Inlägg av hoppalängdhopp

Inlägg som hoppalängdhopp har skrivit i forumet

Även om vi skulle få en konsol med 2 stycken RTX 5090:s skulle 60 fps inte vara standard. Upplösningen och detaljnivån skulle endast öka.

Skrivet av Majoren:

Går inte. Det skulle anses som toxic i dessa tider, twitter skulle dränkas i drev.

Xhen kanske då

Ja den här listan tåls ju diskuteras över. Det är alltså tidernas mest ikoniska spelkaraktärer?! Är dessa 2 karaktärer från BG 3 tex endast med i BG 3 eller förekom dom i tidigare spel i serien? Hade säkerligen kunnat byta ut dessa 2 mot tex Gordon freeman och Doomguy som ex. Lara Croft på första plats är kanske inte helt åt pipsvängen fel, men nog borde den platsen gått till Super Mario.

Skrivet av Gaara:

Nice, blev lite sugen, tog en titt på steam och finns en Trilogi man kan köpa där men där heter del 3 "Spyro™: Year of the Dragon", är det samma med nytt namn bara eller?

Kan starkt rekommendera den trilogin som finns på Steam som är en remake av dom 3 första spelen till PS1!

Skrivet av SunShine:

MS dominerade med sin Xbox360. Jag kan inte begripa hur de lyckades pinka bort den framgång de ändå nådde med den men det gick tydligen alldeles utmärkt det.
Synd.

Dominerade är ändå lite att ta i. Sett till sålda konsoler var det jämnt skägg med PS3, där PS3:an sålde något mer. 360 var dock en lyckad konsol för Microsoft och det är synd att man sjabblade bort sig så den näst kommande generationen då konkurrens alltid är bra.

Skrivet av Arzei:

Sant, jag tänkte på GameCube som var min konsol of choice då. På PC var det ju helt andra prylar redan då. Jag håller med, många utvecklare verkar ju inte kunna hålla sig inom ramarna för konsolernas prestanda längre så nåt behöver göras.

Nu var dock 1600 x 1200 lååångt ifrån standard år 2001.
Nu 23 år senare är 1920 x 1080 den vanligaste upplösningen bland PC-spelarna

Blood och Carmageddon var spelen jag spelade hemma. Hos polarn som hade Playstation var man och kollade på när han lirade FF7, good times

Beror väl lite på. Vet vi än hur mycket bättre den kommer vara jämfört med vanliga ps5:an?

Vilket spelår!

Skrivet av Ugglan:

Ja precis, jag uttryckte mig lite milt 😅 jag menade bara att med bakåtkompatibilitet som dessutom förbättrar spelen så ökar incitamentet avsevärt att uppgradera till Switch 2. Jag tänker att om ens Switch 2 säljer hälften så bra som Switch 1 så är det fortfarande en braksuccé, fast enkelt att se det som en ”flopp” med tanke på vad den har att leva upp till.

Tänk om de skulle släppa en stationär Switch 2 efter några år som en ”pro”, det tror jag skulle få många att köpa ytterligare en maskin som komplement till sin Switch 2 som då används mest bärbart. Bara en tanke. Vad tror ni om det?

Kanske blir som med Ps3 som många sa var en flopp jämfört med Ps2. Då sålde Ps3:an ändå närmare 90 miljoner.

Själv kommer jag nog slå till på en Switch 2 ifall den får bakåtkompabilitet. Har själv inte ägt en Nintendokonsol sedan första Gameboyen i början på 90-talet.

Skrivet av lonian:

Nu tror vi ju att nästa konsol blir en "Switch 2" och den kanske inte får samma succe som Switch 1.

Frågan är vad som händer efter Switch 2. En Switch 3 eller något helt nytt?

Om nu Microsoft och Sony hoppar på tåget och släpper bärbara hybrider så är inte Nintendo Switch 1 och 2 unika längre så då måste väl Nintendo komma på något nytt igen.

Har svårt att se att man släpper hybridformatet. Switchen har varit en riktig hit.

Ms och Sony verkar väl inte släppa några hybrider dock? I Sonys fall låter det väl mer som att det blir en PsP 3 som lever vid sidan av den stationära konsolen.

Skrivet av Cyberz:

Är det tänkt att komma till pc med?

Räknar med att det kommer om 6 - 12 månader.

Edit: Ser nu att det tog mer än 1.5 år för FF7 remaken att komma till PC så det kanske blir nåt liknande för Rebirth.

Tror inte ett dugg längre på 2 separata konsoler. Nintendo visade vägen med switchen. Hade inte haft nåt emot om även Sony och Microsoft gick den vägen även om det skulle innebära att man måste uppoffra lite prestanda.

Inte omöjligt att nå upp till Ps2. Har för mig att en tredjedel av Ps2:ans totala försäljning gjordes efter att Ps3:an hade släppts.

Hoppas verkligen inte Xbox som konsol försvinner. Inte för att jag kommer köpa en, men för konkurrensens skull.

Älskade Skate och Skate 2. Tyvärr är det här helt ointressant pga free2play.

Skrivet av kayl:

Ser kul ut. Synd att det är på EGS, då blev det inget

Finns väl även på Uplay?

3 - 5 timmar i veckan. Ibland kan det bli nån timme mer och ibland nån timme mindre till att inte spela alls.

Skrivet av phi:

Nintendokabalen har ju hjärntvättat alla att tycka bra om deras spel fastän de är högst mediokra spel!

Spelar bara på PC just nu och har inte ägt en Nintendokonsol sen original gameboyen, men fick låna kompisens Switch och lirade igenom Mario Odyssey och Kirby and the forgotten land. Måste säga att jag inte haft så kul med spel på väldigt väldigt länge, ren och skär spelglädje.

Så jag håller inte med om ditt påstående.

Dom kan nog släppa vilken dynga som helst och så länge det står Call Of Duty på fodralet kommer det sälja mer än väl.