Inlägg av kingleafanders

Inlägg som kingleafanders har skrivit i forumet

Skrivet av Stag:
Skrivet av Bennii:

Levande karaktärer. Det är fortfarande alldeles för mycket copy pastade karaktärer och återanvända röster.

Lite andra färger än brunt. Wasteland 2 visade att man kan blanda in lite färg i ödelandet och ändå ge det känslan av katastrof.

Och försök göra något intressant med striderna. Det var otroligt stelt att slåss i Fallout 3.

Dessa tre punkter summerar väl vad jag tänker. Intressanta karaktärer gör mycket, och då mer än att det är tuffa soldater och smarta forskare. Ge de karaktär.

Färger är också något jag reagerade lite på i FA3 och FANV. Vem är det som har fått för sig att kärnvapenkrig och strålning gör att allt blir en öken? Titta på Tjernobyl. Rikare djur- och växt-liv är svårt att hitta. Speciellt efter så lång tid som passerat i Fallout, så borde växtlighet ha återvänt till stora ytor.

Min största gripe med Fallout 3. Vapnen och striderna. Accuracy-systemet var en nål i ögat t.ex. Det var ofta svårt att träffa något helt enkelt för att bössan sköt sneare än en ostbåge, och inte för att man siktade illa. Vapnen kändes ofta också en aning för flummiga och knasiga.

Skrivet av dTexN:

Mörkare stämning, där människans sanna natur och överlevnadsinstinkt träder fram. Man ska inte kunna lite på någon.

Fast så blir det faktiskt bara i hollywood. Inte under någon större katastrof har folk byggt bilar av cirkelsågar och snickrat in sig i sina hus med hagelbössor. Folk samarbetar i apokalypsen för att överleva. Överlevnadsinstinkt innebär inte alla för sig själva. Det innebär att inse hur man överlever bäst, och det gör vi i grupp, samarbetandes.

Haha sant men ingen har gått igenom jordens undergång än

Skrivet av Deli:
Skrivet av kingleafanders:
Skrivet av Filenty:

Alla som gnäller över 'dålig grafik'- har ni inte fattat något överhuvudtaget? Det är tacka er som det tar 2-3 år att producera en uppföljare. Tack vare er som dagens spel är överarbetade-överproducerade-svin dyra-med platt storytelling för 12-åringar.

Word broder! Håller med till 100%

Helt otroligt att någon håller med det där dravlet!

Det är förfan 2015 nu, lite krav kan man faktiskt ställa på ett företag med sånna resurser som Bethesda som ska leverera ett AAA-spel, grafiken är inte allt och man måste inte göra det absolut snyggaste spelet och bräcka sina konkurrenter till varje pris.

Men grafiken och särskilt animationerna osv i den där trailern är ju ett skämt, det är 5 år sen senaste spelet kom och dom har inte åstadkommit mer än såhär? Det är knappast dom som gnäller på grafiken som är problemet, snarare inkompetenta utvecklare.

Måste ha missat det där dåliga som du såg då, tror jag fortsätter att hålla med om det där "dravlet" ändå.

Alltså en av dem viktigaste aspekterna i ett spel enligt mig är design och estetik, redan på amiga tiden då det inte fanns så mycket utrymme för annat än just det primära så fanns det alltid något som ögat fastnade för lite extra, sen dess har utvecklingen gått framåt i en rasande fart och folk suktar efter snyggare och snyggare spel, det som tyvärr har skett i samband med det är att de aldrig har släppts så mycket nerdummade spel som nu... har kört alla fallout spel och ja jag är en fanboy ut i fingerspetsarna, ligger inte inne med alla tekniska detaljer som många på det här forumet tycks ha björnkoll på men jag tycker det är sjuuukt snyggt, ser inte vidare verkligt ut kanske men varenda hårstrå på kroppen stod rakt ut när jag såg trailern och de kändes gött. Trist att så många blev besvikna.

Skrivet av Filenty:

Alla som gnäller över 'dålig grafik'- har ni inte fattat något överhuvudtaget? Det är tacka er som det tar 2-3 år att producera en uppföljare. Tack vare er som dagens spel är överarbetade-överproducerade-svin dyra-med platt storytelling för 12-åringar.

Word broder! Håller med till 100%

Någon som har koll på vilken stad det handlar om?

Om jag inte skulle jobbat natt så hade jag hällt upp en feting grogg nu

Älskar alla fallout spelen!!! 1 och 2 för deras originella natur och story(tillsammans med wasteland), fallout tactics för svintuffa uppdrag och bra combat system, fallout 3 för dess vemodiga, gråa feeling och new Vegas för att de gick tillbaka lite till originalspelen

Vista Chino och Mastodon for the Win!!!

Ät min skit konami!!!

Vafan, spoiler att nämna zombies i rubriken, har inte kommit så långt

[quote=DarkZide8]Jag har inte skrivit under

... för jag vet inte om jag verkligen vill ha Silent Hills. Verka vara ett bra spel och så, men jag kände ärligt talat aldrig Silent Hill-vibbarna i spelet. Om det hade hetat något annat (som INSANE) och varit ett eget spel I so would join the shit so fast.

