Inlägg av hoppalängdhopp

Inlägg som hoppalängdhopp har skrivit i forumet

Skrivet av phi:

Nintendokabalen har ju hjärntvättat alla att tycka bra om deras spel fastän de är högst mediokra spel!

Spelar bara på PC just nu och har inte ägt en Nintendokonsol sen original gameboyen, men fick låna kompisens Switch och lirade igenom Mario Odyssey och Kirby and the forgotten land. Måste säga att jag inte haft så kul med spel på väldigt väldigt länge, ren och skär spelglädje.

Så jag håller inte med om ditt påstående.

Dom kan nog släppa vilken dynga som helst och så länge det står Call Of Duty på fodralet kommer det sälja mer än väl.

Metroid Prime Remastered.

Haha, är 40+ och trodde inte jag kunde bli hypad längre för ett spelsläpp, men hade fel! GTA är GTA.

Lite rädd för att online kan få lite för stort fokus dock.

Lite snabbt bara utan att tänka efter nämnvärt: Bloodborne, Spiderman, TLoU remastered, Tony Hawk remake 1 + 2, Uncharted 4, Dark Souls 3, Ghost of Tsushima, God of War.

Fixa combat tack. Hoppade på W3 efter att ha spelat Bloodborne så W3:s combat kändes förbannat tråkigt och tradigt. Även animationerna behöver mjukas upp, Geralt kändes som att gå runt med en skyltdocka. I övrigt ok spel.

Första Xboxen är den enda jag ägt så säger den. Fastnade aldrig för Halo-spelen som många andra, däremot älskade jag Forza Motorsport, Ninja Gaiden. Sen var många multiplatformsspel betydligt bättre på Xboxen jämfört med PS2 pga betydligt starkare hårdvara.

Det här bevisar bara det man kände då LOU 2 kom ut att det ser ut som ett PS5 spel trots att man satt och lirade det på bas-ps4:an. Ett tekniskt mästerverk.

Senaste var Ghost Of Tsushima (2020) och innan det RDR2 (2018). Väldigt sällan blir det, spelar för det mesta äldre spel när jag väl spelar.

Nästa releasspel blir kanske GTA 6, då måste jag dock inhandla en PS5:a om det nu inte mot all förmodan släpps samtidigt på PC.

Skrivet av Majoren:

Antireflex av den typen är väl alltid mestadels dåligt då det gör att skärmen ser grynig ut? Köpte ett skärmskydd en gång till min Switch med antireflex och märkte direkt att allt såg konstigt oskarpt ut

Ja, skärmen blir grynigare, mörkare, färgerna tar en smäll mm.

Här är en bra jämförelse mellan två likadana paneler där den ena har antireflex och den andra utan.

Skrivet av Famipan:

Frågan är hur lång leveranstid det blir på denna. Kan tänka mig att efterfrågan är stor.

Men oj vad dyrt det blir för denna mid-gen uppdatering! Tror man bör sikta på den dyraste modellen med anti-reflexbehandling. Annars kommer man nog störa sig på lampor i bakgrunden när man spelar ett spel med mörka bakgrunder. Men vill gärna se en jämförelse. Alla recensenter har väl fått toppmodellen?

Enligt Dave2D förlorar man den där Oled-magin om man väljer versionen med anti-reflexbehandlingen då svärtan inte är lika bra. Om man nu inte tänkt spela i en omgivning som ger extremt mycket reflexer på skärmen låter det som att den normala är bättre.

Aldrig förstått mig på Sonic. Man springer och springer så pass fort så man knappt hinner se vad som händer för att till slut springa in i nåt så man tappar alla ringar. Har aldrig testat, men kanske gör sig Sonic bättre i 3D?

Är man sugen på denna dator finns den hos Netonet för 38 990 kr.

https://www.netonnet.se/art/gaming/gamingdator/barbar-gamingd...

Håller på o lirar Dishonored.

Ingen dålig förlust det där inte!

Gillade EW 2, riktigt bra!

Skrivet av magma:

Precis, för laptops blir begränsade av strömbudgeten.

Så är det. Är ändå förvånad att perf/w är så mycket bättre på laptops. Hade ju varit nice med ett 4080 i burken som endast drar 150w som mest.

Skrivet av Danster:

Gillar att de valt en massa obskyra källor för att redovisa de höga betygen. Lite som när ett filmbolag väljer att ha typ Kamratpostens betyg på sin affisch.

"PC Games" är med också 🤔😅

Skrivet av submariner:

Betyg 90/100 måste va årets högsta betyg för ett spel. Kan bli GOTY för min del om det slår Resident evil 4 remake som jag håller nr 1 änsålänge

Högst betyg är det inte, men helt klart bra. RE 4 remake, Metroid Prime remastered, Spiderman 2, Baldurs Gate 3, Super Mario Wonder, Zelda Tears ligger alla högre. Riktigt tungt spelår.

Skrivet av magma:

Okej. Presterar ändå förvånansvärt bra tycker jag med tanke på att 4090 mobilt är på 150 - 170w medans 4080 desktop är på 300+ watt. Sen kan man ju som du säger diskutera namnsättningen på korten, även om man vet att det brukar skilja i prestanda mellan mobil och desktop versionen.

Har för mig att 4060 presterar rätt lika på både laptop samt desktop och sen blir skillnaden större ju högre upp i serien man går.