Inlägg av mikex

Inlägg som mikex har skrivit i forumet

Personen i fråga kritisera dock inte sin arbetsgivare utan kritisera eller attackera en av företagets viktigare kund offentligt på Twitter.. Hon kunde troligen få behålla sitt jobb om hon bet om ursäkt om det nu inte fanns fler orsaker som ingen känner till offentligt.

Skrivet av Wilfer88:

Som sagt, jag tar upp relevansen med critic-score medan userscore kan helt klart missbrukas med botar. Folk flockas till biograferna och det är långt fler som ger mycket höga betyg än de som ger filmen botten-betyg. Så undrar vem som ser bara vad man vill se?

Det kan också vara som så att filmen håller sig uppe vid 54% för alla DisneyBots...

Filmen vänder faktiskt upp och ner på en hel del saker samt att rätt populära karaktärer dör och nya karaktärerna är inte lika intressanta.

Om man gör en jämförelse med annan underhållning så som musik. Så om man slår igenom stort och får gedigen skara av fans så förväntas alltid nya album alltid innehålla något nytt men ändå låta lika som alla tidigare album.
Om man då släpper album 7 får man inte repetera sig och vid album 8 får man inte vända upp och ner på allt... fans blir upprörda.

Skrivet av Thane:

@Pecman: ”borde inte de där piloterna vara hemma och föda barn istället för att dö i strid?”

Kan vara det dummaste jag har läst på FZ någosnins. Fixa din kvinnosyn och kom tillbaka senare👍

Hade kvinnor och män varit lika hade man avvecklat dam och herr sport omgående.

Skrivet av FZappa:

Sluta upp med negativa kommentarer. Det här är ett riktigt bra spel. Jag var jäkligt kluven med alla negativa kommentarer... men.. Fan vad det här spelet levererar. Grafiskt= WOW. Så jäkla mycket skit= Så jäkla bra. Det här är riktigt bra...

Vad har du för verklighetsuppfattning..? Än bättre, vad har du för relation till Bioware, EA eller jobbar du med spelutveckling och generellt inte vill att spel ska fungera direkt vid utgivningsdatum?

@FZappa: Du gillar säker nya Star Wars va?

Man kanske inte ska förvänta sig så mycket mera av ett AAA-titel år 2017 och framåt.
Så länge den stor massan är villig att betalar för "hjärndöd action" är just exakt det vi kommer få och i all from av underhållning :(.

Typ som nya Star Trek, bara action i 2h.
Önsketänkande men jag vill ha tillbaka gamla Bioware med riktiga RPG spel (inte buggig/dåliga actionspel).

Detta illdåd till spel skulle aldrig ha släppts, punkt.

Hade spelet inte haft "Mass Effect" i titeln hade spelet inte sålt mer hundratal kopior till släkt och vänner.

OMG! EoL for Bioware för att släppa ett så ofärdigt spel som MassEffect Andromeda

Får hoppas att marknaden straffar Bioware & EA hårt för detta illdåd till spel!

En bra och intressant podcast som vanligt, när jag blir stor även om jag nu redan är 40+ så ska jag bli en filosof och framtidsvisionär...

Gillar dock inte politiska uttalanden... Eller det kanske jag gör men inte när det är marxism propaganda...

Känner en viss förundran och fascination över det här med att folk kan ha så olika uppfattningar om vad som är en bra film.

Själv gilla jag den inledande texten och panoreringen in till planeten, allt som har med Star Wars bör eller bara måste börja på ett och samma sätt.

Det är dock typ det ända som är bra, förhoppningen var att denna del 7 skulle ta berättelsen vidare. Fick istället en remake i samma format som all annan syfy action är idag. Blev nästan en 2h lång och smärtsam avskyvärdhet, betyg -0 av 5.

J.J. Abrams står nu mera för Jar Jar Abrams.

Citat:

Stort misslyckande av EA och Dice.
Skrota unlocks, ta in squads som i battlefield, in med ett conquest liknande läge, in med positionerad voicechat, balansera vapnen och bort med kort-systemet som suger.

Det är INTE ett misslyckande av varken EA eller DICE att skapa ett Star Wars spel för stora massan som uppenbarligen säljer.

Det riktigt misslyckande är när folk förbokar eller köper en spel utan att veta något om det och klagar efteråt.
Sluta förboka (förköpa) spel eller sluta gnäll!

Half Life 3 blir dragplåster för SteamVR... Känns som en typisk Valv grej att göra.

Oj oj blir given prenumeration, apocalypse, Judge Dredd, mutant, mm. Tycket ni kan köra flera avsnitt i samma ämne!
Det kanske låter helt osannolikt idag men det byggdes skyddsrum var tionde meter för att man trodde att världen skulle dö. Så mera apocalypse för oss i "skyddsrumsgeneration", tack på förhand.

Och otroligt trevlig att det finns fler som är av samma uppfattning att säsong två av F A R G O är det bästa som finns idag vad det gäller TV serie och att The Walking Dead säsong sex bara är sämst, på allt.

Blizzard gör nästan alltid bra spel och jag tror även detta är bra gjort. Jag tror dock folk är trötta på samma gamla grinda lvl, grinda gear, & grinda lite mera gear tills fingrarna blöder. Sen om det nu är pandor eller drakar etc. spelar kanske mindre roll i min mening är det egentligen lika löjligt...

Nja, troligen hade inte E3 gjorts om inte Halo gjorts.

Skrivet av Typhor:

känns lite som vad Halo skulle ha varit

Nu kommer ju Mass Effect 2 komma till PS3 Q1 2011 så spelet kanske får komma med nästa år som top 3

Detta bör väll folk förstå att det är mycket enklare och billigare att utveckla spel till en konsol som har exakt likadan hårdvara världen över. En PC styrka är också des svagheten, en PC kan nästan vara byggd med vilka komponenter och drivrutiner som helst, tror hellre att man spenderar tid på att koda ett nytt spel än behöva sitta och koda en massa patchar...

"Digitalt media" via "Internet" är framtiden för typ allt och så även för spel något annat vore bara konstigt.

Har man en bra länk och lite lokal datakraft så kommer man troligen inte att köpa ett spel utan betala för att få "stream-spel".. Och problemt kommer dock då att heta att folk kör för mycket "pirat-stream-spel" för det är för dyrt eller för jobbigt att betala för sig... min poäng är att man kommer att använda "Digitalt media", punkt.

3D är bara ett steg på vägen till något mycket roligare, vem skulle inte vilja ta en match i holochess;

http://starwars.wikia.com/wiki/File:Dejarik_Falcon.jpg

Själv skulle jag betala en mindre förmögenhet bara för en match...