Skrivet av marcus8958:

Jag tror Konami ligger risigt till om jag ska vara ärlig. Misstänker att Kojima försökte köpa Metal Gear och Silent Hill innan han lämnade men Konami vägrade och därför dom la ner ofärdiga Silent Hill tills dom hittar en köpare som betalar bättre.

Det ryktas det att de are going down the shitter p.g.a en ledning som bryr sig mindre och mindre om video-games och mer och mer om gambling-games

P.t spöket skulle inte ha något med silent hills att göra, de hade Kojima redan gått ut med när fans började vrida på sig. Hon var dock inte helt olika victims ifrån The Room som jag faktiskt diggade stenhårt lär ju inte bli nåt ändå men jag hade faktiskt hopp om det när de fortfarande skulle släppas. Homecoming och Downpour var ju enbart löjliga

Skrivet av Sapiens:
Skrivet av Tokimba:
Skrivet av Sapiens:

sen dels pga Kojima är en överskattad spelskapare och att han skulle förstå sig på horror genren är ju bara skämt. Eller har jag missat något här?

Du verkar ha missat PT, vilket är anledningen till all hype från första början. Hade inte PT släppts hade nog inte så många varit besvikna över att inget nytt Silent Hills är på väg.

Jo jag har sett demot eller "player teaser", men sådana saker har man ju lärt sig att ta för vad det är. Behöver ju inte betyda något alls hur bra den färdiga produkten sedan kommer bli.

Sen om det var något i det demot jag tänkte på, var hur synd det var det här spelet var tvunget att vara förankrat i Silent Hills universumet. En stor del av horror är ju skräcken av det okända, vilket inte funkar så bra då när man redan känner till så mycket utav vad Silent Hill innebär.

Tja om man nu inte väljer att göra något totallt oväntat som man inte förväntar sig av ett Silent Hill spel, typ alien plotwist. Men igen, om man gör något sådan, varför var det då tvunget att vara ett Silent H...

Ahforgetaboutit

Just p.t var väl mer en teknikdemo av hur dem hade tänkt sig. Jag är ganska mycket bakåtsträvare men som någon ovanför sa så påverkade p.t mig extremt mycke. Mådde fan illa så jävla creepy de var. Sen att "se" det och spela det är två helt olika saker. Hade faktiskt ett litet hopp om att de kunde bli en fet reboot då jag till skillnad från dig tycker att Kojima är en av de få som faktiskt bryr sig om att göra bra spel samt att Guillermo är en av de få film regissörer som faktiskt gör skräck som inte bara är kusliga utan också väldigt bra. Men som allt annat är de en fråga om åsikter såklart

Skrivet av employed:
Skrivet av WaXsMoKe:

Skönt att de satsar på perioden innan End times, hype!

Håller med. End Times i warhammer är en av de sämsta mest forcerade sakerna jag varit med om i fantasy sammanhang.

känns något abrupt ja. Jag och mina buddys har bestämt oss att stanna kvar i 8th edition om alla rumors om 9th faller in.

Skrivet av joonsson:

Jag som såg fram mot att spela mina kära Chaos Warriors, får hoppas det blir ett framtida DLC då kanske. Håller tummarna för ett grymt spel dock, saknat något bra strategispel i Warhammer universumet sedan Relic's senaste Dawn of War.

De här var ju bara en teaser? Sen är ju Chaos med i slutet av trailern i form av demonen som reser sig. Tror säkert du kommer få spela chaos

Skrivet av Margy:

Av det jag hann spela igår så är detta inte att rekommendera om man inte spelat det första spelet.

Svårighetsgraden på de första banorna ligger nästan på den nivå där det första spelet slutar så att hoppa rakt in i uppföljaren kan nog vara aningen frustrerande.

Skrivet av kingleafanders:

Är de den 11 den släpps på psn i europa?

De lyckades faktiskt klämma fram det vid 23.30-tiden igår så rent tekniskt kom det den 10:e här också.

Ahh sweet!

Är de den 11 den släpps på psn i europa?

Märkligt att inte Svenska Gamereactor gjort en recension. Eller just de ja, dem recenserar bara de Sony spelen de anser är skit

Hoppas på fler banor än i de första

Är ganska grön inom de här men styrs inte ps4 av GL? Borde de inte vara möjligt att konsolen kan få sig ett lyft då? No Haters

Skrivet av Styrman:

Om dom släpper en DLC eller uppdatering som ger oss 50% Alien Colonial Marines ( som det borde ha varit vid release eller det lilla som var bra) och mixar ihop det med Alien islolation så kan dom kanske lyckas med att ha ett ut av dom bästa Alienspelen någonsin!
Och självklart Co op med helt nya banor som skulle passa ett sådant DLC. Givet köp!

Bara tanken att råka hamna i ett rum fullt med facehugger ägg med samma ingame feeling Alien islolation ger och kryddat med ACM-action får mig att slå av skärmen i panik direkt.

Har för mig att Angry Joe bad om just detta?

nä fyfan nu kräktes jag lite. Inga fler spel ala Aliens om jag får välja tycker hela konceptet med Alien Isolation är så brutalt gött att de vinner årets spel i min mening.