner, jag satt uppe på nätterna i mitt pojkrum i skogen i Norrland med 10000 i ping och hade hur kul som helst. Tillslut gav jag tyvärr upp på spelet , kom tillbaka nått år senare och kollade läget men alla utom en hade flyttat till WoW och då kändes det bökigare att spela på amerikanska servrar.

Har massa goa minnen av äventyr vi gjorde, senare när Facebook kom runt 2007 eller vad det var så hittade jag åt en vännerna och la till honom men jag vågade aldrig skriva något, efter ett år eller så så hade han tagit bort mig eller tagit bort sitt konto och där tappade jag all kontakt med dem.

Synd jag var så feg utanför spelet.

Skrivet av Fader Konungen:

Satte 3/5, skulle nästan vilja sätta ett lägre betyg...

De finns absolut vissa fördelar med spelet, så som karaktärer, grafik, hyfsat kul stridsmekanik.
Men jag har inte spelat sen april och är inte färdig med spelet. Men jag drar mig för att fortsätta för det är så jävla tråkigt att spela. Långa korridorer, kapitel där du bara går runt, inget utrymme (vad jag kunde hitta) till grinding.

För att inte tala om allt som skaver, så som onödig utfyllnad, skämt till side quests, pretentiös reimagining istället för en remake...

Grindade till maxlevel i simulatorn i Shinra building samt arenan.

Kommer SDKn fortfarande vara C++? Ibland riktigt feta kompileringstider I UE4 jämfört med Unity i min erfarenhet.

@Mutumba: Jag är verkligen inget strategiskt geni men jag lyckades klara ut ettan när det kom då jag var runt 13 år, var inte särskilt omöjligt förutom att jag fick starta om de svåraste banorna 3-4 gånger.

Sen när man är äldre så har man kanske inte tid och ork för spel som är trial and error!

@Obe: Han är en dungeonboss i MMOt har jag för mig för de har hållt honom i något specialfängelse i 300 år stackaren.

@Sweric: Paradox har en egen con i oktober nån gång ska eventuellt sparar de alla godbitar tills dess.

Skrivet av laban005:

Mycket möjligt men med de problem som finns hos studion så ska väl Anthem absolut inte släppas så tidigt!? Där är väl EA en stor bov så klart men säkert ledningen hos Bioware också... Sluta fiska efter snabba pengar, gör bra spel med folk som mår bra, lovar att det lönar sig i slutänden.

Tidigt? EA hade betalat Bioware i 6 år redan. Gillar inte EA heller men kom igen, vem som helst hade blivit less på att skjuta in pengar i ett företag där de verkar sitta med tummen i röven år efter år.

Ajdå...

Inget av det där har hjälpt mig. Enda som hjälpte var att stänga av alla ljudprogram som discord eller Skype, bara köra origins hemska inbyggda.

Alltså bokstavligen stänga av dem, inte bara låta bli att köra dem eller stänga av discord overlay

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Jag gjorde video av alla grymma tips också.

https://www.youtube.com/watch?v=ShSSe9yGRfw

Jag sprang och slog ner en fiskare så fort världen öppnades upp, kunde ta hans fiskespö och fiske trots att jag inte hade gjort något sånt mission eller tutorial.

@Ftmch: Känns självklart. Känner flera som köpte GTA på förra gen konsoler, sedan de nyare och till sist på PC ännu en gång. De vill sjävklart sälja spelet flera gånger igen till folk med dåligt ekonomiskt sinne.

Miramar betyder "se hav" på spanska

Hoppas det finns lite text här och där på kartan för oss spansktalande.

Här kan ni vinna en betanyckel med minimal ansträngning: https://www.youtube.com/watch?v=qZ0DxJI-6iY&list=UUptgcyW29Nz...

12